יש לי שאלה:)

adida179

New member
יש לי שאלה:)

אממ מישהי פה אמרה שדאגי ליכלך על ישראל מה הוא אמר?? למרות שאני אוהבת אותו מאוד זה מסקרן.. אגב להארי באמת יש משהו עם לינדזי לוהאן?? חח ביי ביי

Im Not Alone

New member
נצל"ש

שלומות
זאת איילת
cami love benga
פשוט התאהבתי בשיר "נוט אלון" אז..
שיניתי כינוי =]

DesertRose7

New member
לא ממש לכלך

בתודות שלו, אני חשוב שתזה היה באלבום (אין לי את האלבום) הוא כתב שהוא ישלח כפרס לישראל. מה שלפעמים יראה כאילו הוא רומז שאנחנו מן.. חור אבל הכל בצחוק, והרי זה דאגי אז לוקחים הכל בערבון מוגבל

D4Ever

New member
כן..

הוא רשם משהו כמו "למי שיש את המספר "@!&$@!$" מתחת לכסא זכה בחופשה רומנטית לשניים בישראל.. אבל זה דאגי אז סולחים לו
חחח ואהבתי את המשפט של שחר "והרי זה דאגי אז לוקחים הכל בערבון מוגבל" חחח:) תפוז צריכים לעשות את הדבר הזה שאפשר לצוטט..

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|כמו שכבר ענו לך, דאגי

אמר איזה משהו עלינו
ובקשר ללינזדי,היא צילמה סרט שקוראים לו ג'אסט מיי לאק, ומקפליי התארחו שם. היו הרבה שמועות שקרה בינה לבין הארי משהו אבל הוא דיי מכחיש, אז... ברוכה (?)

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif נ"ש-שאלה/בקשה

אוקיי, מכירים את זה שהאמן מדבר על שירים באלבום שלו? נגיד כמה זמן לקח לכתוב, ועל מה נכתב השיר וכו'? אז יש לכם אולי אחד כזה של מקפליי? אני זוכרת שקראתי אחד של הדיסק הראשון [ואין לי מושג איפה זה היה], והייתי ממש רוצה לקרוא אחד על הדיסק השני. מישהי יכולה לעזור?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif תודה../images/Emo140.gif

לא ידעתי שיש לפורום שלנו מאמרים

D4Ever

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש-חדשות../images/Emo41.gif

לפי האתר DP.NET: Bad news: McFly's film debut has been set back to a may release in the US - which probably means it won't cross the pond until june. ולמי שלא הבינה, ההוצאה של הסרט ג'אסט מיי לאק עם מקפליי נדחה למאי 2006 קצת פרטים -פה-

DesertRose7

New member
מישהי אמרה את זה פה כבר לא?!

בכל מקרה תודה. וזה כל כך מבאס.. תכלס כבר היינו אמורים להיות הרבה אחרי הסרט.. הוא היה אמור לצאת בDVD כבר!

lollipop1

New member
הוא בכלל יגיע לארץ?!

הכוונה... למסכים? או שהוא יגיע ישר לדי וי די? הוא גם זה לא!?

למעלה