יש לי שאלה

NATALIA4

New member
יש לי שאלה

האם המסע לפולין היא חוויה קשה מידי?
NATALIA4

טיפקסית

New member
קשה במובן של קושי נפשי

תראי נטלי המסע מאוד משפיע,כיוון שהוא סוג של סגירת מעגל לרבים. לדעתי רוב הקושי מתמקד בתחום הנפשי-פסיכולוגי,כי אתה עובר חוויה שאתה כל השנים שומע עליה,ופתאום הכל מול העיניים שלך ולחלק מהיוצאים למסע זה מגיע במין בום שכזה,הלם. אני רואה את המסע כחוויה חד פעמית שלמרות כל הקושי שווה לצאת אליה,לפעמים זה משנה אופי של אדם,ולפעמים זה נותן לאדם להתמודד עם חוזק נפשי שהוא אפילו לא ידע שקיים בתוכו. המסע מגיע עם המון תכנים בתוכו וחשוב להיחשף בהדרגה לדברים. בין כל אלה קיים גם הקושי המנטאלי של הריחוק מהארץ והמשפחה,לפעמים אתה מרגיש שאתה רוצה לשתף את מי שקרוב לך אבל הוא לא איתך. לצד כל אלה קיימים גם הקשיים הפיזיים של נסיעות ארוכות [לעיתים שש שעות ויותר] ולעיתים המרחקים הארוכים שנאלצים לעבור בהליכות,בשילוב עם תנאי מזג האוויר שהם הפכפכים ביותר אבל בדר"כ הקור הוא זה ששולט. למרות כל אלה המסע הזה הוא חוויה של פעם בחיים,שלא בטוח שתוכלי לעבור שוב ולכן הייתי מציעה לך לעשות את השיקולים שלך. שיהיה בהצלחה ומקווה שתעשי את ההחלטה הטובה ביותר

lihi r

New member
זה תלוי באדם

אבל אני חושבת שבשביל כולם יהיה רגי אחד לפחות שיהיה קשה מבחינה נפשית בגלל שככה זה במסע הזה אבל עדיין למרות זה שווה לצאת למסע

למעלה