יש לי שאלה...

freak2100

New member
יש לי שאלה...

יש לי קונסולה מאוד ישנה... מאווווד ישנה.... היא נראת בדיוק כמו הקונסולה שבתמונה באתר הזה. אבל מצד שני, בגוגל תמונות הבנתי שקוראים לקונסולה הזאת famico, וfamico זה בכלל הגרסה היפנית לnes (שמגסון שלה) אז מה יש לי famico או megason?! איך אני יודע? על הקופסא של המשחק (כן, עדיין יש לי, מלפני 11-12 שנים) כתוב בגדול ביפנית\סינית\whatever וכתוב "Fantastic Family TV game"

freak2100

New member
אוקיי... כנראה שזה מגסון מה שיש לי

כי מישהו אמר לי שלNES יש קלטות משחק אפורות ולמגה-סון צבעוניות, ולי יש צבעוניות...

freak2100

New member
עוד שאלה - מחפש משחקים...

וואי, כמה משחקים היו לי פעם (הייתי מחליף... עכשיו נשארתי עם 5 הקלטות האחרונות שלקחתי.. בעצם לקחנו - אני ואח שלי) אז ככה: * אני זוכר שהיה משחק ששיחקתי מן גמד כחול כזה שהיה לו אקדח עם בועות... אמממ... הגמד בעצם לא היה כחול אלא היה לבוש בכחול, וגם האקדח שלו היה כחול... מישהו מזהה? משחק פלטפורמה... (אם אני זוכר נכון) * עוד משחק שאני זוכר, גם כן משחק פלטפורמה, הייתי משחק מן... אמממ... נינג'ה זה היה? לא בטוח.... בכל מקרה אני זוכר שבהתחלה היה מן סרטון שהייתה לי איזה חברה (בזמנו היינו קוראים לה נסיכה... לא יודע מה היא הייתה) והייתה איזה ציפור (?) שחטפה אותה וכל המשחק זה להציל אותה... מישהו מזהה את אחד המשחקים ויכל להגיד לי איך קוראים להם?

ET2k

New member
תשובות

מה שהיה לך זה חיקוי של פמיקום,שבארץ נקרא "מגאסון" (על שם היבואן).המשחקים שאתה מחפש הם מגה מן (כנראה,למרות שהקטע של הבועות לא ממש ברור לי),וLEGEND OF KAGE.

freak2100

New member
כן, תודה ../images/Emo13.gif חוץ מ...

מגה מן - זה לא זה... LEGEND OG KAGE זה אכן המשחק שחיפשתי, על אף שזכרתי אותו הרבה יותר מרשים

XplowBoy

New member
אמממ השני ממש מוכר לי...

אני ינסה להזכר... ובקשר לראשון... המשחק הזה הוא בסגנון "באבל באבל"?

freak2100

New member
לא...

אמנם יורים בועות... אבל זה משחק אחר במשחק הזה יש שלבים גדולים, כאלה שלא נכנסים למסך לא זוכר בדיוק מה עושים שם

בזמן המגאסון...

קראו למשחק הזה רוק מן, שזה ילד בחליפה כחולה שנלחם ברובוטים שונים. יצאו למגסון שישה משחקים שלו.

freak2100

New member
זה megaman... אני מחפש משחק

אחר... יכול להיות שאני לא זוכר נכון, אבל זה פשוט לא מה שאני זוכר... מה שהוא ירה זה לא יריות עגולות אלא בועות, ב-ו-ע-ו-ת, כמו שיורים בבאבל-באבל אבל זה משחק אחר.... לא מכירים?

למעלה