יש לי שאלה

נורל

New member
יש לי שאלה

בהתחלה לפני שקיקיו המגעולה נדחפה חשבתי שאינויאשה מאוהב בקגומה. עכשיו שהוא רצה להגיד לקגומה שתחזור לעידן שלה כי הוא בחר בקיקיו אני בספק. יכול להיות שהוא עדיין אוהב אותה אבל בגלל שקיקיו מתה הוא מרגיש שהוא חייב לה את חייו. וגם ראו באותו פרק שהוא שמח שהיא נשארת איתו

קוהרה

New member
הוא לא אוהב את קיקיו

הוא עדיין אוהב את קגומה ולא מודה בזה.

נורל

New member
זה קצת מוזר...

הוא כל כך דואג לקיקיו והוא לא אוהב אותה..

איררון

New member
הוא אוהב את קגומה אך חש מחויבות

ל"קיקיו" ה-... בדיוק כמו שנסחת

barbushi

New member
טוב ... אני naraku sexy

אני פשוט אצל סבתא שלי .. עם באקורה ולא זוכרת את הסיסמה ... עכשיו ... בואי נסביר את מהלך הארועים אינויאשה אהב את קיקיו ... והוא עדיין אוהב . ואני חושבת שיש לו מספיק סיבות לאהוב אותה ... זה שיש לה עכשיו נטיות רצחניות לגביו לא אומר שהוא צריך לאוהב את קגובעעעעעעעעעעעעע.... זונה אהמ .. סורי .. זה נפלט מדיי פעם .. הוא נמשך אליה בגלל שבצורה המזויעה שלה היא דומה לקיקיו אהובתי !! שמתם לב שכהוא יודע שקיקיו בסביבה הוא משאיר את קגובעעעע... להתפגר עם איזה שד שמנסה לרצוח אותה ... ולא ממש אכפת לו מה יקרה לה ..כי קיקיו שם ... עכשיו ... יש גם צד שלישי ... סשומארו ... אם אינויאשה באמת ריך להיותעם מישהו בסדרה הזאת זה סאשי שאוהב אותו !! ואם הוא צריך להיות עם בחורה הוא צריך להיות עם קיקיו !!!! חתימה : קוגבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זונ תמותי חתיכת חרא מהלך זבל !! עיוות !!! עיוות !!! את טעות של הטבע של המין האנושי כולו 1!! תתפגרי חתיכת אהבלנה מסריחה ! כוס אמאמאמאמאמאמאמא שלך ! באקורה- ... *Blink Blink* זאת הייתה היקארי צ'אן, בעו התקפת עצבים קלה שבה לא נתנה לי לגעת במקלדת או בעכבר. אז ישבתי וצפיתי ב... נחשו מה? כן, נכון, טלנובלה בע"מ. לא חשוב. רק ארצה להגיד, שאני די תומכת שזוהר. בעצם, אנחנו מחזיקות באותה דעה בדיוק. אבל... אני קצת יותר מתונה ^-^ קשה להרגיז אותי.. היקארי צ'אן תעיד. אבל אתם ממש מתחילים לעשות כן. אתם פותחים שרשורים על סתם. בבקשה תפסיקו עם זה ^_^ תודה, ושיהיה לכם יום נחמד. זבלים ~~~~~~~~~~~ (<== תוספת של היקארי עצבנית ששוב גירשה אותי מהמקלדת ;_; ) אני... דווקא רציתי להגיד.... *סניף סניף* שיהיה לכם יום נחמד!.... ;_;

למעלה