יש לי שאלה...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
יש לי שאלה...

בתור אחת המפלגות עם הרשימה האיכותית ביותר (רוחמה אברהם, רוני בר און, רונית תירוש שלא זוכרת למה היא הצביעה בבחירות הקודמות.. וכמובן איך אפשר לשכוח- אלברט אפללו) לא מציק לכם שכשאריק שרון יגיע לגיל 120 המפלגה שלכם תיעלם בערך כמו חד"ש? אם יש כאן אנשים שהחליטו להתמסר לשרון.. לא מפריע לכם? הרי במרכז אתם נמחקתם, גם של הליכוד וגם של העבודה.. מחשבה קדימה אולי? עוד 4 שנים? מה יקרה ביום שאחרי?

:) אשמח לענות -

ציירת כאן תמונה חסרת פרופורציה לאמת. מעבר לשמות שהזכרת, קיימים עוד אחרים.. ולכולם מגיעה ההזדמנות. "ברית הציונים הרוויזיוניסטים", שאתה וודאי מחסידיה, לא בחרה להתנתק מכבלים האידאולוגים של ההסתדרות הציונית בשלב בו היא כבר לא היתה רלוונטית לטעמם? החיים דינאמים. כך גם הפוליטיקה המקומית. יש רק דרך נכונה אחת לבחור - במה אתה מאמין עכשיו.. ומה יוביל אותך לאמת שאתה מבקש :) נכון לעכשיו, אני לא רואה מועמד ראוי משרון, להנהגת המדינה.. ויתרה מכך - אני לא מעוניין לדמיין מציאות בטחונית אשר עומד בראשה מנהיג אחר.

אתה חי פשוט באשליה

תגיד אתה מאמין למה שאתה רושם כאן??אתה ממש חי בסרט.אתה ואנשים כמו רוחמה אברהם ורוני בראון ובמיוחד אהוד אולמרט וכל הרודפי בצע הכח כמו רונית תירוש וכל העשבים השוטים שנמצאים במפלגת הבזיון הלאומי הזאת לא ראויים הבאתם לפילוג בעם לשסע ןקרע עמוק שלא ניתן לאיחוי אני מקווה ומייחל שכמו שעלתה מפלגת קדימה בסקרים ככה היא תעלם היא ואנשיה המושחתים מהמפה הפוליטית.והכי חשוב הליכוד תמיד ישאר

MS6

New member
יש משיכה מסוימת בקרב אנשים...

אולי עקב העובדה שמנהיגים רבים במדינה היו חסרי עמוד שדרה, להימשך אחרי מנהיגים עם נטיות דיקטטוריות ברורות (בן גוריון הפושע ושרון). אי אפשר להשוות את מצב ברית הציונים הרוויזיוניסטים למצב היום, קודם כל הרשימה של הרוויזיוניסטים לא הורכבה מאופורטוניסטים שמצבם היה רע בבחירות או משהו כזה, כי אחרי הכל.. מי הלך לשרון? צחי הנגבי שכוחו ירד במרכז? אפללו ורוחמה אברהם שנשקו למקום ה-40 בסקרים בליכוד? ציפי לבני ואהוד אולמרט שהפכו כבר מזמן לשמאל קיצוני וגם הם לא הצליחו להתברג בעשריות הראשונות בליכוד? הרשימה הרוויזיוניסטית גם לא נתמכה ע"י רוב הציונים וסבלה קשות מרדיפות במשך עשרות שנים, מה גם שהדרך הרוויזיוניסטית הושתתה על האידיאולוגיה הז'בוטינסקאית הכ"כ מורכבת (אחרי הכל רק הספר עולמו של ז'בוטינסקי, הקיצור שולחן ערוך של ז'בוטינסקי, מונה כמה מאות עמודים) ואף חינכה את הנוער באירופה וגם בארץ (דרך בית"ר) על ברכי ז'בוטינסקי. אני רוצה לראות את האדם שיכול לכתוב שלושה עמודים על עמדותיה של קדימה. לצערי הרב, וזה עצוב להודות בזה, העם בישראל הפך נטול אמונה ואידיאולוגיה. אף אחד לא חושב על כלום מלבד המחר, ראיה לטווח ארוך ותפיסה אידיאולוגית היא נחלתם של הציבור הדתי-לאומי ומעט מאוד מהציבור החילוני... אך ההבדל הגדול בין הליכוד והעבודה לשאר המפלגות שבהם "מככבים" אופורטוניסטים היא שלליכוד ולעבודה יש עשרות סניפים ברחבי הארץ, אלפי פעילים "מכורים", והיסטוריה בעלת עשרות שנים. איזה פעילים יש לקדימה? כמה סניפים קדימה תקים? אתה יכול להשוות מסירות של פעיל ליכוד 30 שנה למסירות של פעיל קדימה (שלפי מה שאני רואה מי שהמצטרף לקדימה, בערים, אלו אנשים שנפלטו מהליכוד או העבודה)? המהלך הנכון של שרון לצרף ראשי ערים מהליכוד והעבודה נכשל בפועל.. כי מטרתו הייתה בעיקר למשוך אחריו פעילים מהליכוד והעבודה והסניפים (גם באשדוד, גם בקרית שמונה וגם בלוד-רמלה) נשארו ברובם במפלג

surfEU

New member
רשימה חלקית של ח"כ ותומכי קדימה

בנוסף לשרון כראש ממשלה יהיו הנ"ל שרים בממשלה הבאה: מופז, אולמרט, ליבני, פרס, רמון, דיכטר, שיטרית ועוד. אלו אנשים שכנראה העם מעריך (על פי סקרים) לשאר המפלגות כמו הליכוד, איחוד לאומי, עבודה ומרץ כנראה אין את אימון העם להוביל. אני חושב שבכל מפלגה יש אנשים טובים, אבל כרגע לקדימה יש את הנבחרת הטובה ביותר

השאלה היא האם מדובר על תצוגת

אופנה. אין ספק ש"העם מאוד מעריך את אהוד אולמרט וחיים רמון ושיטרית. למעשה הוא כל כך מעריך אותם שבסקר שנעשה לגבי השאלה : מה היה קורה אם שרון מסיבה של מחלה מפאת גילו , היה יוצא מהמירוץ? כבר היום נמצא שהמפלגה לא היתה מקבלת יותר מ-10 מנדטים, כאשר אלה שכן נשארים היו של בוחרי שינוי ועבודה לשעבר. ואילו אנשי הימיןלשעבר(שהם הרוב) היו חוזרים כולם הביתה.

surfEU

New member
טבע אנושי ללכת בעקבות המנהיגים

יכול להיות שקדימה ללא שרון בסקרים מקבלת מספר מנדטים דומה למה שהליכוד מקבל, יכול להיות ששרון לבדו שווה למעלה משלושים מנדטים. כנראה שמאז בן-גוריון ובגין לא היה ראש ממשלה כל-כך פופולרי. המפלגה היא בדרך כלל אוסף של אנשים עם חזון, וקדימה היא מפלגה חדשה המייצגת מרכז, נישה שלא באמת היתה קיימת עד שינוי. יכול להיות שזה יהיה אפיזודה חולפת ויכול להיות שהנסיון יהיה מוצלח ויקומו מנהיגים חדשים. ימים יגידו...

surfEU

New member
לצערי ניתן לומר דבר דומה על ביבי

ועל פי מה שקורה בהסתדרות והבחירות של העבודה נראה שגם פרץ לא יוצא נקי ביבי היה ראש הממשלה הראשון שנחקר תחת אזהרה והיועץ המשפטי לממשלה הטיל ספק אם הינו דובר אמת, בכל מדינה מתוקנת ביבי, שרון וכנראה שגם פרץ לא היו מתמודדים לכנסת, לבטח לא לראשות הממשלה. אבל מאחר ואנו מדינה מזרח תיכונית. יש לציבור אמות מידה שונות, וראש הממשלה שרון זוכה לאמון הרב ביותר. מבין הרשימה, שרון, ביבי ופרץ, העם מעדיף את שרון ואת הכיוון המדיני שהוא רוצה להוביל את העם . כנרה שבעיני העם ביבי נוטה ימינה מידי ופרץ פונה שמאלה מידי.

kgjghy

New member
אתה טועה ידידי. השחיתות אצלנו היא

כסף קטן לעומת צרפת, למשל, ונשיאיה המהוללים מיטראן ושיראק. מיטראן מת לפני שחלק מהאמת על שחיתויותיו נחשפו. כששיראק יגמור את הקדנציה מחכה לו תובע-חוקר מיוחד כי שיראק מנצל סעיף בחוק המאפשר לו כנשיא להתחמק מחקירה. אצלנו, למשל, אין חוק כזה. הוא מבוקש לחקירה בין הייתר על קבלת שוחד בהיקף גדול מקבלנים בזמן שהיה ראש עיריית פריז ותפר מכרזים בסכומים עצומים.

תגידו, אתם שיכורים? נתניהו היה זך

כשלג , למרות שניסו לטפול בו אי אילו שקרים. אצל שרון הדברים מוכחים וקיימים ואפילו לא מוכחשים. כנ"ל לגבי עמיר פרץ. אם שרון הולך כבדרך כל בשר טבעי, כמעט כל 25 המנדטים(בסקרים הוירטואלים) חוזרים הביתה לימין.

kgjghy

New member
אתם יותר מדי מקווים שהוא ילך

'בדרך כל בשר טבעי'. כדאי שתשמרו על העשבים השוטים שלכם כדי שלא ינסו 'לעזור' לו ללכת לפני הזמן, כמו בפעם הקודמת.

מה קרה לך אנו מכינים את הקליעים

החלולים שם ביחידות הקרביות שבהן 50 אחוזים מהקצינים הם חובשי כיפה. אבל השאלה אם זה ישנה משהו אחרי שגם שינקין יוחזר לאויב הערבי.

אכן הרפש שניסו לנתניהו התברר

כעורבא פארח ודמגוגיה פולטית של השמאל. ולא במקרה כפי שעשו לשר האוצר יעקב נאמן. לעומת זאת העבריינות של שרון מציגה לעומתה את העבירות של דרעי, חזן וגורלובסקי כצדיקים גמורים. בכך מודה גם אנשי שמאל... קרק בדיעבד.

surfEU

New member
זה עיוות של דברי היועץ המשפטי

הן בפרשת בראון חברון הן בפרשת המתנות והן בהאשמתו של נתניהו את דוד לוי כאשר נאף באישתו שרה וטען שחבורה עבריינית רודפת אותו. בעיני הציבור נתניהו מושחת, אנשי הימין שמאמינים בו חושבים שזו המצאה של השמאל. מספיק לבדוק את הפרוטוקולים של היועץ המשפטי כדי לראות מה הפרקליטות חושבת. אבל חלק מאנשי הימין יגידו שבית המשפט הוא שמאלני ומעוות את המציאות מסתבר שהציבור הרחב לא קונה את הטענה הזו.

רואים שאתה אדם שאין לו מושג קלוש

פרשת בר און חברון התגלתה כקישקוש. "המתנות" -הם עורבא פרח וכו'. אבל האליטות ובראשן התקשורת והפרקליטות (עם עדנה ארבל שמשפטנים מודים שמדובר בייצור לא ראוי ולא מתאים). עשו יחד להפלת נתניהו. אגב , אני חושב שזה לא יהיה סוד גדול אם אותו תרגיל נעשה לשרון (כפי שפורסם כבר מזמן) כגדול החקירה כגודל העקירה. מה שנאמר תחילה ע"י הימין פורסם בהרחבה עם הוכחות ע"י עיתונאי השמאל עפר שלח ודרוקר. אם שרון לא היה מבצע הוראות של החונטה השמאלנית בבג"ץ הוא היה יושב היום בכלא. העביריות שהוא ביצע חמורות ברמה האוייקטיבית פי כמה מאלה של דרעי. בנו ששוכב על הגדר למענו יקבל עונש בהתאם לציות של אביו בתחום המדיני-לאומי לאליטות השמאל.

surfEU

New member
תנסה למצוא קלטת של היועץ המשפטי

ותראה מה שהוא אומר על נתניהו לפי מה שאתה אומר אריאל שרון הוא זך כשלג, כי לא ניתן להאשים אותו בדבר... עומרי שרון הודע בבית משפט בכך שהקים חברות שתפקידן היה לקבל תרומות לליכוד מעבר לסכום החוקי והוא מחכה לגזר דינו, אבל אביו יצא נקי בכל החקירות. גם נתניהו בפרשת המתנות יצא נקי אבל קבלן ההובלות וחברו הטוב אבנר עמדי הפך לעד מדינה אני פשוט לא אוהב את האשמת בית המשפט העליון כמושחט ונוטה לשיקולים פולטיים הנוטים לכיוון שמאל מצטער, לא אני ולא הציבור קונים את זה

א. ראשית אני מבין ששרון הקים

מפלגת אינטלקטואלים לצד פרופ' רוחמה אברהם וד"ר אפללו, יש גם אותך שמדבר על "מושחט". קודם תלמד את שפת האם שלך, ואחר כך תוכל לגעגע. זה שאתה בור גמור חסר ידע ובת יענה , לא משנה את העובדה שגם אנשי שמאל וציפי לבני עצמה בשיחות בלתי תלויות מודים שמדובר החונטה של השמאל הקיצוני הפוסט-ציוני. זו הסיבה לשמל שפרופ' גביזון לא נבחרה לעליון. זו הסיבה שאם יש גורם מושחת יותר מקדימה בישראל , הרי מדובר בחונטת אהרון בג"ץ.

surfEU

New member
כל העולם נגדנו, זהו הטיעון?

אני מרחם על מי שמרגיש ככה אני נהנה שמציגים את ח"כ אפללו ורוחמה אברהם כמובילים של קדימה, אבל שוכחים את המובילים כמו שרון, ליבני, דיכטר, מופז, פרס, אולמרט ועוד ניתן לומר באותו הקשר שבליכוד נשארו רבים וטובים כמו גילה גמליאל ואיוב קרא. לגבי הרמה האישית, אני לא הולך לנבל את פי, מצטער מתחת לכבודי, גם עם זה גורם לך חוסר נוחות.

למעלה