יש לי שאלה ! היי אני הדר תגידו איך קוראים לשיר של סאמרלנד אני רוצה להוריד אותו !
H hadar 6 New member 21/1/05 #1 יש לי שאלה ! היי אני הדר תגידו איך קוראים לשיר של סאמרלנד אני רוצה להוריד אותו !
Y yotaml New member 21/1/05 #2 לשיר פתיחה- למיטב ידיעתי אין שם: בגלל שהוא הומצא במיוחד בשביל הסדרה (אני חושב)... אבל אפשר לחפש summerland song, למרות שבהרבה מנועים זאת אומרת השיר ששרה וג'סי שרו ביחד...
לשיר פתיחה- למיטב ידיעתי אין שם: בגלל שהוא הומצא במיוחד בשביל הסדרה (אני חושב)... אבל אפשר לחפש summerland song, למרות שבהרבה מנועים זאת אומרת השיר ששרה וג'סי שרו ביחד...
ב ברלולה New member 21/1/05 #3 אם את מורידה בקאזה אז כנסי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif| פשוט תכתבי summerland ואז תחפשי summerland song וזה השיר..... ברלולה
אם את מורידה בקאזה אז כנסי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif| פשוט תכתבי summerland ואז תחפשי summerland song וזה השיר..... ברלולה
Y yotaml New member 21/1/05 #4 אם אני לא טועה: summerland song בקאזה, זה השיר שבריידן ושר שרו ביחד. ניתן לראות אם זה אכן השיר שהם שרו כאשר כתוב במבצעי השיר: sara paxton, jesse mccartney...
אם אני לא טועה: summerland song בקאזה, זה השיר שבריידן ושר שרו ביחד. ניתן לראות אם זה אכן השיר שהם שרו כאשר כתוב במבצעי השיר: sara paxton, jesse mccartney...