יש לי שאלה.. תגידו איפה אפשר לראות את הגילאים של השחקנים כיום?.. תודה למי שעוזר :D
N N i z e r New member 6/7/05 #1 יש לי שאלה.. תגידו איפה אפשר לראות את הגילאים של השחקנים כיום?.. תודה למי שעוזר
° °°NaTaLi°° New member 6/7/05 #2 אני יגיד לך אותם כי לא רשום חוץ מתאריכי הלידה שלהם שכן רשומים: יהונתן- ריקרדו 19 אדם-תומר 17 שרון-איריס 17 ספיר-יעל 16 גור-אורי 15 רועי-איתי 15 אלמה-מור-15 מיכאלה-טלי 14 תום- יונתן-14
אני יגיד לך אותם כי לא רשום חוץ מתאריכי הלידה שלהם שכן רשומים: יהונתן- ריקרדו 19 אדם-תומר 17 שרון-איריס 17 ספיר-יעל 16 גור-אורי 15 רועי-איתי 15 אלמה-מור-15 מיכאלה-טלי 14 תום- יונתן-14
מ מאמי זו לא מילה גסה New member 7/7/05 #10 יו איזה כיף!!! אני ומיכאלה ה=מ=ו=ש=ל=מ=ת(שואף אחד לא יגיד שהיא לא!!!) כמעט באותו גיל!!! מה בדיוק התאריך לידה של כל אחד את יודעת ?
יו איזה כיף!!! אני ומיכאלה ה=מ=ו=ש=ל=מ=ת(שואף אחד לא יגיד שהיא לא!!!) כמעט באותו גיל!!! מה בדיוק התאריך לידה של כל אחד את יודעת ?
מ מאמי זו לא מילה גסה New member 7/7/05 #11 איזה כיףףףףףף!!! אני ומיכאלה ה=מ=ו=ש=ל=מ=ת=!!!(ושאפחד לא יגיד שהיא לא!!!) כמעט באותו גיל!! נטלי את יודעת אולי את תאריכי הלידה המיודקים של השחקנים? אה וכולם רק שתדעו תם הוא מכפר סבא וגם אני.. והוא לומד 2 מטר מהבית שלי!!!
איזה כיףףףףףף!!! אני ומיכאלה ה=מ=ו=ש=ל=מ=ת=!!!(ושאפחד לא יגיד שהיא לא!!!) כמעט באותו גיל!! נטלי את יודעת אולי את תאריכי הלידה המיודקים של השחקנים? אה וכולם רק שתדעו תם הוא מכפר סבא וגם אני.. והוא לומד 2 מטר מהבית שלי!!!
מ מאמי זו לא מילה גסה New member 7/7/05 #16 חה חה חה תנוחי מאמי תנוחי... רנינט המושלמיייייייייים וגם מיכאלה ואדם!
מ מאמי זו לא מילה גסה New member 8/7/05 #17 עומריקוש כנס מי זה בן דוד שלך? פשוט יש מלא חברים שלי שעולים לט' בבצפר של תום... אולי אני מכירה את בן דוד שלך...
עומריקוש כנס מי זה בן דוד שלך? פשוט יש מלא חברים שלי שעולים לט' בבצפר של תום... אולי אני מכירה את בן דוד שלך...
ע עומריקישוש New member 8/7/05 #18 כנסי או מתן ורדי או דניאל ורדי הם תאומים ואני לא יודע באיזה בצפר הם אבל אחד מהם איתו בשכבה והם עולים לח'
כנסי או מתן ורדי או דניאל ורדי הם תאומים ואני לא יודע באיזה בצפר הם אבל אחד מהם איתו בשכבה והם עולים לח'
מ מאמי זו לא מילה גסה New member 8/7/05 #19 יו אני מכירה אותו!!! זה דניאח ורדי כי מתן ורדי איתי בשכבה והוא ידיד טוב שלי!!הוא כזה מאמיייי וקטנצ'יק!! אבל תום גל עולה לט' לא?
יו אני מכירה אותו!!! זה דניאח ורדי כי מתן ורדי איתי בשכבה והוא ידיד טוב שלי!!הוא כזה מאמיייי וקטנצ'יק!! אבל תום גל עולה לט' לא?