יש לי שאלה

mike 666

New member
יש לי שאלה

אני לא כל כך בקיע בקטע של הפורומים וזה , אז מה אני יכול לכתוב , ושכולם יגידו , אממ, בן אדם נחמד המייק הזה , ולא , איזה מעפן ..סתם תקוע , לך לך לך מפה . צריך עזרה , כאילו , אני כולי חדש פה בעסק ( פעם ראשונה שאני בפורום ! ) -__-

Neon taichou

New member
אממ D:

אתה יכול לפתוח שרשור על המון נושאים: דיון על פרק חדש שיצא {אם אפחד אחר עוד לא פתח, זאת אומרת}, צירות אישיות שלך {פאנפיקים\מאמרים\פאנארטים וכו'}, דעות לגבי.. אממ... דברים, ואופים, כי לאפחד לא באמת אכפת. XD

keep smiling

New member
אוקיי. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

נתחיל מזה שצריך לשרשר. ע"י שירשור נכון, כל חברי הפורום יהנו יותר. ע"מ לשרשר נכון, יש ללחוץ על "הוסף תגובה" להודעה שאליה אתה רוצה לשרשר, ולא לפתוח הודעה חדשה על כל דבר. נצל"שים- ניצול שירשורים. כשיש שירשור
, או שירשור שמת יותר מיום, מותר לנצל"ש אותו, ע"י כתיבת הודעה חדשה עם הכותרת "נצל"ש" כתגובה להודעה הראשית. פתיחת הודעות חדשות- רק ל- שירשורי
[אחרי שבודקים שאין אחד פתוח כבר, כן? ^^;] שירשורי יומולדת. דיונים. פרקים חדשים. ו...כלדבר שאור מסכים ._.; וזאת היתה תורת התפוז על שמונה רגליים. [: [ארג. הפכתי לפוצה. XD]

mike 666

New member
אומנות השירשור ..הבנתי ..

קיצר , לענות בקטע של הוספת תגובה ולא פתיחת הודעה חדשה כל שניה שאתה רוצה להודות , להגיב , להציא , משהו למישהו ? נכון ? תודה לך keep smiling , וכן ...אני אמשיך לחייך , תמיד ! חחחחח בליץ' ! סידרה של הטופ ! וגם עוד 2 אנימות , אבל אני לא יודע אם מותר לנקוב בשמם ...אז אני לא אכתוב

mike 666

New member
מותר ? סבבה אז הם ..

טנג'ו טנגה ! שולט ! אצלי בטופ כמו בליץ ' ובליימ ! אנימה קצרה מאוד מאוד מאוד ( כל פרק בערך 4 - 6 דקות , יש גם 7 דקות , אבל כאילו ..ווואווו עוד דקה , ביג דיל ) זאת אנימה שמבוססת על המנגה עצמה , היא לא ממש מובנת , אבל המנגה מדהימה ( לפי מה שראיתי ) אני מת להתחיל לקרוא אותה ..אני אזמין מהאינט נראה לי

mike 666

New member
מותר ? סבבה אז הם ..

טנג'ו טנגה ! שולט ! אצלי בטופ כמו בליץ ' ובליימ ! אנימה קצרה מאוד מאוד מאוד ( כל פרק בערך 4 - 6 דקות , יש גם 7 דקות , אבל כאילו ..ווואווו עוד דקה , ביג דיל ) זאת אנימה שמבוססת על המנגה עצמה , היא לא ממש מובנת , אבל המנגה מדהימה ( לפי מה שראיתי ) אני מת להתחיל לקרוא אותה ..אני אזמין מהאינט נראה לי

Pukapukit

New member
אוווו!!

אפשר להפוך את זה לשירשור "השווץ באנימות שאתה אוהב"? @.@ בקשה? @.@

mike 666

New member
שיהיה ..

טוב אני זזתי להתרחץ , חוזר תוך 20 דקות , ייאא 1 תגידו שאלה סתמית שכזאת יש לי לשאול , בני כמה אתם ? כאילו סתם שאלה וגם מתי יש מפגש פורום ואם יש אז איפה ? יאללה ..להת' 20 דקות ואני פה

Pukapukit

New member
יאי!

*משוויצה באנימות שלי* wolfs rain-- ראיתי היום את הפרק האחרון T.T זה כזה עצוווווב T.T Neon Genesis Evangelion-- ראיתי את הפרק השני רק.. וקראתי כמה מאנגות של זה.. זה כזה יפעע!! יו אני כול כך רוצה שאימיול שלי יוריד יותר מהר *___* הממ.. זהו.. שאר האנימות שאני רואה זה דיאו אנג'ל שאין ממש מה להגיד אליה.. ונארוטו... נמנמ...

mike 666

New member
יפה יפה

אני אתחיל לצפות בוולף משהו הזה , רואה ? גרמת לעוד בן אדם אחד לראות עוד אנימה טובה ! עלי והצליחי ! חח ד''א , לפני שאני מוריד , על מה זה מסופר ?

Pukapukit

New member
הידד לי ^_^

בעולם שבו הזאבים נכחדו מלפני 200 שנה, ישנם עוד מספר מצומצם של זאבים שבני האדם אינם יודעים עליהם. זאבים הם חיה אינטיליגטית מאוד, והזאבים שנותרו יכולים לשנות את עצמם לגוף אדם, לרמות את בני האדם, ועל ידי כך להסתובב ביניהם מבלי שידעו שהם זאבים. הזאב קיבה, הדמות הראשית, מנסה למצוא את גן העדן, האגדה מספרת שיש בעולם גן עדן, אשר רק הזאבים יימצאו אותו, וכאשר זה יקרה, העולם ייחרב. הדרך לגן העדן אמורה להתגלות על ידי פרח הירח, קיבה מריח את ריח הפרח, ומגיע לעיר. קיבה, ששומר על גאוותו הזאבית לא מוכן להיות בדמות אדם, אך היגה מסביר לו כשהם נפגשים בעיר שלהפוך לדמות אדם זה כדאי. הזאב טסומה חי בין בני האדם בתור פושע. קיבה וטסומה נלחמים זה בזה, ונהפכים ליריבים. באותה עיר חי הזאב הצעיר טובואה ומתנהג כחיית מחמד, כלב, של אישה זקנה, ולאחר מכן גם הוא עובר לדמות אדם. הזאב היגה מתנהג כילד רגיל בעיר, וגונב נקניקיות ושאר מאכלים מבני האדם בכדי להשביע את הרעב הגדול שלו. הריח שהריח קיבה, ריח הפרח, הוא של צ'זה, נערת הפרח, היא סוג של ניסוי שנעשה על ידי האצילים, בני האדם ששולטים בשאר בני האדם. נערת הפרח היא בעצם בת אדם שנוצרה מפרח. קיבה מאמין שצ'זה תוביל אותו לגן העדן, והוא סוחף איתו את טסומה, טובואה והיגה יחד למסע למצוא את גן העדן. *קרדיט לאנימה ישראל*

*לא קשורה*

אני כמעט בטוחה שאת זו שהגבתי בבלוג שלה ושאלתי אותה אם היא כותבת בפורום בליץ' בתפוז.

cRitiCaL KitTy

New member
*מרימה יד*../images/Emo113.gif

די בטוח שאת מדברת עלי... רק ששאלתי אם היא כותבת בפורום אינו בתפוז אז לא בטוח :X

cRitiCaL KitTy

New member
וואי כרגע קראתי שוב את../images/Emo113.gif

ההודעה הראשונה שעליה הגבתי וקלטתי שאני לא קשורה בכלל...:X גומן... עדיף פשוט להתעלם ממני...

Greenleef

New member
אוווו!

וולפס ריין!!אני רק בפרק החמישי! וקראתי את הוליום הראשון.. זה... עצוב ]= ? ... >< אררר! למה אין כזה... סימן! לסדרות אנימה שנגמרות עצוב?! גם ככה פרידה נורא קשה לי >< גרררררררר! ו.. נאון ג'נסיס.. יפה? S=.. ראיתי חצי פרק או פרק וחצי וזה היה כל כך משעמם -_-" ואני גאה להגיד שאני מכירה את כלללל הדמויות מהחתימה שלך! [
] [מיום שישי! כשראיתי עם חברה שלי DNANGEL 1-4 בדיוידי המתוחכם שלה..] Na no da

JeeChan

New member
אממ S: אני רואה 20 אנימות בו זמנית

אז אני לא אציין אותם =] אבל Neon Genesis אחת מהסדרות הכי טובות ולמי שראה מומלץ לראות Rahxephone. Wolf's rain נחמד =]

למעלה