יש לי שאלה

יש לי שאלה

רגע, לפני השאלה יש לי פיסת מידע: יש בגוף 360 צ'אקרות (מרכזי אנרגיה)! אנשים מתיחסים רק ל-7 הצ'אקרות הראשיות. בכל מקום רושמים על צ'אקרות ה: בסיס, מין, מקלעת השמש, הלב, הגרון, העין השלישית והכתר. אבל... יש עוד צ'אקרות חוץ מ-7 הראשיות! וכולם מדברים רק, רק, רק על 7 הצ'אקרות הראשיות. יש גם את צ'אקרת האור שהיא מעל לצ'אקרת הכתר. ויש גם צ'אקרות במרכז כפות הידים וגם במרכז כפות הרגליים. עכשיו השאלה: למה אתם לא רושמים עם שאר הצ'אקרות? בקשה תרשמו על שאר הצ'אקרות (ולא רק 7 הראשיות)!!! ועוד שאלה: מה עושות צ'אקרות ה- אור (מעל הכתר), בכפות הידיים והרגליים? מה תפקיד הצ'אקרות האלה? בבקשה תרחיבו יותר על 7 הצ'אקרות הראשיות ותכתבו גם על שאר הצ'אקרות. יש 360 צ'אקרות זה לא הוגן שמתיחסים רק ל-7 הראשיות! בבקשה תכתבו מה עושות צ'אקרות האור (מעל לכתר), והצ'אקרות בכפות הידיים והרגליים. כי אין לי מושג מה הן עושות.

תכנסו

מה אני צריכה לרשום כדי שישלחו לי רייקי מרחוק? כיאילו, שמי? שם אימי? מה הפרטים שצריך לתת כדי שתשלחו לי רייקי מרחוק?

Anabel74

New member
כן

צריך שם מלא שם האם ומיקום גאוגרפי. ברוכה השבה..

../images/Emo39.gif רילקס דרלינג....

כותבים תמיד על ה 7 הראשיות מפני שהן מרכזות את רוב הדברים. בכל הגוף יש צ'אקרות כי בכל הגוף זורמת אנרגיה. באתר הזה יש קצת חומר על ה 7 הראשיות. על צ'אקרת האור אומנם שמעתי ניראה לי, אבל אני לא זוכרת כל כך מה, ניראה לי שזה היה משהו על זה שיש צ'אקרות שממוקמות גם מעלינו (כמו צ'אקרת האור) וגם מתחתינו, אחרי הרגליים... אולי מישהו אחר פה ידע

Anabel74

New member
../images/Emo45.gif יש המון חומר על זה באינטרנט

וגם בפורום שלנו יש מאמר על הצ'אקרות..הנך מוזמנת לקרא

smile2life

New member
נראה לי

שהיה כאן קצת בלבול. "קצת מידע" התכוונה אולי ל-361 נקודות הדיקור שיש ברפואה הסינית (TCM) בהתכוונה ל-360 צ'אקרות. ואכן יש 361 נקודות דיקור (אקופונקטורה) ושי-אצו\טווינא וכד' (אקופרסורה) עיריות, בהן אנו מבצעים מניפולציות בדרכים שונות כדי לאזן את הצ'י\קי ובכך להשפיע על הגוף והנפש. למעשה יש יותר מ-2,000 נקודות כאלו (ניתן למצוא 360 נקודות דיקור מייצגות רק באוזן), כאשר בכל הגוף אנו נוהגים להתייחס ל-361 הנקודות העיקריות ולדקור בהן. האגדה מספרת שיש נקודת דיקור ליום וכדרכן של אגדות יש בה שמץ של אמת והמון ניפוח. למעם הסר ספק אציין כי את לימודי הרפואה הסיני הפסקתי אחרי סמסטר אחד - אך המשכתי להתעניין בנושא. אין בר סמכא בנושא זה.

Anabel74

New member
אכן יש 360 צ'אקרות

אתה יכל להכנס למאמר של דינאי בפורום שמזכיר זאת. לא אתפלא אם יש קשר בין נקודות אלו לנקודות הדיקור אגב..

למעלה