יש לי שאלה..

שישיץ

New member
יש לי שאלה..

לא קשורה לפורום.. אבל הזמרת מיקה קרני היא לסבית? התחלתי לשמוע אותה בזמן האחרון והי אמדברת רק לנשים.. לא שזה מפריע.. אני סתם רוצה לדעת

לירונדה

New member
בדיוק אתמול דיברתי על זה....

דיברתי על זה עם חברה..... היא נשואה עם 3 ילדים בעיקרון....אבל אי אפשר לדעת...

שישיץ

New member
חח בי?

ואם היא נשואה עם שלושה ילדים איך זה שהיא מדברת רק על בת ועל אהובתה..קצת חשוד.. אני אומרת לבעלה- wake uo dude! חח סתם..

תפסיקו

מה זה האאוטינג הזה? זה אפילו לא חוקי. הבחורה נשואה. ויש לה שלושה ילדים. ועד שלא הוכח אחרת (רשמית) אין לאף אחד זכות להחליט מה היא מעדיפה במיטה שלה. את השיר "נישקתי בחורה" בעלה כתב. והשיר "מגדלור" הוא בכלל על חברה שנמצאת במערכת יחסים חולה עם גבר. צאו מהסרט. אה, ושבוע טוב :)

shahar blabla

New member
../images/Emo45.gif

וגם: אני מוצאת את עצמי מתעצבנת מהעניין הזה, שישר לוקחים את השיר החמוד הזה שמדבר על אהבה שהיא לא מינית, וישר לוקחות אותו להקשר המיני, הלסבי, לצורך העניין. שחר.

tali_le

New member
שחר

יש לך משהו נגד לסביות?

lonely TearDrop

New member
לי לא אכפת בכלל מהנטיות שלה

שתאהב מה שבא לה ותהנה אגב זה שיש לה בעל וילדים לא אומר כלום פשוט אמרתי לה את מה שאמרו לי, זה גם לא הופך את זה לנכון

aiz1983

New member
ואם כבר מיקה קרני !!

מי הולך להופעה שלה היום בביתה- במושב אמירים ? ?

FaithNoMore

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחח!

חשבתי שאתם מדברים על רונה! אני מפגרת. האמת, גם אני תהיתי לגבי מיקה, אבל לא נראה לי... מה שכן - מה עם רונית שחר?!

קודם כל.היא לא נשואה

היא חיה המון שנים עם מיקי שביב,שהוא אבי הילד השני שלה ואם אתם אומרים שיש לה שלישי אז בטח גם הוא ממיקי. את הראשון היא הביאה ממישהו אחר בגיל 17.

למעלה