יש לי שאלה

dragonit12

New member
יש לי שאלה

כמה אנשים לדעתכם חברים בברית דה סטרונגסט בין הדרוגים 0-100

dragonit12

New member
הסבר

כאילו אולי המשחק לא נותן שיהיה כתוב שהם באותה הברית אבל אנשים יכולים ליצור קשרים עם אנשים אחרים וכך למעשה למרות שלא כתוב שם באותה הברית הם עשו ברית בינהם

tablul

New member
יש לנו בערך 34 בדירוגים 1-50

והמספר ממשיך לעלות. לא ספרתי כמה יש לנו בדירוגים 50-100, אבל אני מניח שיש לנו בערך 75 מתוך השחקנים שנמצאים בדירוגים 1-100. דרך אגב- היו לנו רק 23 שחקנים ב1-50 אבל אחרי מלחמת העולמות הורדנו את כל המדינות החזקות ואז אנחנו התקדמנו בדירוגים. לכל מי שיגיד שאני מחרטט, יש לכם הרי מרגלים בברית שלנו, תבדקו לבד!

meetAmeet

New member
מדוייק למדי.

אני אישית חושב שיש משהו כמו 35 מתוך ה-50, ובערך 60 מתוך ה-100. ד"א - גם אתה מוזמן להצטרף.

dragonit12

New member
תודה

אני עדיין לא מדורג ב-700 הראשונים יש עוד הרבה זמן בכל מקרה תודה :)

dannyshadow

New member
אתם תוקפים כול מי שמגיע

לדירוג 100? (אני ב400 אבל אני מתאר לעצמי שבקרוב אני אגיע ל100) הדרך היחידה להינצל היא להצטרף אליכם, אה?

meetAmeet

New member
לא בדיוק אבל בערך...

תקשיב, יש בערך 35 מדינות שלנו ב-50 הראשונים, קודם כל אנחנו תוקפים את האוייבים שלנו, אחר כך אנחנו תוקפים את מי שמסכן אותנו ואח"כ את כל השאר. אנחנו לא מחזיקים רשימות של כל אחד שמגיע לדירוג מאה וישר תוקפים אותו. אבל בכל זאת זה נכון, שכדי להיות הכי בטוח כדאי לך להיות איתנו.

tenen

New member
קצת יותר מבערך :)

כי אם אתם בשלום עם עוד ברית חזקה אחת או שתיים אז שיעבור עוד קצת זמן 90 אחוז מהאנשים יהיו באחת מהבריתות החזקות וישארו לכם רק את אלו שלא שייכות אליהן לתקוף...

dannyshadow

New member
אני לא אגיד שאני אוהב

את המצב שנוצר, שבדירוג 100 כבר מאוד מסוכן אם אתה לא בברית חזקה. בכול מקרה, כשאני אגיע לגשר אני גם אחצה אותו.

למעלה