יש לי שאלה

יש לי שאלה

שלום לכם יש לי שאלה מישהו יודע את המלים המדיוקות לשני השירים האחד דרוש לי גבר השני אני לא יודעת את שם השיר אבל נקלטו לי כמה מילים אז:....רק הביטי בעיני מתוך החושך מאירה את חיי.... אני מקווה שאילו המילים הנכונות זה מאוד חשוב לי את שני השירים אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי תודה

ענת 19

New member
אני חושבת שאני יודעת כמעט כמעט

את כל המילים של דרוש לי גבר... אם זה עוזר לך אז בכיף!

ענת 19

New member
בבקשה:

דרוש לי גבר ללילות הקרים חזק ורגיש שיכתוב לי שירים מגיע לי מישהו טוב ומסור שידע לחדש לי את מה שהרסו. דרוש לי גבר ללילות הקרים חזק וכחוש יכבוש לי הרים מגיע לי מישהו שיודע לאן שיאמר שאני הטובה מכולן. אז בינתיים אני נשארת איתך גם אחרי שכביכול אנחנו מדברים אהבה. בינתיים לעצמי אני בוכה מי אמר שהבדידות לא תהיה יותר טובה. דרוש לי גבר לימים של מחסור שיילך רק בשביל שיוכל גם לחזור מגיע לי מישהו שיודע לתת שאוכל להיות איתו מי שאני באמת. אז בינתיים אני נשארת איתך גם אחרי שכביכול אנחנו מדברים אהבה. בינתיים לעצמי אני בוכה מי אמר שהבדידות לא תהיה יותר טובה. דרוש לי גבר שדרושה לו אישה גבר שמרגיש מה שאני מרגישה מגיע לי מישהו שיתגעגע אליי וקשה לחיות לפי זמנים ו___ אז בינתיים אני נשארת איתך גם אחרי שכביכול אנחנו מדברים אהבה. בינתיים לעצמי אני בוכה מי אמר שהבדידות לא תהיה יותר טובה.

ענת 19

New member
באמת? אולי? טוב.. סבבה...

זה ממש לא נשמע לי ככה אבל אחלה תודה!

booksmeller1

New member
השאלה האמיתית היא מתי..

אוהד ישים את זה באתר. שיר מקסים. התאהבתי בשמיעה ראשונה אבל מי לא?

ענת 19

New member
באמת שיר מקסים...

אבל הוא יהיה כנראה של נינט באלבום החדש שלה... ככה לפחות נראה לי...

booksmeller1

New member
נכון. שכחתי שזה צריך להיות בדיסק

שלה. ועד כמה שאני אוהבת אותה, אני לא מסוגלת לוותר על הביצוע של אוהד.

ranch22

New member
אמ...

לא יודעת בדיוק את המילים אבל יש מצב שהערב אני אגיד לך... ולשיר השני קוראים "אל תברחי כשבא האור",אלעד וויסמן כתב אותו,זמה שאני זוכרת...: בית ראשון(מה שאני זוכרת): כשדמי גועד בלילה מתוך ______ זןעק את שמך את אף פעם לא עונה לי אבודה בתוך עצמך כשעם שחר קם השמש ומביא אותך אליי אני יודע שנועדנו את היא אהבת חיי(משהו כזה,לא בטוחה) פזמון: אל תברחי כשבא האור רק הביטי בעיניי מתוך החושך והשחור מאירה את את חיי

למעלה