יש לי שאלה ????

dogo argentino

New member
יש לי שאלה ????

למה באמת אל על לא טסים לאילת ?? הם יכולים לעשות בוחטות של כסף עם 757 לכל כיוון

e dor

New member
הם טסים לאילת למעשה

יחד עם ישראייר. לפעמים ב-ATR של ישראייר ולפעמים גם ב-752 של כל אחת מהחברות.

dogo argentino

New member
האמת אם הם יבצעו בקיץ 10 טיסות /

ביום עם 737-800 או אפילו עם 757-200 הם ימלאו מטוסים ואם יהיו מחירים זולים זה יהיה רחווי

e dor

New member
אני ראיתי ופעם צילמתי אפילו

את EBS, וטסתי פעם משם בטיסת ישראייר עם מטוס אלעל ... וראיתי את EBU כמה פעמים שם ... לא חסרה שם נוכחות שלהם.

malder

New member
רגע רגע...

ממה שאני יודע, ישראייר היא מתחרה של אלעל, לעומת זאת, ארקיע היא חברת בת של אלעל (בורוביץ). ומכאן שארקיע וישראייר מתחרות ביניהם על הקו לאילת.

eagle701

New member
אלעל טסים גם מידי פעם עם ה738 שלהם

לשם למה לא ראית? מהסיבה הפשוטה הם מגיעים מוקדם בבוקר מורידים את הנוסעים וישר טסים בחזרה לנתב"ג כשתיהיה באילת תקום ב7 בבוקר ביום ראשון זה בדרך כללל השעה שה737 שלהם נוחת שם

אני מעיד שאתה צודק

וכשהייתי באילת לפני כמה זמן ראיתי מטוס של אל על מוקדם באיזה בוקר אבל אני חושב שזה היה דווקא 757 ולא 737 (מה זה 738? בטח טעית,לא?).

ארזS

New member
גם אני מעיד ומאשר

וגם אני ראיתי 757 [זה היה EBV] כשהייתי באילת לפני שנתיים.

ארזS

New member
עוד משהו

ואם אני זוכר נכון, זאת היתה טיסה מפאריז לנתב''ג דרך אילת. דרך אגב, בלו''ז של נתב''ג מופיעות לעיתים קרובות יחסית כל מיני טיסות דרך עובדה, ורק לעיתים רחוקות אפשר לראות טיסות דרך אילת.

bili555

New member
אלעל ואילת-תמונת מצב

מטוסי אלעל(הכונה לברזלים)לא טסים לאילת. כל טיסות אלעל לאילת מבוצעות ע"י ישראייר חל איסור על אלעל לבצע טיסות פנים ארציות בקו תא' אילת כל טיסות אלעל לאילת וממנה הם טיסות המשך לחו"ל/מחו"ל מטוסי אלעל (הברזלים)נוחתים והרבה בעובדה/מעובדה. אלעל חוכרת החכרה"רטובה" את מטוסי ישראייר לצורך הטסת נוסעי הטרנזיט שמגיעים דרך אילת ליעדם-תא', מדובר בפחות מ 20 נוסעים כל יום ואפילו פחות.

ארזS

New member
זה ברור, אבל האם אתה בא להגיד

שהם בכלל לא נוחתים באילת ? האם ראיתי פאטה מורגנה ?

איתי4073

New member
טסים גם טסים

למרות שאכן הם אף פעם לא נשארים שם. לפעמים זה מגיע למצב בו הם טסים עם מטוסים ריקים (לגמרי. פשוט מביאים את המטוס צד אחד) כיוון אחד. לא רואה את הרווחיות פה וזה לא מעניין אותי. יש מצב שזה טיסות שכר כלשהן.

dogo argentino

New member
אבל זה מקובל בכל העולם

שהחברה הלאונית מבצעת גם טיסות פנים זה ממש אידיוטי שאלעל תשכור מטוס של ישראיר לבצע טיסה לאילת זה לא הגיוני למשל תיקחו את SWIS היא מבצעת טיסות פנים בין ז'נבה לציריך וגם איבריה ממלאת 757-200 בקו ברצלונה מדריד אז אני שואל למה ?!

A r i e T

New member
גם אני...

ראיתי את EBU נוחת באילת. חבל רק שזה לפני צאת השבת. לא יכולתי לצלם

gilgor

New member
לפחות בזמן האחרון אין טיסות של

אלעל לאילת שמבוצעות במטוסים של אלעל. יש טיסות של ישראייר שמיועדות כמו שאמרו פה לנוסעים במעבר שנחתו באירופה עם אלעל וממשיכים לאילת בATR42 בלבד. וממתי ארקיע חברת בת של אלעל??? תעדכן אותי? אין שום קשר בין הרכישה של אלעל ע"י בורוביץ לבין שליטה של אלעל על ארקיע.

malder

New member
כנפיים שייכת לבורוביץ...

כנפיים היא בעלת המניות המרכזית של ארקיע (75%), בנוסף היא מחזיקה את אלעל (40%, השאר של המדינה, ושל עובדי אל-על), ממ"ן ואיסתא. (הנתונים נלקחו מ- THEMARKER)

למעלה