יש לי שאלה...

shushibushi14

New member
אההה אוקיי תודה../images/Emo13.gif ועוד משו...

מה אתם אומרים על זה....(קישור למטה..) גם זה נקרא אצלכם "נגן מדבקה"?

matke

New member
שלום../images/Emo3.gif

עם תכתבי לנו תקציב נוכל לרשום לך איזה נגן מתאים לך...

shushibushi14

New member
אוקיי...

התקציב שלי הוא דיי נמוך... 300 ש"ח עד גג גג גגג..400.. לא יהיה לי לזה יותר מידיי שימוש...אני סתם כאילו רוצה שיהיה לי לשמוע מידיי פעם... ואני רוצה 512MB... וחשוב לי שיהיה גם רדיו FM... תודה על העזרה...

יאיר B

New member
אם זה הסכום המקסימלי שאת יכולה

לשלם, אז תוכלי לקנות רק נגן ג'נרי (מדבקה) כמו שהצגת בקישור בפוסט הקודם. אם תסכימי לרדת ל-256MB - תוכלי לקנות סאנדיסק (האדום). 512 - רק ג'נרי. עדיף לחפש משהו עם עברית שיהיה נוח (רק קחי בחשבון שהתצוגה מראה עברית ישרה או אנגלית ישרה. אין אפשרות להראות את שניהם טוב).

shushibushi14

New member
תראה..

פשוט את הנגן הספציפי הזה יש להרבה חברים שלי ולפי מה שהם אומרים הם מרוצים לגמרי... ואחרי שקראתי את המאמר שכתוב פה, אז באתי להתייעץ איתכם. מה זאת אומרת אין אפשרות להראות את שניהם טוב? ומה שאני הראתי הוא תומך בעברית...

יאיר B

New member
הוא יראה עברית או אנגלית ישר

כלומר: אם בהגדרות הוא מוגדר לעברית, את תראי עברית נכון ואנרלית הפוך (למשל: yair יהפוך ל-riaY). אם בהגדרות של המכשיר מוגדר לו להציג אנגלית כשפה, העברית תתהפך (יאיר יהפוך ל-ריאי). זה די מרגיז אם יש לך שירים באנגלית ועברית יחד. הרבה אנשים קונים את המכשיר הזה כי הוא זול והם לא חושבים שהם יצטרכו יותר מזה. הניסיון שלנו מראה שיש הרבה בעיות עם המכשירים הללו. תשמרי עליו טוב!

shushibushi14

New member
אתה יכול להמליץ לי על הנגן הכי טוב

במחיר הזה? עדיף בסביבות ה300 מאשר בסביבות ה400...

יאיר B

New member
במחיר הזה רק ג'נריים. אז אין יותר

טוב או פחות טוב, כי הם כולם אותו דבר (ולרוב גם מגיעים מאותו מפעל). אגב, כמעט בכל המכשירים (גם ביקרים מאוד) יש עברית הפוכה (ואז כדי לראות ישר צריך להפוך את תגיות השירים).

אני הייתי מציעה לך

את הנגן הזה. הוא טיפה יותר יקר ממה שאת מחפשת (440 ש"ח), אבל בטוח שהוא לא יהרס לך תוך חודשיים, בניגוד לנגנים הג'נריים שתיקני בנפח הזה, ב300 שקל! תשקלי טוב טוב.. בהצלחה!

shushibushi14

New member
הממ..

תודה על ההצעה..
אוף אני כבר משתגעתת אנלא יודעת מה לקנות... מה עם הנגן הזה שבקישור...

למעלה