לא ראיתי מה יהיה בפרק של היום
אבל עדיין: קוגה רוצה שקאגומה תהיה אישתו, כי הוא תמיד רצה אישה שמסוגלת להבחין ברסיסי שיקון. היא מסרבת ואומרת שהיא מחבבת מישהו אחר, וכשהוא שואל אותה אם זה "פני כלב" היא אומרת כן... בינתיים סאנגו, מירוקו ואינויאשה הורגים כמה מהציפורים האלה (אם מישו יעלה את השם שלהם אני אשמח), ואז מירוקו מציע תוכנית שכדי להגיע לקן של הציפורים, צריך לתת לאחת לתפוס את אינויאשה. אינויאשה מסכים אבל אחרי שהוא נותן לציפור לתפוס אותו הוא עושה 1+1 ואז: "אררר! מירוקו!! מה איתך? למה אתה לא בא?! אררררר אני רוצה להרוג אותך עכשיו יותר מכל זאב או ציפור!"... כשהם מגיעים הם רואים שם את שבט הזאבים, והזאבים מתחילים בקרב עם הציפורים. קוגה מבקש מקאגומה שתאתר לו את הציפור עם רסיסי האבן כשהוא לוקח אותה ביד וקופץ על צוק. היא מאתרת משהו בתוך פה של ציפור ענקית עם שני ראשים שיצאה מתוך הצוק. קוגה לא מצליח להרוג אותה, לכן יורד למטה ומביא מין מקל כזה שנלחמים איתו, ורוצה לרסק את הפה של הציפור עם זה. הוא לא מצליח, והציפור נושכת לו את היד תוך כדי כך שהיא לוקחת את רסיס השיקון על היד שלו.הוא נופל על הראש של הצוק, ואז, לפני שהציפור נותנת לו התקפה אחרונה, אינויאשה בא ומשתמש במתקפה של הטסאיגה שהוא התאמן עליה עם קירארה. הציפור מתה, והרסיסים נופלים. אינויאשה פונה לאחור ורואה את קאגומה דואגת לקוגה הפצוע. הוא מתעצבן, ואומר לקוגה שצריך להתחיל בדו קרב, אבל קאגומה כועסת ואומרת שהוא פצוע ושזה לא הזמן או המקום. למרות שגם קוגה רצה נואשות להילחם, שבט הזאבים לקח אותו איתם והם חזרו למאורה שלהם. אינויאשה מתחיל לתחקר את קאגומה, "למה את דואגת לו? למה את כל כך רוצה להיות איתו? ... ... תגידי לי מה בדיוק עשית איתו!" זה השלב שקאגומה מתעצבנת ומתחילה לצרוח, ואחרי שהיא מסיימת היא מבקשת מסאנגו לקחת את קירארה לכמה זמן. אינויאשה, מאוכזב, אומר: "את רוצה ללכת בחזרה לקוגה שלך?" קאגומה אומרת שממש לא, ושהיא חוזרת הביתה...