יש לי שאלה....

ADH2003

New member
יש לי שאלה....

בשביל מה נועד הפורום? ידוע לכולנו שאין אפשרות לתת תשובות לשאלות מהותיות על גבי האינטרנט.... מעבר למאמרים אשר צורפו (ותודה) אין כל טעם בפורום הזה...לא????
אשמח להבין..... תודה מראש

שלום לך adh2003 ותודה שעברת אצלי

כינוי יפה בחרת לך Adh הינו הורמון שמופרש מההיפופיזה האחורית וגורם לממיברנות שבתוכן ישנן תעלות העבירות למים. ההורמון הזה מפעיל רצפטור שפותח או סוגר את התעלות האלה ובמקביל גורם לעליית לחץ הדם בכלים. 1)בשביל מה הפורום ? כנראה שאת משוחד/ת מידי מכדי להבין. 2)מה משמעות הניסוח "כולנו" ? האם מדובר באיזו קנוניה נעלמה או "שכולנו" זה מספר היישויות שבחזקתך. 3) לשאלה יותר ספציפית אולי אוכל להעניק תשובה מדוייקת יותר ואולי טעם החיים ישוב אליך, תנסה/י אותי.

ל Adh ולמיקוש שיעור קצר במהויות

Adh השתמש/ה בסימן "לא????" בואו ונדון בכך לרגע. הסימן המרמז על שאלה - ??? הינו עתיק יומין ומקורו במיתוס הקדום על אדם חוה והנחש. סימן זה מלמד על קיומה של שאלה שמשמעותה העלאת הספק אל חלל האויר. אבן הנגף הקשה ביותר שעומדת בין אדם לטעם בחייו הוא הספק. סימן השאלה הינו הנחש המייצג את הכפירה באמת, את הפתלתלות, חוסר היושר הכנות ותום הלב. על כן קילל אותם האלוה " הוא ישופך עקב ואתה תשופנו ראש ". כלומר הוא יחפש אותך בנקודת התורפה הכי מרוחקת מתודעתך ( כף הרגל - העקב ) ושם יכה בך. הנקודה שמצויינת בתחתית הסימן( ? ) היא העקב. מנגד ישנו הסימן השני שמנוגד לראשון וסימולו נראה כך !!!! סימן הקריאה הוא האמת, האמונה, הבטחון באחד, הכנות, היושר, הדרך, האמן. למעשה סימן זה מסמל את המקל - מטה שחובט בראשו של הנחש = הספק, הפחד וכל סימני השאלה שבתוכנו. מטרתו של הפורום הזה לחבוט בראשם של הנחשים (?) על ידי תשובות אמינות (!). כל זמן שתאמצו את הסימן הזה ??????? לא תחוו את טעם החיים והאמת!!!!!! והאמת לטעמי נמצאת כאן ! ובעוד כמה מקומות לא רבים. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

ADH2003

New member
תשובות מעניינות!!!!!

אל לך, אלישוע, לחשוב שאני מפקפקת בשיטה! שמחתי לשמוע הסברים (לשם שבחרתי, משמעות רבה בו!!!) אבל תשובות לשאלתי לא קיבלתי. אולי אחר, אורח כאן, ידע לענות לי לשאלה: מהי מטרת הפורום אם אין יכולת לתת תשובות מעמיקות למקרים שמועלים כאן, על דפי האינטרנט. אם כל תשובה לשאלה תיהיה: כן! הומאופטיה קלאסית יכולה לעזור!! אז....התשובה ידועה מראש. ודרך אגב, סימני השאלה נודעו כדי לסמן שאלה ולהציף אי בהירות!! תודה לך על סבלנותך בתשובותיך אשמח לשמוע את דעתם של אחרים. ברכות ושפע מכל הלב ADH2003

בוקר טוב לך Adh ואני שמח שיש המשך

לפחות לעת עתה אני יודע שזו את ולא הוא. לו תרצי, אנא ממך ספרי לי למה בחרת בכינוי שבחרת, זה מעניין אותי ואולי יכול להסביר משהו על עצמך. הנה אנחנו יכולים לשוחח ולתת כל מיני תשובות לכל מיני עיניינים שנוגעים בחיינו. הומיאופתיה קלאסית אינה מסתכמת בתרופות וסימפטומים בלבד, כן ולא. היא הרבה מעבר לכך. אנחנו יכולים לדבר על המון דברים וכולם קשורים איכשהו להומיאופתיה ( גם מבלי שתדעי ). למשל ציינת שיש לי מאמרים, האם קראת אותם, האם יש לך שאלות לגביהם, עוד לא שאלת אותי שום שאלה שדורשת תשובה מעמיקה, את עומדת על סף ביתי, אני מזמין אותך להכנס אבל את נשארת עם רגל אחת בחוץ וידך על הפעמון. בואי הכנסי. שאלי כל שאלה שנוגעת לך, לחייך, גופך, נסיבות חייך, מה שתרצי ואתייחס הכי עמוק שאוכל, את יכולה להשתמש בפורום כבלוג שלך ואני מצידי אתן לך את הבנתי. אני גם יודע לומר "לא יודע". את צודקת שבפורומי הומיאופתיה אחרים התשובות הם כפי שציינת. אבל מה חשבת שנערוך כאן אנמנזות ופרוגנוזות. כמובן שאין מטרתו של הפורום להחליף פגישה בקליניקה. זה בלתי אפשרי וגם לא רציני. אני יכול להיות ההומיאופת הוירטואלי שלך וזה לא יעלה לך אגורה רק תהיי כנה עם עצמך ואיתי. בשורה התחתונה תרופה הומיאופתית לא תוכלי לקבל כאן!!! ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

ADH2003

New member
יש בי תחושה יותר נעימה

לאחר תגובתך זו...תודה. אני אספר לך ולכולם למה זה הניק שבחרתי. מאוד פשוט. האות הראשונה A היא האות הראשונה בשם בן זוגי. האות השניה D היא האות הראשונה בשמי. והאות האחרונה H היא האות הראשונה בשמות המשפחה של שנינו. 2003 היא השנה בה היכרנו. מעולם לא נתתי את דעתי לבחירת השם, אשמח לשמוע אותך. אין לי ספק שזה לא הפורופ המתאים....אבל שנינו התחלנו אשמח לשמוע אותך ותודה

שלום א.ד.ה והשבח לאל

הגעת בדיוק אל הפורום הנכון. עכשיו כמה כנה את רוצה שאהיה איתך, וכמה את רוצה שאהיה גלוי איתך, כי יש לי דברים לומר לך. אליש. נ.ב כנראה שהיה משהו בדברי אלייך מאתמול כשאמרתי שאת היא או הוא. 2003 זה שניים שהם שלשה. את הוא ומה שיוצא מכם. חיזרי אלי.

ADH2003

New member
רוצה כנות מלאה!!

אגב בעברית זה קצת שונה...שמו של בן זוגי מתחיל ב-ע ולא ב-א...באנגלית זה אותו.....

ע.ד.ה שלום. כנות מלאה.

מה שחשוב יותר מהאות הכתובה הוא הצליל. פעמים רבות הצלילים ע,ה,א, הן דומות ונהגות דומה. הצליל חשוב, עמוק, וראשוני מהצורה. התינוק מדבר לפני שהוא מצייר. אליש.

ADH2003

New member
קלעת ב ו ל!!!!

זה מעניין ומסקרן. חבר'ה....תראו מה קרה לי, מחוסר אמון וספקנות הפכתי לאוהדת. אני מודה לך מאוד שהוכחת לי שאין מקריות בחיים תודה

למעלה