יש לי שאלה

CKYEN1

New member
יש לי שאלה

מי שחקן יותר טוב? הולמס מקנזס סיטי או אלכסנדר מסיאטל? או שהם אותו דבר?

ofribecker

New member
דעתי האישית

פריסט הולמס Big time. בעונה שעברה הוא היה בלתי ניתן לעצירה לחלוטין. העונה נדמה לי שהוא היה קצת פצוע, אבל כשפריסט במיטבו, אין הגנה בעולם שעוצרת אותו. שון אלכסנדר? מצטייר לי כשחקן די אפור. לא כלכך מבין למה שאלת דווקא עליו. יש כמה ראנינג בקס הרבה יותר מבריקים וטובים ממנו. לדוגמא - מהאיי.אף.סי ג'רום בטיס מפיטסברג, קורי דילון מניו אינגלנד, ג'מאל לואיס מבולטימור, אדג'רין ג'יימס מאינדיאנאפוליס, לאדייניאן טומלינסון מסן דייגו ומהאן.אף.סי אהמאן גרין מגרין ביי, בריאן ווסטברוק מפילדלפיה...

yasea

New member
כנראה לא ראיתם את סיאטל השנה...

כי אני עקבתי אחריו (פנטזי) וגם את סיאטל אני אוהד, לא סתם בחרתי אותו חמישי סה"כ. קודם כל הוא גם יודע לתפוס, מבין טוב את העמידות של הקבוצה השניה, גם סוחב את כל סיאטל, גם סוחף את האוהדים, וגם תמיד יהיה קרוב לכדור להגן, שחקן קבוצתי ובלי אגו בכלל, אישה שווה, וכלל וכלל לא אפור. הבעיה היחידה שלו היא הנתיות מדי פעם ללכת אחרוה (2-3 במשחק, אבל של -2).

yasea

New member
ובקשר להשוואה:

את הולמס לא ראיתי הרבה מדי השנה, אבל אני מודע ליכולתיו, ומעריך אותם כשווים.

Reshefgarcia

New member
תלוי למה אתה מתכוון....

מבחינה סטטיסטית? או מבחינת מה שאני חושב כאוהד? במקרה הזה זה לא ממש רלבנטי,כי משתי הבחינות פריסט הולמס יותר טוב... אבל זה רק לדעתי... לגבי הסטטיסטיקה,אני מפנה אותך לעמודים של השחקנים ב NFL.COM שם תוכל לבדוק בדיוק מי יותר טוב,ובמה...

royfr

New member
הולמס - מהסיבות שנתנו עופרי ורשף

והולמס גם מהרסיברים הטובם בין ה-RB, כך שאתה אף פעם לא יודע מאיפה תקבל אותו.

CKYEN1

New member
דווקא לפי הנתונים

נראה שאלכנסדר גם יותר טוב וגם אחד מהRB הטובים בליגה ועוד שאלה, מי הפצועים של קנזס סיטי, והאם מוס מהמינסוטה (WR) וגרין מהקנזס סיטי (QB) נחשבים לטובים בתפקיד שלהם? אמרו לי שמקנאב הוא הרכז הכי טוב בליגה

Reshefgarcia

New member
תשובות חלקיות....

השאלות שלך מאוד כלליוות,ולכן קשה לענות עליהן בפירוט רב... בגדול,רנדי מוס(כשהוא לא פצוע כמו בשבועות האחרונים) הוא אחד משךושת הרסיברים הטובים בליגה...כמעט ללא עוררין,הוא בעל מהירות מדהימה וזינוק שלא מבייש שחקני NBA.. לגבי טרנט גרין,אני מניח שזה עניין של טעם,ושל מה בדיוק אתה מחפש בקווטרבק,אבל אני באופן אישי לא הייתי מדרג אותו ב 5 הראשונים שלי... ב 10 הראשונים אולי... לגבי דונובן מקנאב,אני קצת משוחד בתור אדם שנהנה מאוד מפילדלפיה של השנה,אבל אני לא יודע אם הוא "הכי טוב" בליגה... שוב,זה עניין של איזה סוג קווטרבק אתה אוהב... אם אתה אוהב קוטטרבק שיודע לעשות מהלכים גם עם הרגליים ולא רק במסירה,אז כן,הוא בהחלט בטופ של הטופ מהבחינה הזאת... אבל אם אתה מעדיף קווטרבקים שעומדים יחסית במקום וטובים במסירות אז לא ממש הייתי שם אותו בצמרת הגבוהה... אולי ב 10 הראשונים,בגלל שהוא יכול למסור מסירות מצוינות גם בתנועה,מה שקשה מאוד לביצוע,אבל מבחינה של דיוק,הוא לא הכי מצטיין...

למעלה