יש לי שאלה...

moshavnik11

New member
יש לי שאלה...

אבא שגולש לאתרים של סקס בלי ידיעת אישתו נחשב לבוגד בה? אשמח אם תגיבו לי כמה שיותר מהר. תודה ויום טוב. המושבניק. אני לא הבעל וגם לא הבן אך זה חשוב לי.

a s t r o

New member
לא

אבל יש בנות שיקחו את זה ככן (לדעתי האישית דפוקות בשכל)

faith2

New member
שמע,

עצם העובדה שהוא מסתיר את זה מאשתו אומרת שהוא יודע שזה לא בסדר...אז....כנראה מה שלא בסדר זה בו...ולא "בי"

faith2

New member
אממ....

מעשית לא.... אבל תיאורטית אני חושבת שיש שם אלמנט של בגידה, לא יודעת....מה יש לו לחפש שם? זה כמו ללכת למועדון חשפנות....רק לראות בלי לגעת....שוב, מה יש לו לעשות שם?

moshavnik11

אני חושבת שבעל לא צריך בכלל לגלוש לאתרי סקס אלא אים כן אישתו מחסירה ממנו סקס או שחסר לו והיא לא מקדישה לו מספיק סקס וחום

השעועית

New member
מה הקשר? שיש בן זוג אסור לגלוש

לאתרי פורנו? אסור לאונן? אין פנטזיות? ההבדל בין לראות או לחשוב לבין לבצע גדול. אני לפעמים גולשת לאתרי פורנו (אם כי מעט מאד), יש לי פנטזיות (לא על השכן, אבל על אנשים מפורסמים) אבל לא הייתי בחיים עושה את זה עם מישהו אחר. ואני יודעת שבעלי גולש לאתרי פורנו, מוריד סרטי פורנו באינטרנט (יש לו אוסף די גדול) וזה לא מזיז לי בכלל. שיבושם לו, כל עוד הוא לא בוגד בי, זה בסדר וטבעי. הוא אמר לי שהוא מפנטז על יעל בר זוהר לפני כמה ימים. ממש לא הזיז לי. רק אמרתי לו שיש לו טעם טוב.

למעלה