יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

שלא יודעת אם תדעו לענות עליה... נכון בארטישוק ? אז אםשר לעשות ממנו מלא דברים אבל כמעט לא משתמשים בעלים אבל שמשלים אותו ככה משאירים הרי תעלים ומשרים אותו במיים רותחים זשעות וכל מיני ובסוף מבשלים אבל משום מה נשארים שם יצורים קטנים ונחמדים מה עושים ?
 

0 אור 0

New member
מי לא משתמש בעלים?

אצלנו בבית מבשלים את כל הראש - ואז טובלים עלה עלה ברוטב טעים ואוכלים רק את הקצה, רק בסוף מגיעים ללב. בקשר ליצורים לא הבנתי ..
 
חחח

יש כל מיני, יש גם מרקים בלי כל העלים אצלנו אותו דבר רק מלח במקום רוטב... יש מלא ג'וקיפ מסתובבים להם מתים בין העלים מלא !
 
גם אצלנו ככה אוכלים ארטישוק אבל

עדיין יש בו מעין חרקיקיקם קטים ומעצבנים שלפני הבישול שוטפים את הארטישוק במים חמים עם מעט מלח ולימון- לא יודעת למה אבל זה קוטל את החרקים ומוציא אותם החוצה בעקבות ריח הלימון.
 
למעלה