יש לי שאלה....

misty19

New member
יש לי שאלה....

קרה לכם פעם שהכרתם משהו.... הזמן עשה את שלו והקשר קצת נותק... עכשיו פתאום באמצע החיים קורה לכם משהו ואתם נזכרים בו...ומרגישים צורך עז לדבר איתו שוב... כשאתם עושים את זה מתברר לכם שאתם היחידים שבאמת מתגעגעים...ושהצד השני המשיך בחיים שלו....!
קטע ממש לא נוח... והוא גם ממש מבאס...

pain is MY love

New member
אאוץ'!

מוכר לי ביותר! אכן קטע לא נעים.. אבל אני מאמינה שמה שאמור לקרות קורב ואם הייתם אמורים להיפגש שוב ולחדש את הקשר זה היה קורה... אם הוא המשיך בחיים שלו זה רק לטובה.. כנראה שזה לא נועד להיות.. בולעים את העלבון וממשיכים הלאה.

meat katie

New member
זה יותר ממוכר

ואני שונאת את זה... בייחוד שאותו אחד לא יוצא לך מהראש ואותו אחד הוא גם מסרב לסקס סדרתי

קרה חלקית...

יש לי ידיד שאני בקשר איתו כבר 6 שנים בערך... הקשר בינינו אף פעם לא היה רצוף... היינו יכולים לדבר שעות על גבי שעות כל יום, ולנתק את הקשר בפתאומיות למשך כמה חודשים תמימים... לפעמים נזכרים ובא לדבר אז פשוט מתקשרים. יש לו פינה מאוד חמה בלב שלי... זה מישהו שלמרות שאף פעם לא הייתה ביננו מערכת יחסים רומנטית, תמיד תהיה לו פינה חמה מאוד בליבי.. ואני יודעת שגם הוא מרגיש כך... אבל אני מבינה מאוד את ההרגשה המבאסת שפתאום נזכרים במישהו ומתברר שהוא המשיך הלאה... אני מאמינה שזה קורה בעיקר עם אקסים... גם לי זה קרה עם האקס שלי כמעט שנה אחרי הפרידה.. נזכרתי בו פתאום בגלל ששמעתי שיש לו חברה חדשה.. זה די ביאס, אבל הבנתי שאלה החיים... תמיד מחפשים את מה שכבר לא בהישג ידנו.. בקיצור - אני מכירה את ההרגשה שלך בערך, קצת מבאס אבל ממשיכים הלאה

למעלה