יש לי שאלה?

kugar

New member
יש לי שאלה?

יש לכם מושג איפה אפשר למצוא פוסטרים של השוטים?

בכל פאב במרכז הכרמל בחיפה =)

חח סתם... אהממממ האמת שלא...אני לא יודעת איפה אפשר למצוא אבל אפשר לגנוב! כיאלו זה לא לגנוב זה להשאיל...=/ נגיד בהופעות ודברים כאלו... לי יש קיר שלם בחדר שיש עליו משהו כמו 7-8 פוסטרים של הופעות (מוש/שוטי הנבואה/מוניקה/בומבמלה/בראשית וכך הלאה...) אני פשוט מורידה אותם מאיפה שהם תלויים ...אז זהו =) אבל האמת שאפשר ליצור איתם קשר (אהמממ נאור!) ולבשק מהם שיביאו לנו בהופעות או משהו- כמו הקלפים והמדבקות!!! ונאמר אמן!

כן משהו כזה...=)

ורעיונות לחתימה..? חי! לי יש...! אהממממממ ציטטות משיר/ספר/מחזמר טוב. בדיחה בדיחות פרטיות (אהממ חתימה שלי אהממ) ספר קצת על עצמך אייסי/פלא/כתובת/שם הורים (טוב קצת נסחפתי...) =/ נו גם ככה משעמם לי ואין לי כוח ללמוד למגן =/

יאאאא... ../images/Emo24.gif

קראתי עכשיו תחתימה שלך וזה חימם לי תלב..חחחח ותקשיבי, 80D גם עובד? ואני מהמקובליםםםם..חחח

ביץ' בשבילך!!!!

מוק בא משבק מיוזיק כולן מזיזות את הטוסיק מסובבות את הפופיק אצלנו בבוטיק מסביב לעולם בקרוזייים...טוב לא זוכרת ת'המשך..=/ מוקדש ב-א-ה-ב-ה לפרחולה של הפורום...=)

פחחחחח פרחע אחותך

יא פרחולע אחת!!! חחחח קחי איזה מכה בישבן כמו הלטיניות ;) איזה ריקודים הזויים אלוהים מע נסגר עם האנשים בראשון???? כולם שם חשו באומן 17

חחח lol...=)

נו כי את לא רגילה... חוצמזה אני שונאת אותך על זה שגרמת לי להיכנס לתוך השטח של הבמה ולא יכלתי לרקוד כפי שאני אוהבת..=/ ah well...=/

חחח מכוערי שלי!!!!! =)

אחחח איפה הימים איפה הימים?!?!!? ומה 80 d מה???????????? טוב שלי כבר לא יתפתחו לעולם...=/ אבל למה אנחנו מדברים על זה?! jesus!!! וכן יקירתי את מה-מקובלים (עם ה' הידיעה!!!) =) אכזריות שכמותנו...חע חע חע קיצר ראסטפרית שלי איפה את?! talk to me on the icq/messenger

כן כן ....

אין לי מושג למה אנחנו מדברות על זה
ושלחתי הודעה =)

כן משהו כזה...=)

ורעיונות לחתימה..? חי! לי יש...! אהממממממ ציטטות משיר/ספר/מחזמר טוב. בדיחה בדיחות פרטיות (אהממ חתימה שלי אהממ) ספר קצת על עצמך אייסי/פלא/כתובת/שם הורים (טוב קצת נסחפתי...) =/ נו גם ככה משעמם לי ואין לי כוח ללמוד למגן =/

למעלה