יש לי שאלה....

יש לי שאלה....

מה יהיה השבוע?? כי בדיגיטל מראים רק את השמות של הפרקים....וכבר לא רשום מה יהיה...אז מישהו יכול אולי להגיד לי את התקצירים...??

תשובה../images/Emo58.gif../images/Emo136.gif

אני אספר בקיצור מוחלט:)
יום ראשון
טס וניק מסדרים את היחסים המהוססים ביניהם.
יום שני
פרק על "אהבתו" החדשה של אלכס, ואני לא יכולה לספר יותר על זה:)
יום שלישי
טס רבה עם פטר על בעלותה של שרלוט. אלכס מגייס את עזרתו של אביו הפרקליט.
יום רביעי
פורץ מבוגר נכנס לדרוברס ראן כש"מחזיק" סוד גדול בשביל טס, החלטה מייאשת שקשורה לעתיד.
יום חמישי
בעלה לשעבר של סטיבי מגיע לדרוברס עם חדשות מפתיעות, הגירושים שלהם אף פעם לא שתממשו והוא כאן כדי להחזיר אותה בשבילו. כעיקרון, זה התקציר של השבוע, אם את רוצה תקציר יותר מפורט, תבקשי אבל שתדעי, זה יהרוס לך ה-כ-ל.

../images/Emo4.gif אמממממ

אני לא יודעת אם אני רוצה שתרחיבי כי אני מפחדת רק שזה יהרוס לי... אבל זה שניק וטס מסדרים ביניהם את העניינים זה אומר שהם יהיו ביחד או שהם עדיין לא....??

אממממ../images/Emo136.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifגדול...

אם את כל כך רוצה לדעת רדי למטה כי אני לא רוצה להרוס... כן.

מוקדש ל: not that perfact ../images/Emo77.gif

תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה את מלכההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
עשית לי את היום עכשיו.... יותר נכון את הלילהההה חחחחחחח

../images/Emo58.gif למי שלא ראה הבוקר....

הם לא היו ביחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד למה??????? מתי??????? וטס הזאת...פשוט ע - נ - ק - י - ת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה מהם??../images/Emo186.gif

איזה מהפרק האחרון?? של העונה...?? של השבוע ביום חמישי?? אני כבר מאבדת את שפיותייייייייי אגב...איזה חמודה היא הייתה היום...חחח ואלכס הזה מזה חמודדדדד

מה?!?!?!?!!?!?

אז יש עוד מלאאאאאאאאאאא זמןןןןןןןןןןןןןןןן מה אז יעני עכשיו עד סוף העונה הם לא יהיו ביחד?!?!?!?!?!?!?! עוד כמה זמן תיגמר העונה?? לא שווהההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה