יש לי שאלה

מצב
הנושא נעול.
יש לי שאלה

יש לי שאלה
עוברים מוקפאים - 3 שנים האים הם תקינים? ולאחר ההפשרה הם כמו עוברים טריים? הכוונה לא מבחינת הסיכויים אלא מבחינת תקינותם תודה ושנה טובה

כן ברור! ברגע שהם שורדים את ההפשרה

יש לי שאלה
עוברים מוקפאים - 3 שנים האים הם תקינים? ולאחר ההפשרה הם כמו עוברים טריים? הכוונה לא מבחינת הסיכויים אלא מבחינת תקינותם תודה ושנה טובה
כן ברור! ברגע שהם שורדים את ההפשרה
הם טריים לכל מטרה
. בהצלחה!

lilushli

New member
ברור שכם כל עוד הם שורדים הפשרה

יש לי שאלה
ברור שכם כל עוד הם שורדים הפשרה
ושיהיה המון בהצלחה

העין ה 3

New member
לא מנסיון אישי

ומה אחוזים
להפשרת מוקפאים? תודה
לא מנסיון אישי
אלא מהמקרים ששמעתי בפורום: בדרך כלל מקפיאים אותם במיכלים של 3-4 ומתוכם שורדים את ההפשרה 2-3, אבל אני לא יודעת את הסטטיסטיקות המדוייקות. שמעתי על המון הצלחות של החזרת מוקפאים.

תודה

לא מנסיון אישי
אלא מהמקרים ששמעתי בפורום: בדרך כלל מקפיאים אותם במיכלים של 3-4 ומתוכם שורדים את ההפשרה 2-3, אבל אני לא יודעת את הסטטיסטיקות המדוייקות. שמעתי על המון הצלחות של החזרת מוקפאים.
תודה
אחרי החגים אני חוזרת לטיפול של החזרת מוקפאים. את הכוחות אני מקבלת בפורום. בהצלחה לכולם.

שוב, תלוי באיזה מצב הם הוקפאו

ומה אחוזים
להפשרת מוקפאים? תודה
שוב, תלוי באיזה מצב הם הוקפאו
ומה המצב אחרי ההפשרה. לי היו עוברים טובים, כך אמרו לי, בשלב המורולה. אחרי ההפשרה הם הדרדרו והגיעו ל- 8 תאים, ואפילו פחות. בסופו של דבר, החלטתי (יחד עם הרופא) לא להחזיר בכלל, כי היה ברור שמצבם עגום ביותר. ויש סיפורים שבהם שני עוברים הופשרו, ונוצרו תאומים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה