יש לי שאלה! האם מי ששר את השיא one day ome dream-זה מי שמשחק את אינויאשה [מדובב?]
ל ליסה כאן New member 26/5/05 #1 יש לי שאלה! האם מי ששר את השיא one day ome dream-זה מי שמשחק את אינויאשה [מדובב?]
B blck angel1 New member 26/5/05 #3 אין פה נפש חיה חוץממני אורן את.. אז אף אחד לא יענה לך X: אני לא יודעת את התשובה בספק עם אורן...
F Fay Wood New member 26/5/05 #4 הי גמני פה!! ../images/Emo168.gif פשוט הרגע התעוררתי... ואני די בטוחה שמי שעושה את הקול של אינויאשה לא שר את השיר הזה (למרות שמעולם לא שמעתי אותו... זה פשוט לא הגיוני...) אני רוצה לישון... *פיהוק*
הי גמני פה!! ../images/Emo168.gif פשוט הרגע התעוררתי... ואני די בטוחה שמי שעושה את הקול של אינויאשה לא שר את השיר הזה (למרות שמעולם לא שמעתי אותו... זה פשוט לא הגיוני...) אני רוצה לישון... *פיהוק*
H Hikaru no Yani New member 26/5/05 #6 גם אני פה לא לשכוח אותי! אממ אין לי מושג שמעתי את השיר אבל אף פעם לא ראיתי משחק של אינויאשה
F Fay Wood New member 26/5/05 #9 יאי אני סופסוף לא לבד!!!! ../images/Emo168.gif אתמול הייתי לבד... TT___TT
H Hikaru no Yani New member 26/5/05 #16 נכון אתמול ... מישהי אמרה שהיא שמעה פיצוץ ליד הבית שלה ואז היא אמרה שזה היה מפעל זיקוקים אז דיברו על זה בחדשות ואמרו שבודקים מי עשה את זה
נכון אתמול ... מישהי אמרה שהיא שמעה פיצוץ ליד הבית שלה ואז היא אמרה שזה היה מפעל זיקוקים אז דיברו על זה בחדשות ואמרו שבודקים מי עשה את זה
F Fay Wood New member 26/5/05 #14 פסנתרר... O.O ../images/Emo168.gif איזה שולטטט... כמו איימי לי!!!!!! ^__^ זה אומר שאת כוסעעעעע!!!!!! אבל אני רוצה גיטרה... חשמלית!!!!!! אבל אין תקציב... >.>*
פסנתרר... O.O ../images/Emo168.gif איזה שולטטט... כמו איימי לי!!!!!! ^__^ זה אומר שאת כוסעעעעע!!!!!! אבל אני רוצה גיטרה... חשמלית!!!!!! אבל אין תקציב... >.>*
B blck angel1 New member 26/5/05 #15 ^^ יש לי.. האמתי לנגן בגיטרה זה פיס עוף פיצה .. את צריכה לקנות בחנות ליד קניון השרון , ממש זול שם..