יש לי שאלה

ש נ ה ט ו ב ה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שנה טובה שנה פוריה שנשמע בפורום על המון הריונות לידות ותינוקות
שנת אושר בריאות הצלחה שגשוג ורק המון טוב מקווה שמישהי מכן זכתה ב- 50 מיליון בפיס..... שנגיע להיות פורום היולדות.... ZK

משהו שיושב לי על הלב

חזרנו עכשיו מחתונה היה אחלה מקום יפה כולם מאושרים אוכלים שותים רוקדים אני לא יכולתי לרקוד כי שרף כאב ולא היה לי נוח - מוכר לא?! אבל אז ראיתי אותה והתאהבתי מדהימה קטנה בלונדינית שמלה קייצית בלי סנדלים רוקדת בין כול הגבוהים העמלקים והיא יפיפיה לא משנה לה שהם זרים היא רוקדת בינהם וכל כולה בת שנתיים - כזאת אני רוצה, כזאת שתהייה שלי, כזאת שתרקוד ותחייך ותהנה גם כשכולם זרים סביבה כזאת ילדה אני רוצה. והדמעות זלגו בזמן שכולם שמחו ורקדו ומה אני בסך הכול רוצה כזאת ילדה כזאת ילדה אני

בוקר טוב בנות../images/Emo42.gif

אף אחת לא התעוררה עדיין יום יפה מציץ מהחלון אז יאללה להתעורר שיהיה יום נפלא וכתום לכולכן שבת מקסימה אני

יש לי שאלה

אני רוצה להחליף את שמי ZK המקורית מי יודעת איך עושים זאת נסיתי דרך החלפת שם וללא הצלחה אולי פיספסתי משהו??????????. אני

אני אף פעם לא החלפתי את שמי..

אבל אני חושבת שאת אמורה להרשם מחדש...כי החלפת שם, אם אני לא טועה, זה להחליף שם, שכבר קיים...למשל, אם יש לך ניק, ולבעלך יש ניק, והפעם הוא רוצה להכנס עם הניק שלו, ולכן לוחצים על החלפת שם.. מקווה שאני לא מטעה, בכל מקרה - גם לך - שנה טובה!!!!!!!!

ר ו מ י ה

New member
החלפת ניק

כדי להחליף ניק את צריכה להרשם מחדש. הדרך המהירה- יציאה מהמערכת (צד שמאל בראש העמוד)--->כניסה למערכת (באותו המקום)---> יופיע לך ריבוע של כניסה למערכת אשר בתחתיתו יש לינק להרשמה למשתמשים חדשים--->תכנסי ותרשמי. בהצלחה עם הניק החדש.

למעלה