רחל נשמה ...
דבר ראשון. היה לי כואב לקרוא מה שעובר עלייך. אבל אני חושבת שראית כמה אהבה הגיעה מהאנשים כאן בפורם . אנחנו אוהבים אותך כאן. וזה משהו שלא כדי לזרוק או להתייחס בקלות. זה משהו אמיתי חי וקיים בדיוק כמו כל דבר פיזי אחר שיש. משהו שבסופו של דבר חזק יותר מהכאב .. חיים. שאלתי פעם חברה שלי אם היא נהנת מהם. והיא אמרה שלא. לא הצלחתי להבין איך. בסוף כשבררנו את זה לעומק הגענו לזה שזה יותר ממוקד . האנשים , הלחצים, הצרות, הכאבים. רחלי, החיים בסופו של דבר זה צורת ההסתכלות שלך על מה שמכיל אותם. אבל הרבה פעמים קורא שבגלל דברים חיצוניים אנחנו מביטים ומפספסים כ"כ הרבה , עד כדי כך שאנחנ מגיעים לתחושות כאלו , של רצון לסיים אתם. אבל הנפלא במושג הזה חיים זה שהכל פתוח. הכ-ל. ואת לא יודעת מה יקרה מחר. מה ישנה . האופציות הכמעט אין סופיות, היופי שאפשר למצוא בטבע , בילדים ,באנשים טובים. הרגשות, ההתנסויות, הכאבים , הקשרים שבחיינו. הבעיה היא שאנחנו מגבילים את עצמינו למסגרות הקקיימות ומפספסים את ה"אין סוף" שהחיים יכולים לעניק לנו. יש כל-כך הרבה. ואם מסגרת אחת לא מתיאימה יש עוד אלפים שונות, פחות מוכרות, אבל שם. ואני בטוחה שיש לך פינה אפשהו במושג הגדולהזה של "חיים" שאת יכולה למצוא את עצמך בו. כל פעולה שלך משדרת חיים. גם מוות זה חלק מהמושג היותר גדול של החיים. הדבר הכי חשוב בחיים לפי דעתי, זה הקשרים שממלאים אותו. הקשר נותן לך לממש את כל הכח הפונטנציאלי שיש בפנים ולבטא אותו לאדם אחר. זה תמיד נתן לי תקוה , כי יש אלפי אנשים בעולם. ואם אחד לא מתאים זה לא הסוף... יש כ"כ הרבה מה לבנות. והידיעה הזאת שלפחות ניסית , והיכולת לדעת שלפעמים נכשלים , והצורך להמשיך-זה מהתשוקה הגדולה הזאת של "לחיות". תחשבי. לסיים עכשיו משהו שכזה , זה להפסיק ה-כל עכשיו. ה-כל. גם את הסיכוי למשהו טוב . אני בטוחה שאיפשהו היה לך טוב . תאחזי בזה , תזכרי מה זה לאהוב , מה זה להרגיש טוב ותאחזי בזה- כי שם התשובה ל-למה לחיות. כל עוד את ממשיכה זה לנסות זה נתינת סיכוי לדבר שהכי שווה לתת לא סיכוי . ואם שום דבר לא ישתנה?.. אז לפחות ניסית וזה כבר מנחם. את תסיימי באותה נקודה אבל בידיעה שונה . אני משוכנעת שעוד דברים ישתנו. שיהיה לך טוב . אני הייתי רוצה להעניק לך את כל האופטימיות שבעולם, את כל האהבה כדחי שלא תיבלי, כדי שיהיה לך כח להמשיך והכי חשוב כח להאמין שזה לא הסוף, שדברים עוד פתוחים בשבילך והכ-ל , הכל, שם. החיים. מצטערת אם זה לא הייתה התשובה המדוייקת. זה מה שהרגשתי, וזה התפרץ. רחלי, תחזיקי מעמד . כואב וקשה , אני יודעת, וזה לא בא לזלזל בכאב שלך. אבל הידיעה שזה יעבור - מתישהו- אולי תנחם. אוהההבבתת קיטי