יש לי שאלה..

לפי דעתי לא, וחבל שכך, התמונות כל כ

כך יפות

בעצם,יותר קל להגיד איך לשמור את זה!

אז ככה: 1.תיכנסי לאיפה של התמונה 2.תלחצי במקלדת על המקש Print Screen Sys Rq (זה מה שכתוב אצלי, יכול להיות שאצלך זה טיפה שונה)...בכל מקרה, המקש נמצא בצד ימין יחסית למעלה
3.תיכנסי לתוכנה "צייר" ותעשי Ctrl+V (או בקיצור, "הדבק") 4.ואז תראי את התמונה וכבר תביני מה צריך לעשות
אם את צריכה עזרה כלשהי, תשאלי

האופציה היחידה

היא "פרינט סקרין" - צילום מסך כמו שכתבה שני...... אגב, אם תיכנבי לגלריה, תראי שיש תמונות מקצועיות כמו אלו באתר שכן מוצעות להורדה. תהני...

שמולגה

New member
טנקס...

פשוט אין לי כמעט תמונות שלו בכלל כי המחשב היה בתיקון והכל נמחק...

זה קשה מאווווווד לצלם אותן

וזה מעצבן באמת זה מה שאני שונאת באתרי פלאש.. אני יותר אוהבת אתרים רגילים עם עיצוב יפה ועם פול תוכן.. מה שאין באתר של יוסי...עיצוב יפה,אבל האתר לא נוח לשימוש,אי אפשר לקחת תמונות,הוידאו לא עובד ועוד מיליון ואחד דברים
חבל..

זה לא עד כדי כך קשה לצלם../images/Emo3.gif

דווקא קל
כולה צילום, הדבקה, מסדרים קצת וזה הכל.

נו נראה אותך תופסת תתמונות לא

מטושטשות.. אני ניסיתי לא הצלחתי.. תמונה אחת אולי השאר לא... יופי,צילום הדבקה שמירה...חוצמזה צריך גם בזמן לתפוס תמונות,לראות שלא נתקע משהו באמצע התמונות (עכבר וכו') וכל זה...

את צוחקת../images/Emo6.gif?!

תאמיני לי, אני יודעת מ-צ-ו-י-י-ן שלא יהיו מטושטשות... כי שמרתי בחיים שלי בערך 1000 כאלה! את פשוט שומרת את זה בפורמט הלא נכון...שימי לב שזה לא יהיה JPG אלא BMP

לא לא לא

זה עוד לפני שאני שומרת..כי האמת התמונות בעצמן לפעמיים מטושטשות.. אני אף פעם לא שומרת בJPG כי לא משנה באיזה תוכנה זה תמיד מטושטש.. אני בכלל גם לא משתמשת בצייר אלא תוכנה יותר טובה
אז זה לא קשור לפורמט..ממש לא

למעלה