יש לי שאלה

• פותח הנושא stend
  • פורסם בתאריך

stend

New member
יש לי שאלה

תודה לכל מי שמתיחס. אז ככה, יש לי חבר שנמצה בארצות הברית וכונה לי נגן mp3(20gbלפחות) מה אדיף?sony NW-HD3 או creative zen tuch ,איזה קורא יותר פורמטים, יש אופציה לרדיו? ואם יש יותר טוב? אני לא ממש מבין בזה ואני צריך להחליט, אז תגידו תחליס מה הכי טוב, (אם זה היה אתם מה היתם לוקחים) תודה רבה רבה רבה

יאיר B

New member
תראה:

1. לסוני אין רדיו. אם זה חשוב לך - תפסול אותו. 2. הסוני הוא יותר חדש (מבחינה טכנולוגית) מאשר הקריאייטיב. 3. הסוני עובד הכי טוב (מבחינת איקולייזרים וקול בכלל) עם הפורמט הקנייני של סוני (ATREC3 = צריך להמיר בין פורמטים אם יש לך ספריה גדולה וזה עלול לגרום לירידה באיכות, אם כי הוא קורא גם MP3 וגם WMA). יש לו תוכנה קלה מאוד לשימוש והוא מוכן לעבודה בתוך שלוש שניות מרגע ההדלקה. הבעיה שאני ראיתי עם הסוני היא שיש שלו מעין מחבר קטן שמתחבר למכשיר ואל המחבר הזה מבחרים את הכבל למחשב ואת הטעינה. המחבר הזה דיי עדין ועלול להשיבר / ללכת לאיבוד ואז יש בעיה (לא יודע אם ניתן להשיג כזה וכמה עולה). מצד שני, לסוני יש זמן סוללה מאוד טוב (עם הפורמט הקנייני שלהם ובביטריט נמוך = איכות לא משהו). הם גם טוענים לאיזו המצאה שמגינה על הדיסק מטלטלות (אבל עדיין, אסור להשתמש בנגן לספורט!). בנוגע לזמן שניתן להכניס בו: עם הפורמט הקנייני ניתן להכניס עד פי 3 מאשר בפורמט MP3, אבל שוב - מדובר בפורמט ירוד בהשוואה ל-MP3. הסוני קטן מאוד וקל מאוד, ממשק משתמש פשוט מאוד. מאחר ואני לא מכיר את הקריאייטיב, אולי מישהו שיש לו את הנגן יכתוב משהו עליו.

stend

New member
תודה אבל

אני לא ממש היתרשמתי מ הsony, יש עוד הצעות?

יאיר B

New member
מלבד השניים שהצעת?

אתה תמיד יכול לקנות איריבר (או איז האיאודיו). יש גם אפשרות לאיפוד. יש לך דרישות מיוחדות? הערה על האחריות: רק לאיפוד יש אחריות בינלאומית שתקפה גם בישראל. לאיריבר אין (צריך לשלוח לחו"ל אם יש בעיה - אפשר דרך ארקדיה בעלות 200 ש"ח). גם לסוני אין (ישפאר לא מכבדת אחריות בינלאומית) וכנ"ל לגבי קריאייטיב. יש גם את הנקודה הכואבת של המכס בישראל (אם יתפסו אותך...).

weird dust

New member
הזן הוא כמו במיקרו שלך

רק מוגדל יותר. אותו רעיון של אייץ 10 5 ו-20 ג'יגה.

למעלה