יש לי שאלה!!

mamikush

New member
יש לי שאלה!!

בוב דילן זה זה שעשו עליו סרט שהיה מוקרן לפני חודש חודש וקצת הרבה בערוץ 5? עם דנה דבורין ומיקי גולשטיין...?

Chocoholic

New member
ערוץ 5 זה לא ערוץ הספורט?

קצת קשה לי להאמין שהוא יוזכר שם... מצד שני, מודי בר און אירח פעם את להקת רוקפור בתוכנית שלו, אז מי יודע... ההפקה הישראלית היחידה על דילן שידועה לי הייתה איזו תוכנית חד פעמית של יהונתן גפן, שנקראה "כל אחד והדילן שלו" אבל זה היה בערוץ 8.

לייתר דיוק--

מדובר בסרט "דוקומנטרי-חופשי" ישראלי, שנקרא "כל אחד והבוב שלו" (מן הסתם, על-שם שירו של חמי רודנר (שגם משתתף בסרט)). יהונתן גפן לא היה היוצר, אבל הוא אחד המשתתפים בסרט. יוצר הסרט הוא רון מיברג. בעיניי, אגב, מדובר בסרט לא מזיק במיוחד, אבל גם לא כזה, שכדאי לטרוח הרבה כדי לראותו. הוא קל לצפייה, ופה ושם, יש בו קוריוזים משעשעים וסיפורים קטנים חביבים. מעבר לזה, לא מצאתי בו מי-יודע-כמה ערך. לגביי השאלה המקורית: אני לא מכיר דבר כזה, ולדעתי - לא.

Chocoholic

New member
כן, מעבר להיותו ההפקה

הישראלית היחידה (עד כמה שידוע לי) על דילן, אין בו מידע או דברים מיוחדים, אך זו גם לא המטרה שלו. נתקלתי בו במקרה לפני חצי שנה בערך, אבל זה כבר היה לקראת הסוף. והנה מה שכתבו על כך ב YNET. אגב, השיר של חמי הוא בכלל לא על דילן... יש שם בקושי אזכור אחד לדילן

למעלה