יש לי שאלה..........

COW COW

New member
יש לי שאלה..........

תגידו כמה שווה בערך תקליט של dark side of the moon?????????

melancholy man

New member
אם אתה מתכוון לתקליט ווניל

דמה לי, בהנחה שלא מדובר באיזו גירסא נדירה שהמקסימום שתוכל להשיג עבור דבר כזה זה 5 ש"ח בהנחה שזה במצב טוב, לפחות אני לא הייתי נותן יותר (במיוחד שיש לי 2 כאלה בבית...

weird dust

New member
בין 4 שקל ל-80 במקרה של ויניל

תלוי בהוצאה: ישראלית מחול. תלוי כמה התקליט "שלם" תלוי כמה האריזה "שלמה" תלוי איך החומר שמקבלים בפנים נשאר כמו המקור וכמובן תלוי בביקוש וההיצע החודשי.

melancholy man

New member
80 ש"ח על יד שניה?

מי קונה במחירים כאלה? הכוונה שלי הייתה בכל מקרה על המחיר שאפשר למכור אלבום כזה במצב סביר לחנות, המחיר שהחנות גובה זה כבר משהו אחר.

weird dust

New member
גירסא די חדשה מחול עולה כמו דיסק

את אטום אהרט מאדר ביצור ישראלי ובעטיפה קצת מקושקשת קיבלתי ב60- שקל.

itaikuskus

New member
יותר מדי

קניתי אותו בהוצאה ישראלית עטיפה לא מקושקשת ולא נעליים מצב מצוין 30 שקל לא שווה יותר דוגרי

weird dust

New member
ובאיזה אזור זה היה?

אם זה היה בצפון אני ישמח אם תספר לי עליו. אם זה באזור המרכז בקלות המחירים שם נחתכים לחצי. בחיפה יש רק 2 חנויות ששמעתי עליהן עד היום, במרכז הכרמל והן לא משהו באמת רציני. בקריות יש עוד סניף של אחת מהן וגם הוא לא רציני מידי.

itaikuskus

New member
חדל אש

האוזן השלישית בחיפה ברחוב מוריה במרכז הכרמל. אתה שמעת על זה אני שמעתי על זה. כולם מרוצים. פעם אפילו ראיתי שם את מור אבל בטח אכלתי איזה משהו מקולקל ואיכשהו יצאתי מהחנות בלי זה בידיים שלי...לא יודע איך זה קרה.

weird dust

New member
היא דווקא די יקרה

שם קניתי. יש בה תקליטים בעיתיים הרבה פעמים שמקפצים להם ומומלץ לבדוק. ידוע גם שאת הדברים השווים לוקח בעל המקום לעצמו קודם. יש חנות 100 מטר לפני ברחוב מוריה טובה יותר וזולה יותר. לאחרונה לא ראיתי משהו באמת מעניין בשתיהן.

itaikuskus

New member
מה שם החנות?

ובגלל תקליטים מקפצים יש את הפינת האזנה...יש שם פטיפון..בדוק את התקליט שם.

weird dust

New member
החנות השניה היא ג'אנק בתוך הקניונית

שנימצאת ממש במרכז שם ליד גן האם והכרמלית. חנות נחמדה דווקא, פעם היה שם יותר דברים מעניינים.

itaikuskus

New member
אז למהאתה מטעה אותי

זה כבר לא מוריה..זה כבר שדרות הנשיא.

weird dust

New member
מצטער על זה

אני לא תושב חיפה ואני מכיר את החנות כחנות ולא כרחוב, מספר וכ'ו. אני יודע שוריה זה הרחוב הראשי שעובר ליד האוזן השלישית. אני מגיע פעם בכמה זמן ולרוב אין שום דבר רציני באמת.

flowerboy69

New member
תראה

בכל שנה יוצא ספר ענק שהוא מחירון לתקליטים ותקליטונים. לרוב יש פער ענק בין מה שכתוב שם למה שקורה בפועל. בכל מקרה בארץ ראיתי לא מזמן חנות שמוכרת את הגרסה החדשה של התקליט דרק סייד ב 250 שקל... כשהוא יצא לפני שנה קניתי את זה ב 100 מאנגליה. אין סוף לדברים האלה אבל אם מבינים בזה אז יודעים להזהר מרמאויות

flowerboy69

New member
בין 14 שקל ל...

כמה אלפים תלוי מאיזו מדינה ואיזו גרסה.הגרסה המקורית של התקליט מאנגליה 73 עולה כ 1000 שקל...

weird dust

New member
ראיתי ב-4 שקל ליפני חודש בחיפה ../images/Emo6.gif

גירסא ישראלית לא במצב הכי טוב. היו בזמנו עוד כמה תקליטים זהים. האלבום נימכר בזול וזאת הכוונה לא? (נדיר למצוא גירסא מחול במצב טוב בחניות האלה אני מנייח)

למעלה