יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

לתוכנית שמתחילה עכגשיו במקום סאמרלנד יש לה הרבה עונות? אם כן כמה? וכמה פרקים לכל אחת והאם היא שודרה כבר פעם??? אם מישהו יודע תענו לי בבקשה זה חשוב..

יש לה 2 עונות, בעונה הראשונה 18

פרקים, מה שאומר שזה יסתיים עוד 5 חודשים בערך. לדעתי, אין מה לדאוג לגבי העונה ה2. כי כמו שהם לא הביאו מייד את העונה ה2 של סאמרלנד לא יביאו את של הסדרה הזאת...

STA1

New member
תיקון טעות : העונה הראשונה היא 13

פרקים והשנייה לא יודעים עדיין!!אף אחד לא יודע עדיין אפילו לא התסריטאים!!הם רק באמצע הכתיבה של העונה השנייה!!לפי מה שידוע לי!! ורק אולי איזה חודשיים או אפילו יותר אחרי שהסידרה תיגמר ( העונה השנייה ) באמריקה אז יביאו את העונה השנייה!!או שישכחו אותנו!!

אם הכוונה אליי - זה הוא...

.

|הדגש|גאמלי יש שאלה|סדגש|

זה שנגמרה הסדרה זה אומר שנגמר הפורום?(זה לא נשמע כמו שצריך אבל תנסו להבין...)

אם נצליח לשמור על הפורם ועל כל מי

שאוהב את התוכנית ומכן להישאר פה עד שתתחיל העונה השניה...או שידורים חוזרים סביר להניח שלא יגמר הפורם ...

הפורום נשאר!! לא משנה מה!! ../images/Emo10.gif

אי אפשר בלי סאמרלנד!! וכולנו ב"אבל" אז שעוד יפסיקו ת'פורוםם?!?!?!?! א=ס=ו=ר להפסיק עם הפורום!! חח חוצמזה.. אם "הוט" ו"יס" לא מתכננים עונה שניה אז אנחנו נתכתן בשבילם!!

רזי רז

New member
אני בעד!! וכנסו מהר...

בכלל ערוץ 3 הוא ערוץ עצמאי אז זה לא משנה אם אתם כותבים ליס או הוט כי כך או כך אם זה ישודר בערוץ 3 אז זה ישודר בשתי החברות!! ובכלל לערוץ 3 יש אתר! תכנסו ותשלחו להם הודעה משם! אם כולנו נשלח אז זה בטוח יזיז להם משו!!

רזי רז

New member
הכתובת של האתר היא...

www.hot3.co.il אפשר לשלוח משם מייליפ לערוץ ואני אומרת שתשלחו כולם!

צודק..

הם יראו שיש הרבה שרוצים את סאמרלנד!! וככה יחשבו לקנות את עונה 2 יותר מהר.. הלוואייייייייייייי!!!

danielle23

New member
אני כבר שלחתי להם מכתב..../images/Emo3.gif

אני מחכה לתשובה בינתיים.. אני ממש מקווה שהם באמת יראו שהרבה רוצים את העונה השנייה ויקנו אותה!!! ד"א האתר שנתתם, הוא בעיקרון של הוט 3 ולא של יס אבל לי יש הוט אז שלחתי להם את זה לשם כבר אתמול...

dolca1

New member
לא שאני רוצה לבאס או משו כזה..

אבל ערוץ 3 מחפשים רייטינג 20 פניות של אנשים יכול בכלל לא להזיז להם! אבל אם והיה הרייטינג של סאמרלנד פה בארץ היה מרקיע אז הם היו כבר רצים לקנות את העונה השניה.. מבינים? אבל אני אומרת שתמיד שווה לנסות..! :)

לא מבאסת

את פשוט גורמת לנו להבין שאם אנחנו לא נפציץ אתם בבקשות זה לא יזיז להם ואת צודקת... אנחנו נדאג לזה שיקנו את העונה השנייה של סאמרלנד!! נכוןן או לאא?! בהצלחה לנווו :) www.hot3.co.il בקשה שלחו להם הודעות!! א=נ=ח=נ=ו ר=ו=צ=י=ם ע=ו=נ=ה 2 ש=ל ס=א=מ=ר=ל=נ=ד!!

לא, הפורום יישאר קיים...

פורומים שגם להם בוטלו הסדרות נשארו קיימים, למשל סמולוויל, שכרגע חזר לפעולה מלאה
.

למעלה