יש לי שאלה....

Alinush*

New member
יש לי שאלה....

אני בת 13 האם גם לי מותר לעשות את הדיאטה שעושה מיקה, אם כן, אז מה התפריט? ואתמול עשיתי 15 דקות של כפיפות בטן רצוף בלי הפסקה, ועכשיו כועבת לי הבטן ואני בקושי יכולה לזוז, כמה זמן מקסימום אפשר ביום לעשות כפיפות בטן??? שלכם ת-מ-י-ד!!
(אני יכולה לקבל את הסמיילי הזה או שהוא כבר שייך למישהו??) ב-
אלינה...

ארינה

New member
שלום אלינוש.

היות ואת עדיין בגיל שאת רק בשלבי התפתחות אני ממליצה לך בחום לעשות זאת בליווי מקצועי למרות שלדעתי את בכלל לא זקוקה להוריד 10 קילוגרמים וזה סתם יזיק לגוף. את בשלב שאת צריכה לקבל או שכבר קיבלת את המחזור החודשי ודיאטה בגיל כל כך עדין ושברירי יכולה לפגוע בסדירותו אם לא עושים זאת נכון. להגיד לך אם הדיאטה שמיקה עושה יכולה להיות לך טובה אני לא יכולה כי צריך לבדוק את זה איתם לראות אם זה מתאים לילדים. תקחי זאת לתשומת לבך כי חבל להרוס כעת את החיים בשביל 3-4 קילו עודפים. ובטח ובטח לא תוך חודש בהצלחה ארינה

rutti

New member
אלינוש חמודה.

כרגע קראתי בפורום תזונה על מישהי ששאלה שאלה דומה והיא בגילך. והדיאטן שם ענה לה שבגילך הצעיר אסור לך לעשות כל מיני דיאטות שאת שומעת עליהם , אלא את חייבת להתיעץ עם מישהו מקצועי(דיאטנית). בגלל שאת ככ צעירה את פשוט יכולה לפגוע בבריאותך בלי שתדעי לכן מומלץ באמת שתתיעצי עם מישהו מקצועי. בקשר לכפיפות בטן- אז קודם כל ,כל הכבוד על המאמץ אבל את חייבת לעשות אחר כך מתיחות לבטן. כנראה שלא התמתחת מספיק אחרי הכפיפות ובגלל זה היא כואבת לך. פשוט נתפסו לך השרירים שם, זה יעבור לך תוך זמן קצר. בעיקרון אפשר לעשות כפיפות בטן גם חצי שעה ויותר, אבל חובה להתמתח אחר כך. אז שוב שיהיה לך בהצלחה חמודה.

mikloi

New member
אלינוש מתוקה!

באמת שלא כדאי עכשיו לפגוע בעצמך סתם. פשוט תוותרי על מתוקים, ותעשי ספורט. זה לבד יעשה את העבודה מצוין!

Alinush*

New member
תודה לכם...הבנתי..

ביום ראשון אני הולכת לדיאטנית...והיא כבר תגיד לי מה לעשות... שלכם תמיד....אלינה

Alinush*

New member
הבנתי....הנה לכם... ../images/Emo24.gif

ביום ראשון אני הולכת לדיאטנית... והיא כבר תגיד לי מה לעשות..... שלכם תמיד אלינה...
נ.ב. מה רצוי לאכול לארוחת בוקר בדיאטה???

Alinush*

New member
אופסססססס...לא התכוונתי לכתוב פעמים ../images/Emo9.gif

שלכולם יהיה בוקר מקסים.... תשמרו על עצמכן/ם הרבה!!!!! תמיד באהבה אלינה
מיליון-
ומיליון-

Alinush*

New member
משעמם לי אז הנה לכם......

תגידו-
ל-
ותרגישו כמו-
יום-
לכולם!!!

mikloi

New member
איזו בובה! ../images/Emo23.gif

בקר טוב מתוקה! א. אני שמחה שאת הולכת לדיאטנית ב. תנסי קורנפלייקס כמו פרוט&פייבר (אופטימה) או הקורנפלקס עם הפירות יבשים, בחלב דל שומן וללא תוספת סוכר. או מעדן יוגורט/דיאט ופרוסת לחם מלא או לחם דגנים עם גבינה.

למעלה