יש לי שאלה

שריר

New member
יש לי שאלה

ביומים האחרונים אני כל הזמן חולם על דברים שאי עושה ממש לפני שאני הולך לישון רק קצת שונים למשל אתמול ראיתי טלויזיה עד מאוחר והייתי בפורומים ובICQ וחלמתי שאני עושה את שלושתם רק שלא באותם נוסעים למשל סדרות שונות פורום שונה וכו´ לפני יומים קראתי על מישהו בפורום שנוסע למילואים אז שאלתי את אח שלי אם הוא נוסע והוא ענה לי כן אז חשבתי שהזמן שאני ער משתקף לי בחלום יותר בסביבות הלילה השאלה שלי זה כמה זמן זה יישאר ןאיך אני אוכל לנצל את זה כדי לחלום חלום צלול? כל מי שיש לו דעה שיענה

Variety

New member
עוגנים.

היי שריר. כמו שכתוב באתר של אלון () תנסה לחפש תדברים קבועים בחלומות שלך, ואז לפני שאתה נרדם, או גם במשך היום, תחזור כמה פעמים על השאות. נניח "כאראה _____ אדע שאני חולם", או "כשאראה ______ אעשה בדיקת מציאות". רק אל תפסיק אם זה לא פועל מיידית. חלומות פז, Variety-

שריר

New member
אני יודע מה זה עוגנים זה לא זה יש

לזה נראה לי באתר של אלון כתוב על בדיקות מציאות הן פועלות בגלל שבחלום משתקף מה שקורה במציאות או שאתה אמרת לי אז זה המון השתקפויות למשל אמרתי על חבר שלי משהו לפני שהלכתי לשיון ואז חלמתי שהוא בחלום שלי והוא זורק עליי משהו ואני חושב ואני אמרתי עליו את זה היו לי ב2 לילות האחרמוים בערך 4 דברים כאלה אז לדעתי ההשתקפויות שלי קוראות בערב ככה שאם אני אעשה בערב המון בדיקות מציאות כנראה שהן יקרו בחלום עוד שאלה אני וחבר שלי לא בטוחים אם היה לי חלום צלול אז ככה היה לי חלום ואז חלמתי שהוא מתחיל לרדוף אחרי ולאט לאט הוא נהיה ממש מהיר אז אני מפסיק לברוח ועוצר הוא מגיע ממש קרוב אליי אז אני קוףץ וכמו כל התיאורים שהקפיצה נהיית איטית היא נהיית איטית ואני א לבעוט לו בראש ומתעורר מאוד מרוגש עם הרגשה כזו ברגלים כמו שמתארים בWILD אבל מצליח להזיז את הגוף ולא עשיתי בדיקת מציאות לבדוק אם אני עדין חולם פשוט נרדמתי עוד פעם אז ז היה אולי חלום צלול ברמת צלילות נמוכה מאוד או שהבנתי שאני חולם ישר התעוררתי מההתרגשות כי אני לא זוכר את עצמי אומר שאני חולם?

למעלה