יש לי שאלה

יש לי שאלה

מי יודעת להשתמש במכשיר הזה? קניתי אותו בהנחה שיש הוראות בפנים, אבל למרבה ההפתעה לא היו הוראות ואני נשארתי ככה, עומדת באויר.

RAMDN

New member
בחוברת של IMP יש הסבר.

תנסי להשיג חוברות שלהם מהעבר ויש שם הסברים. בהצלחה.

ofronet

New member
ראיתי בתוכנית של קרול דובל בבית +

משחילים את חוט הברזל מצמידים למוט המסתובב ןמסובבים,אח"כ שולפים את החוט המסובב ויוצרים את החרוז, יש מספר עוביים של מוט ואז נוצרים גדלים שונים של חרוזים, נסי לעקוב אחר התוכניות בערוץ 32 בכבלים, ההסבר הרבה יותר מסובך מההדגמה...

שירלי שלום,

קודם כל ברוכה הבאה. יש לי בבית את החוברת של אימפריאל אני מבטיחה לחפש שם את ההסבר ולעלות אותו יותר מאוחר. או שתשלחי לי מסר ואת המייל שלי ואני אסרוק את ההוראות וישלח לך במייל.

wildspirit

New member
אז ככה ../images/Emo24.gif

את אמורה להשחיל קודם כל חרוזים על חוט אלפקה ואת לא חותכת את החוט. את מלפפת את החוט על המוט ביד אחת את מחזיקה חוט ואת המכשיר בצד הרחב שלו וביד השניה את מסובבת את החוט בסיבוב הראשון והאחרון את מסובבת רק את החוט בלי החרוזים ככה את בעצם יוצרת קפיץ רגיל מקווה שהייתי מובינת את יכולה גם את הקפיץ לסלסל אם אתמשחילה חוט אלפקה לתוך הקפיץ שיצרת בחלק הראשון של ההסבר את חוזרת על הפעולות שלמעלה ואת בעצם מסלסלת את הקפיץ הרגיל בהצלחה

yaelsh5

New member
שירלי יש להשיג את החוברות שלהם|מסטי

שמחיר סמלי של 30 שח בסטימצקי אם את לא באיזור החנות בדרום ת"א. התמונה זו הפרת זכויות יוצרים. שלחי לי מסר ואסביר לך על השימוש בו בהצלחה(-:

yaelsh5

New member
חבר של אחת הבנות אצל מעין הכין כזה

לבד,בקומונה של מעיין אני לא זוכרת בדיוק את הכינוי אבל שווה לבדוק,למרות שהמכשיר המוכן עולה פחות מ30 ש"ח

שירלי עצה נוספת

מכיוון שקנית את המכשיר את יכולה לגשת לאימפריאל ואני מבטיחה לך שאת מהעובדות שם תשמח להסביר לך איך משתמשים בו. כמו כן יש להן הדרכות חינם לגבי שימוש במכשירים שלהם.

תודה לכולם על העזרה

אני גרה בירושלים ולכן אמפריאל קצת רחוקה לי, אבל אם אני לא אצליח לתפעל את המכשיר אולי באמת אקנה חוברת שלהם. ראיתי שיש כאלה בחנויות היצירה בעיר.

שירלי, בוקר אוב

לפני שאת קונה את החוברת תשלחי לי במסר את המייל שלך. אני אשלח לךאת ההסבר לשם.

גמלאית

New member
בקמונה של מעיין יש את הפרטים ששאלת

ולדעתי יש עוד הרבה דברים תנסי

למעלה