יש לי שאלה

יש לי שאלה

בדי וי די של שאקירה מראים קטע שלה ושל הנגן שלה טים, באוטובוס מנגנים שיר שנראה לי קוראים לו i love u so מישהו יודע אם הוא יהיה בדיסק החדש?

12ShakirA12

New member
לצערי השיר הנ"ל לא יהיה...

זה פשוט שיר מדהים וממש חבל שהוא לא יהיה בדיסק..
השירים שיהיו בדיסק החדש הם: - La Tortura (Official Version) - Lo imprescindile - Dia De Entro - No - Para obtener un si - Dia Especial - La Tortura (Reggaeton Version) - La Pared

יש לך מעריב לנוער?

בעמוד האחרון שוב כתבו על שאקירה. שיגעתי את המשפחה שלי היום שישלחו לי כתבות על שאקירה שיש שם בעיתונים כי יש לי משפחה בברנקיג'ה ובטוח יש שם כתבות, אבל הבנתי מהם שלא כותבים עליה בכל העיתונים כי עושים עליה חרם, הם אמרו שלא כל הקולומביאנים אוהבים אותה, בגלל המוזיקה החדשה שלה,בגלל שהם לא פתוחים למוזיקה אחרת מלבד: קומביה,ויינטו,מרנגה,רנצ'רה, וגם הם לא אוהבים שהיא שרה באנגלית במיוחד בגלל המתח עכשיו בין קולומביה לארה"ב בעניין ריסוס שדות הסמים, פעם בחודש ארה"ב מרססת את השדות בפופאיין ועוד ומתו אזרחים מסרטן... אבל דווקא בבוגוטה במדג'ין שהם ערים מתפתחות כותבים עליה... http://www.caracol.com.co/nota.asp?id=175199 http://www.rcn.com.co/noticia.php3?nt=9336 אלו שתי חברות רדיו+טלוויזיה+עיתונים מספר 1

rode2

New member
כן..בטח../images/Emo8.gif

הם לא אוהבים אותה והיא מכרה ביום אחד יותר מ 80 אלף עותקים (דובל פלאטינה) ועוד הדיסק שלה לא שוחרר יענו המכירות הן ההזמנות מפה ושם חחחחחח מענין אם היו אוהבים אותה..כמה היא תמכור?!

rode2

New member
זה כאילו כל חיפה תקנה את הדיסק חחח

זה לא הרבה..יחסית..אבל בכל זאת הדיסק עדיין לא שוחרר וזה רק ביום אחד...

rode2

New member
שאלה ל לוסייה קולמבייאנא../images/Emo26.gif|עזרה

כמה אנשים יש בקלומביה? כמה תושבים

תשובה

80 מיליון זו מדינה ענקית....כשאני עזבתי בשנת 1995 היו 42 מיליון זה לא הרבה 80 אלף....וחוצמזה אני לא אומרת שכולם שונאים אותה... למשל יש את הקהילה הקולומביאנית-לבנונית שאוהבים אותה, ויש את מדג'ין ובוגוטה..שאלו ערים גדולות במדג'ין יש 4 מיליון ובוגוטה 8 מיליון ויש אותי ומשפחתי, והנה עכשיו גם בישראל... אבל קולומביה זו מדינה מאוד פרימיטבית תראה את אחוזי החטיפות שם,הרציחות ואיך סוחרי סמים רוצחים מאפיונרים משחדים בקלות שוטרים שם....אני רוצה רק לומר שהאוכלוסייה הפרימיטיבית מתחלקת לשתיים: אלו שאוהבים אותה בגלל שזה נותן להם תקווה מכיוון ששאקירה היא הייתה כמוהם: נערה קולומביאנית ממוצא אינדיאני-מולטי ענייה שפורצת גבולות... אבל יש את האוכלוסייה השנייה שלא מוכנים לשמוע מוזיקה אחרת מלבד הפולקלורים... אני אביא לכם אתר שבו תוכלו לשמוע בשידור ישיר תחנות רדיו מקולומביה ותגידו לי כמה תחנות רדיו משמיעים שירים באנגלית... http://www.colombia.com/radio/ התחנה האחרונה שם:היא תחנת ויינטו שזה קצב הקאריביים=ברנקיג'ה,סנטה מרטה, קרטחנה בוקרמנחה סאן אנדרס

rode2

New member
../images/Emo99.gifתודה...../images/Emo13.gif

זה באמת לא הרבה..80 אלף...כן אני יודע מה זה קולומביה והעוני שם והפשע...זה ידוע..ועוד יש כאלה ששונאים אותה שם בגלל הבן של נשיא ארגנטינה..יש איזה סיפור אבל בכל זאת..היא מאוד פופלרית באמריקה הלאטינית..יענו סיבוב ההופעות שלה שם כולו נמכר והיה מוצלח..וכשהיא באה להופיע מול 70 ו90 אלף זה בכל זאת משהו..אבל השאלה במדינה של 80 מליון..80 אלף ביום הראשון והדיסק עדיין לא שוחרר אם משווים אותה לאומנים בארה''ב והמכירות שלהם ביום הראשון..זה עדיין משהו..
את אוהבת אותה נכון?

rode2

New member
אבל..עוד משהו..

דיברת על שני חלקים..מה עם אלה שאוהבים את המוסיקה שלה?!

...

וואייי ברור שאני אוהבת אותה, בדיוק שעזבתי היא כבר הייתה כוכבת על: זכתה בגראמי הלטיני,השתתפה בטלנובלה אואזיס והיה לה חבר שהוא בין השחקני טלנובלה הכי טובים...היא הזמרת היחידה שאני מעריצה ככה,יש לי עוד כמה זמרים שאני אוהבת אבל לא ככה למשל:קרלוס ויוס=אין קולומביאני שלא אוהב אותו,חואנס-בכל זאת הוא פאייסו=נער ממדג'ין,פסטור לופז=זמר קומביה מצויין 80 אלף זה טוב למישהו שלא שיחרר את הדיסק,אבל היא כבר שיחררה,קולומביה הראשונה שהדיסק נמכר אצלה אירופה רק ביוני. יכול להיות שהיא הייתה מצליחה יותר אם לאנשים שם היה כסף כי לפי מה שראיתי בוידאו על Quibdo צ'וקו היא פונה לכל האוכלוסיות,אבל יכול להיות שלא סולחים לה על פליטת הפה שלה על המצב הפוליטי-חברתי, מכיוון שהם טוענים שלשאקירה לא צריכה להיות דיעה בגלל שהיא גם עשירה שיכולה לקנות את כל קולומביה וגם היא אפילו לא גרה שם אז הם רואים אותה כשחצנית...אבל מקסימום שתנסה במיאמי כי ההיספניים במיאמי ובניו יורק מתים עליה או ארגנטינה

rode2

New member
חבר שלי מוריד לי את הדיסק!

אמרתי לו אין מצב שיש כבר ברשת! עדיין לא שוחרר אמר לי שיבדוק ובדק ובאמת יש והוא מוריד לי והדיסק 58 מיגה חח משהו כזה חחח מה זה? כמו חשמל?קיצר עוד הלילה הדיסK יירד וישלח לי אותו במסנג'ר! אני עדיין לא מאמין שזה יהיה דיסק שלם ! אבל אני מקווה אני נשאר מחובר עד הבוקר עד שיגיע האלבום ואלי עוד הלילה מאוחר ..בטח אחרי 3..אני אשמע כמה שירים! לא יודע אולי...מחר עבודה...אבל בכל זאת אני אשאיר מחובר!חחחח ייששש! אני אשמע אותו ראשון!
אתם לא

חחחח

חחח אולי זו הסיבה למה יש לה רק 80 אלף... סתם.... אם יהיה שיר טוב תמליץ לי

Moor 87

New member
אוקיי אולי לא בדיסק שיוצא ב7

ליוני אבל מה עם הדיסק של נובמבר? באנגלית.. זה שיר מדהים אסור לוותר עליו.. למרת שבדיוידי נראה לי שהמנהל שלה או משהו כזה לא אהב כל כך אותו

rode2

New member
מה עם השיר ש..

מה עם השיר שהכינה לאיזה סרט והשמיעה להם בטלפון? דווקא מאוד אהבתי אותו ואת הקול שלה והלחן של השיר!והיא גם אמרה.."אני חושבת שזה שיר מאוד יפה..ואני מבינה במוסיקה! אבל הם רצו משהו יותר שאקקירה..U KNOW לולילוליוללילוליל THING" כי הם לא רצו את השיר אתם חושבים שאולי יהיה באלבום באנגלית?!

rode2

New member
היו לו שני ניתוקים..

יענו ההורדה נעצרה וזה..עד עכשיו ירדו רק 16% מכל הקמות....יאלה נחכה למחר...ביי

12ShakirA12

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק על השיר הזה אנחנו מדברים
היא גם אמרה שהשיר כבר יצא לעולם.. וכאילו מה היא תעשה עכשיו.. אי אפשר להרוג אותו.... או משהו כזה חח קיצר.. אני מאוד מקווה לשמוע אותו באלבום באנגלית

12ShakirA12

New member
הלוואי../images/Emo70.gif

המנהל שלה באמת לא אהב את השיר
... אבל לפי מה שאני קולטת.. נראה לי פה כולם אהבו את השיר הזה..

El Argentino

New member
בגדול אני חושב שהשיר יופיע בדיסק ב-

אנגלית... נחכה ונראה! El Argentino

למעלה