דמה לי, בהנחה שלא מדובר באיזו גירסא נדירה שהמקסימום שתוכל להשיג עבור דבר כזה זה 5 ש"ח בהנחה שזה במצב טוב, לפחות אני לא הייתי נותן יותר (במיוחד שיש לי 2 כאלה בבית...
אם זה היה בצפון אני ישמח אם תספר לי עליו. אם זה באזור המרכז בקלות המחירים שם נחתכים לחצי. בחיפה יש רק 2 חנויות ששמעתי עליהן עד היום, במרכז הכרמל והן לא משהו באמת רציני. בקריות יש עוד סניף של אחת מהן וגם הוא לא רציני מידי.
האוזן השלישית בחיפה ברחוב מוריה במרכז הכרמל. אתה שמעת על זה אני שמעתי על זה. כולם מרוצים. פעם אפילו ראיתי שם את מור אבל בטח אכלתי איזה משהו מקולקל ואיכשהו יצאתי מהחנות בלי זה בידיים שלי...לא יודע איך זה קרה.
שם קניתי. יש בה תקליטים בעיתיים הרבה פעמים שמקפצים להם ומומלץ לבדוק. ידוע גם שאת הדברים השווים לוקח בעל המקום לעצמו קודם. יש חנות 100 מטר לפני ברחוב מוריה טובה יותר וזולה יותר. לאחרונה לא ראיתי משהו באמת מעניין בשתיהן.
אני לא תושב חיפה ואני מכיר את החנות כחנות ולא כרחוב, מספר וכ'ו. אני יודע שוריה זה הרחוב הראשי שעובר ליד האוזן השלישית. אני מגיע פעם בכמה זמן ולרוב אין שום דבר רציני באמת.
בכל שנה יוצא ספר ענק שהוא מחירון לתקליטים ותקליטונים. לרוב יש פער ענק בין מה שכתוב שם למה שקורה בפועל. בכל מקרה בארץ ראיתי לא מזמן חנות שמוכרת את הגרסה החדשה של התקליט דרק סייד ב 250 שקל... כשהוא יצא לפני שנה קניתי את זה ב 100 מאנגליה. אין סוף לדברים האלה אבל אם מבינים בזה אז יודעים להזהר מרמאויות
גירסא ישראלית לא במצב הכי טוב. היו בזמנו עוד כמה תקליטים זהים. האלבום נימכר בזול וזאת הכוונה לא? (נדיר למצוא גירסא מחול במצב טוב בחניות האלה אני מנייח)