יש לי שאלה..

אביב1988

New member
יש לי שאלה..

נו דאוט אחלה זמרת ואבל מועדון המעריצים של לא ממש ענקי!
שאלתי היא מה יהיה הסוף על פי דעתכם של נו דאוט?! היא תישאר כמו שהיא? או שתהיה דיווה כמו קיילי או מדונה או שתסיים כנסיכה כמו בריטני/כריסטינה או ביונסה?

נו דאוט זו הלהקה../images/Emo188.gif

גוון סטאפני זו הזמרת. ואני לא חושבת ת'אמת שהם מתישהו יזחרו, אפילו שהם לא התפרקו, אני לא מאמינה

אביב1988

New member
זה מה שנשאר..

מה שנשאר לנו המעריצים הקטנים שם בישראל רק לשמוע את השירים שלהם ולהוריד כמה שיותר חומר..

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo188.gif

אבל אני נורא מתגעגעת לתקופה שלהם
חבל שהם לא ממשיכיים עם המוזיקה ה-מוזיקה שלהם

אביב1988

New member
אין כבר מה לעשות...

צריך למצוא זמרים/רו אחרים/רות להעריץ... שמעת את השירים של נטשה בדינגפילד? יש לה 3 שירים באם טי וי... דווקא נשמעת טוב.. היא חדשה התחילה רק בשנה שעברה.... (2004.. חחחח)

dilan angel

New member
מה יהיה עם נו דאוט../images/Emo110.gif

שאלה טובה.. ויש לה גם תשובה פשוטה הם פשוט בהפסקה הרבה אמנים גדולים כמו בריטני,מדונה ועוד לוקחים הפסקות בתקופת הקריירה שלהם וחוזרים מתישהו בגדול ואני לא חושבת אני בטוחה שנו דאוט במהלך השנתיים וחצי הקרובות יחזרו בענק! בקשר לגוון, אני חושבת שאין בכלל מה להשוות לכרסטינה בריטני או ביונסה תסלחו לי , אבל גוון בליגה אחרת לגמרי
גוון התחילה את הקריירה שלה עוד לפני שהבנות האלה התחילו וגוון היא יוצרת,כותבת ומלחינה לדעתי הרבה יותר מוכשרת ממי שציינת (ואני באממתת אוהבת אחת אחת) גוון אפעם לא הייתה ולא תהייה נסיכת פופ
היא הרבה יותר מזה מועדון המעריצים בארץ בכלל לא מפותח אבל בחו"ל הוא ממש ענק
אני מציעה לך להסתכל באתר הרישמי שלהם ובעוד כמה אתרים
וולקאם

אביב1988

New member
בקשר לתגובה שלך..

אם תוחלי בבקשה להביא לי את הקישורים אני ישמח מאוד בתודה אביב

למעלה