יש לי שאלה!!

HUhybrid

New member
אכן, הסולן של ההרכב

ובדיוק נכנסתי לכאן כדי לשאול מה דעת המעריצים על האלבום החדש (שמתעסק עם "החלום האמריקני- ושברו", לדעתי בצורה יפה כשכח שיר נקשר לקודם אליו מכל הבחינות, כמו סיפור כזה). בשיר הפותח American Idiot ארמסטרונג, כמו ברבים מהשירים של הלהקה, מנסה לבטא את החשיבות של הפרט ואת הייחודיות בשונות (כמו בשיר Minority). האם גם בשורה "So maybe I'm the faggot America" יש כאן ניסיון כזה? שמועות אומרות כי הוא כבר יצא מהארון ממזמן. האם זה נכון ופשוט לא הייתי מעודכן?

Billy4

New member
מה פתאום!!!!

בילי לא הומו! הוא נשוי ויש לו שני ילדים

HUhybrid

New member
סו פאקינג וואט ../images/Emo98.gif

התמונות שלו עם אשתו תמיד לא נראו לי הכי מחורמנות שבעולם. גם אין קשר, רבים מתחתנים ורק אח"כ (אחרי המסים, החינוך של הילדים וכל החרא הזה) "יוצאים מהארון". בכל אופן, אפשר לכל הפחות לסגור על כך שהוא בי.

Billy4

New member
יש הרבה תמונות כאלו של הרבה זמרים ש

מתנשקים עם אותו המין

HUhybrid

New member
It's a part of the show

כמו ההופעה הכאילו-סכיזואידית של המתופף. אם כי באמת לא נראה לי שהוא הדמות הכי שפויה שם...

HUhybrid

New member
ולראייה שהוא B

"Billie Joe Armstrong, songwriter, frontman of the American band Green Day, stated he was bisexual in an interview in The Advocate, January 24, 1995." (Adapted from Wikipedia.Org)

Billy4

New member
טוב....

וגם אם כן שיהנה...כאילו מה אכפת לך?או שרק רצית לדעת...

נוגה62

New member
חחח אין מצב

בילי נשוי + זאטוטים.... וחוצמזה... השורה הזאת אומרת לא בהכרח שהוא הכי הומו... אלא הכי צבוע באמריקה.. אני חושבת שהשיר בא לבאט שהפוליטיקה והמצב בעולם השפיע על רבים מהאנשים באמריקה ובכלל-בעולם... כמוסן שהפירוש שלי כמעט ולא מובן מאחר ששורה זאתי אומרת בפירוש שהוא כאילו הכי הומו באמריקה... אפשר להסתכל על בצורה שונה לגמרי על המילים בשירים.. הרי בשביל זה הם כאן... לפתח את הדמיון והמחשבה ולא פחות כדי להנות מהם... ושוב-בילי לא הומו (לא שיש לי משהו נגד הומואים-להפך... יש לי ידיד כזה חחחחח)

HUhybrid

New member
אנטי-רפובליקן...

חבר לשעבר בתנועת הירוקים, בלה בלה בלה...

BlueBeIl

New member
יש שני שירים שמצביעים על זה...

coming clean וking for a day.... בראשון זה אולי קצת מאולץ אבל בשני...

BlueBeIl

New member
אופס לא שרשרתי למקום הנכון../images/Emo9.gif

זה בקשר לכל הקטע של הביי

נוגה62

New member
כנסו

אוקיי, נגיד והוא הומו... WHAT'S THE BIG FUCKING DILL??! אל תגידו לי שאתם הומופובים ואם סתם רציתם לדעת-עדיין לא ברור... כמו שרואים יש ויכוח לא קטן פה

ADCMAN

New member
did you were in a fogo in punk show

? so if yes i'll see what is the connection between punk and gayz

למעלה