יש לי שאלה

שחשוחון

New member
יש לי שאלה

באתר הכלוב במודעות חיפושים יש הרבה מודעות של "מלכות בעבדים" שמחפשות עבדים לתפקידים של נהגים, עבד ניקיון,ועוד כל מני דברים כאלו לסידורים האישיים. יכול להיות שהרבה בנות תפסו על הקטע הזה גל - כאילו (אני לא טוב בנימוקים) שנגיד הרבה בנות ראו שיש גברים שמחרמן אותם ומגרה אותם מינית להישלט ולהיות סמרטוטים של הבנות , אז ה"מלכות" תפסו על זה טרמפ והן מחפשות אחר גברים שהן יוכלו לנצל אותם לצרכים האישיים ככה שני הצדדים נהנים מזה? זה ניראה כאילו זה יותר בקטע של ניצול ולא קשור לקטע נגיד על מה שמדברים פה בפורום.... כאילו זה יותר קשור לניצול מאשר לסאדו ו- bdsm ....? בטח עשיתי תיסבוכת מכל ההסברים האלו..

כל אחד לפי יכולתו.

כל אחת לפי צרכיה.. אני מחפש שפחת נקיון זמן רב.. ואין.. ובאה מלכה ברגע מוצאת עבד נקיון.. הבושה והקנאה מכסה אותי.. יש הרבה ניצול, צודק, אבל מי שמסכים לניצול מודע לכך, כפי שאתה מודע. זה מספק צורך נפשי וזה מספק צורך כלכלי לעיתים.. תבחר בזו שמתאימה, ויש רבות, את הבחירה עושים השניים, כפי שמתאים. כל עוד הדברים ברורים, וכל הצדדים מרוצים..למה להתלונן?

Z o d i a c

New member
אני לא חושב שזה בהכרח ניצול

לי למשל ישנו עבד שמידי פעם אני משתמש בו לעבודות ניקיון והסעות. אין כאן מגע מיני מאחר והוא לא נחוץ לאף אחד מהצדדים. (אני גם לא ממש נמשך אליו) וגם אין כאן ניצול כי הוא מחפש את ההשפלה שבדבר. מבחינתו לקחת אותי למקום X ולחכות את השעה שעתיים עד שאני אצא זה סוג של השפלה. כנ"ל להגיע אלי ולהבריק לי את הבית בלבוש מינימלי, ולפעמים גם אצל חברים בבית זה הכי משפיל שהוא יכול לעשות אבל הוא נהנה מיזה.

אבל אם אתה נהנה לשרת

וזה עושה לך טוב. והיא נהנית משירותיך - אז יוצא ששניכם מרוויחים. אז מה כבר משנות כל הפרשנויות? אני חושבת שבמקום שיש בו שני אנשים שטוב להם יותר מדי שאלות תהיות ותחקירים יכולים רק לקלקל.

Dan_Kap_

Active member
הסכמה הדדית והנאה הדדית

האם קיימים ב"עיסקה" הזו הסכמה הדדית והנאה הדדית? אם כן - אין שם ניצול. האם קיימים שם הקשר אירוטי והעברה מודעת של שליטה? אם כן - יש שם בדסמ.

למעלה