יש לי שאלה מישהי יודעת באיזה גובה הוא?
« «°•°עדנוש°•°» New member 13/6/05 #2 גם לי יש שאלה... תגידו כמה קעקועים יש לג'סטין? כל אחד אומר משהו אחר... אני יודעת שיש לו אחד ביד שמאל של צלב, אחד ברגל ימין ועוד 2 בשמאל הנה תמונה של הקעקועים..
גם לי יש שאלה... תגידו כמה קעקועים יש לג'סטין? כל אחד אומר משהו אחר... אני יודעת שיש לו אחד ביד שמאל של צלב, אחד ברגל ימין ועוד 2 בשמאל הנה תמונה של הקעקועים..
L LetGoYouSonOfABitcH New member 14/6/05 #9 חמישה קעקועים.. מה שאמרו פה נכון- יש לו מן קעקוע מסובך כזה על הגב של מלאך.. מחזיק סל או משו כזה..
J j u s t i f i e d New member 13/6/05 #7 יש לו על הגב למעלה של מלאך זה קעקוע שקשור לאמא שלו נראה לי אין לי תמונה שמראה תקעקוע אבל ישנם תמונות עם הקעקוע
יש לו על הגב למעלה של מלאך זה קעקוע שקשור לאמא שלו נראה לי אין לי תמונה שמראה תקעקוע אבל ישנם תמונות עם הקעקוע
« «°•°עדנוש°•°» New member 13/6/05 #8 לפי מה שהבנתי.. יש לו בגב קעקוע עם ראשי התיבות של אמא שלו LBH וקעקוע של מן מלאך שומר כזה... איזה מאמי.... יש למישהו תמונה..?
לפי מה שהבנתי.. יש לו בגב קעקוע עם ראשי התיבות של אמא שלו LBH וקעקוע של מן מלאך שומר כזה... איזה מאמי.... יש למישהו תמונה..?
J Justin RuLeZ New member 14/6/05 #10 הייתה לי אבל פירמטו לי את המחשב אבל אני די בטוחה שיש בגלריה נראה לי אני שמתי...