יש לי שאלה

arielguelman

New member
יש לי שאלה

יכול להיות שנראה את ה767-400 של קונטיננטל מגיע לארץ או בפרט של חברה אחרת? והאם אלעל מתכוונת לרכוש אותו?

NNN747

New member
בתוכנית הרכש החדשה של אל-על לא...

מופיע משהו על רכישת 764 וקונטיננטל טסה לקווים בנתב"ג רק עם 772!

arielguelman

New member
אתה יודע משהו

אני יודע מלפניך שCO טסים לכאן עם 772 ER שאלתי לגבי החברות בכללי לא רק אל על

ונפלון

New member
אין סיכוי שנראה 767-400 בארץ

יש בעולם שתי חברות שמפעילות את המטוס הזה, קונטיננטל ודלתא. דלתא לא טסה לארץ בכלל (לפי מצבם לא נראה שהם ימשיכו לטוס בכלל...) אז אין סיכוי שמטוסיהם יגיעו לפה. קונטיננטל לא תפעיל את המטוס הזה לארץ אף פעם כי אין לו מספיק טווח לטוס מישראל לארה"ב ללא חנייה לתדלוק. וביננו, לא מטוס כזה מציאה, אתה לא מפסיד כלום. סתם עוד דרך של בואינג לנסות לקחת דגם מוצלח ולהוציא לו את המיץ. מי אמר 757-300?

daveair

New member
אני במקומך לא הייתי ממהר להגיד

שלא נראה את דלתא טסים יותר. אם תסתכל קצת על ההיסטוריה של הCOMERCIAL AVIATION תראה שהמון חברות נקלעו לקשיים בלתי רגילים. ציינתי כבר קודם בתעופה קלה שגם קונטיננטל היו על סף פשיטת רגל, ותראה איך הם מצליחים היום. החברה היחידה שאני מכיר שאין לה אפילו חודש אחד של הפסדים, ולא רק זה, אלה היא כל הזמן מעלה את הרווחים שלה זה SOUTHWEST. הסיפור שלהם זהו סיפור מדהים.

singera

New member
למה 767 לא מסוגל להגחי לארה"ב

מה רע ב767-400 וב757-300? כמו שהיה ב742 והפכו אותו ל743 ומשם 744

Aviation Addict

New member
עם החברות שמפעילות אותה כרגע

אין כל כך סיכוי, רק אם איזה חברה אחרת תקנה או תחכור אותה אז אפשרי.

gilgor

New member
הם הוציאו את הדגם הזה במיוחד לשתי

החברות הנ"ל(דלתא וקונטיננטל) בגלל שקונטיננטל הפרישה את הDC-10 מהצי שלה וכנ"ל עשתה דלתא עם הMD11 אז הם הותיאו דגם מיוחד שיתאים לצרכים שלהם(בינ"ל+טיסות פנים) כדי ששתי החברות לא יקנו מטוסים של איירבאס.

YochaiM

New member
ה764 של דלתא נועד להחליף את הL1011

בטיסות פנים ולא את הMD11 בטיסות הבינ"ל ולכן הוא מבצע רק קווים פנימיים בארה"ב (חוץ מטיסה אחת יומית ללימה,פרו)

ארזS

New member
כן, ראיתי קצת באיחור. יש לי דיליי..

ארזS

New member
בעצם אני רואה שכתבת על

ה-764 של דלתא ואני חשבתי שכתבת בכלל על ה-764. על זה נאמר "אופססס...". ובכל מקרה, אולי נעשה טיול לאמסטרדם לעשות אמבוש ל-764 ?

e dor

New member
בביקורי האחרון באמסטרדם

נחת שם בזמן הספוטינג שלי 764 של קונטי
מטוס יפייפה ! (גם ככה אני מת על 767 אז בכלל
)

e dor

New member
כן

לצערי האיכות לא הספיקה ל-JP או ל-A (בעייני, עוד בעריכה הבחנתי שהן לא מתאימות ... העיקר שראיתי אותו

למעלה