בוקר טוב לך Adh ואני שמח שיש המשך
לפחות לעת עתה אני יודע שזו את ולא הוא. לו תרצי, אנא ממך ספרי לי למה בחרת בכינוי שבחרת, זה מעניין אותי ואולי יכול להסביר משהו על עצמך. הנה אנחנו יכולים לשוחח ולתת כל מיני תשובות לכל מיני עיניינים שנוגעים בחיינו. הומיאופתיה קלאסית אינה מסתכמת בתרופות וסימפטומים בלבד, כן ולא. היא הרבה מעבר לכך. אנחנו יכולים לדבר על המון דברים וכולם קשורים איכשהו להומיאופתיה ( גם מבלי שתדעי ). למשל ציינת שיש לי מאמרים, האם קראת אותם, האם יש לך שאלות לגביהם, עוד לא שאלת אותי שום שאלה שדורשת תשובה מעמיקה, את עומדת על סף ביתי, אני מזמין אותך להכנס אבל את נשארת עם רגל אחת בחוץ וידך על הפעמון. בואי הכנסי. שאלי כל שאלה שנוגעת לך, לחייך, גופך, נסיבות חייך, מה שתרצי ואתייחס הכי עמוק שאוכל, את יכולה להשתמש בפורום כבלוג שלך ואני מצידי אתן לך את הבנתי. אני גם יודע לומר "לא יודע". את צודקת שבפורומי הומיאופתיה אחרים התשובות הם כפי שציינת. אבל מה חשבת שנערוך כאן אנמנזות ופרוגנוזות. כמובן שאין מטרתו של הפורום להחליף פגישה בקליניקה. זה בלתי אפשרי וגם לא רציני. אני יכול להיות ההומיאופת הוירטואלי שלך וזה לא יעלה לך אגורה רק תהיי כנה עם עצמך ואיתי. בשורה התחתונה תרופה הומיאופתית לא תוכלי לקבל כאן!!! ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.