יש לי שאלה.... אמרו לי שגרין דיי מופעים בארץ מתישהו זה נכון?
S skater girl 4 ever New member 11/8/05 #2 סביר להניח שכרגע אין סיכוי. נראה לי גרין דיי יגיעו לארץ כשאני אתחתן.
I I love Billie joe New member 11/8/05 #4 בעיקרון... 1. אין להם מה לחפש פה. 2. עם המצב הבטחוני שלנו הם גם לא יבואו. 3. מי רוצה לבוא למקום שבו אם אתה נוסע באוטובוס 99 % שהוא יתפוצץ...
בעיקרון... 1. אין להם מה לחפש פה. 2. עם המצב הבטחוני שלנו הם גם לא יבואו. 3. מי רוצה לבוא למקום שבו אם אתה נוסע באוטובוס 99 % שהוא יתפוצץ...
X xx Cat Woman xx New member 12/8/05 #9 הגזמנו... זה לא שכל יום מתפוצצים 9.9 אוטובוסים מתוך 10... אבל כן...באמת אין להם מה לחפש פה (לצערנו )
S sapirush1 New member 12/8/05 #8 צריך למצוא מאיפה השמועות האלו.. כי גם אמרו שגיא פינס אמר את זה בתוכנית אז אני כבר לא יודעת אם להאמין
O olgosh New member 13/8/05 #11 דווקע נראה לי שיש להם מה לחפש פהה!! אם הם יבואא הם ירוויחו יותר מבייל גייטסס...חח טוב הגזמתי אבל נראה לי שהרבה יבוא להופעה שלהםם אם תהיה אחת כזו..ולמהה שהם יסעו באוטובוס אין להם איזה רכב קשוח ??.\=
דווקע נראה לי שיש להם מה לחפש פהה!! אם הם יבואא הם ירוויחו יותר מבייל גייטסס...חח טוב הגזמתי אבל נראה לי שהרבה יבוא להופעה שלהםם אם תהיה אחת כזו..ולמהה שהם יסעו באוטובוס אין להם איזה רכב קשוח ??.\=
G greenday girl New member 13/8/05 #14 כמה פעמים אפשר לאמר אתזה הם לא יבואו!!! 1.אין להם מה לחפש פה 2.עם המצב הבטחוני שלנו...