יש לי שאלה ?

galitay

New member
יש לי שאלה ?

אני בן (אני לא הומו) אתן יכולות להרוג אותי אבל עדיף שפשוט תשתפו אותי. יש לי ילדה בכיתה עם תחת ענק, היא יושבת לפני עכשיו פתאום אני קולט בשיעור היסטוריה שכל המכנס שלה יורד למטה, איזה 10 ס"מ ויש לה חוטיני. כל הבנים פשוט לא יכול להסתכל קדימה, לפי דעתנו זה מגעיל שאחת כזאת הולכת עם חוטיני. מה דעתכן?

peach & cream

New member
שאלה קטנה:

מאיפה אתה???? כי יש לי אחת בשכבה באותו מצב, תחת גדול שכל העולם מעיר לה עליו + חוטיני, שלדעתי טובע שם.

galitay

New member
אני מקרית חיים

ואם כבר מדברים אז יש אחת בשכבה שלנו שהיא פשוט טנק וכל החיים היא באה לבית ספר עם חולצות בטן וכל הבית ספר לא יכול להסתכל עליה והבאסה שיש לה 2 חברות בכיתה שלי ואחת מהן זאת ההיא עם החוטיני והיא כל הפסקה מתנחלת לנו בכיתה, זה סיוט.

Black Cat15

New member
אממממממ... איכס...

אני חושבת שזה גועל נפש אבל גם אצלנו בשיעור אחד יש מישהי אצלנו בכיתה שהיא דווקא כוסית וגם לה היה חוטיני (המכנס ירד כמה ס"מ) אבל ורוד!! אני וחברה שלי התפקענו מצחוק כל השיעור... חחחחח (ד"א - שאלה!! מה בנות מוצאות בחוטיני??? זה הדבר ה-כ-י לא נוח בעולם!!)

*poison ivy

New member
למה לצחוק עליה?....

הייתם אומרות לה... וחוטיני זה הדבר הכי נוח.... יש כאלה שלא נוח להן ויש כאלה שכן נוח להן.. אני חולה על תחתוני חוטיני... ויש לי גם רגילים... אבל ברור שאני לא מאלה שלובשות גם חוטיני עם מכנסיים לבנים! אז יאללה... סתם הגבתי... באבי

Black Cat15

New member
חחחח רוצה לשמוע קטע??

לא אמרנו לה כי סתם... לא יודעת אולי זה אפילו היה בכוונה (???) אני לא סובלת חוטיני זה מעצבןןןןןןן ואני לא לובשת את זה עם שום מכנס... ANYWAY תקשיבי קטע היה איזה שיעור אחד נראה לי היסטוריה בכיתה ואז פתאום חברה שלי עושה לי : "פססט... תסתכלי מתחת לשולחן של (מישהי שנקרא לה שירי)..." אני מסתכלת ורואה (גועל נפש) תחבושת אולדייז שחורה!!! קודם נקרענו מצחוק ואז שאלנו אותה כזה בשקט: "שירי... אמממ... נפל לך במקרה משהו מהתיק?" והיא: "לא, זה לא שלי!" אז ניסינו לפענח של מה זה... (אולי זה של שחר? שחר? לא אמרנו לך לא לזהם את הכיתה בתחבושות שחורות? אה? תתבייש לך!) בסופו של הדבר גם המחנכת שמה לב וביקשה משירי להרים את זה אז היא אמרה (בשיא הגועל, ואני מסכימה איתה): "זה לא שלי ואני לא נוגעת בזה!!" חחחחח... קטעים...

*poison ivy

New member
רוצה לשמוע משהו יותר מצחיק?

אצלנו שמו תחבושת... יענו פד.. ליד אחד התלמידים מהקטע... תלמיד מזה חננה שכולם שונאים כי הוא קרציה... הקיצר פתאום איזה פקק מהכיתה שלי קלטה את זה אז היא צועקת.."איככ יש ליד יניב תחבושת" כל הכיתה התפקעה מצחוק... עכשיו זה היה בשיעור היסטוריה... ויש לנו מורה כזה אדיש לאללה... תראי אותו תישפכי... בקיצ קץ... הוא ביקש שירימו את זה ואז התחיל דיון בכיתה... על כל הנושא הזה.. פ-א-ד-י-ח-ה! הקיצר אף אחד לא הרים את זה... אז בהפסקה איזה ילדה מהשכבה שלי שהיא פשוט מ-ג-ע-י-ל-ה... לקחה את זה... צבעה את זה עם לורד אדום ותלתה את זה על הדלת של אחת הכיתות... ואז פתאום עברה המורה לתושב"ע והיא דתייה... היא צעקה עלייה... אין קטעים עם השכבה שלי! לאב יו...

חחחחח ../images/Emo6.gif

בנות, קרעתן אותי
אצלנו , למרות שיש רק בנות בביצפר לא קרה דבר כזה אף פעם... רק בשירותים יש כל מיני דברים.. אם אתן מבינות למה אני מתכוונת

goldi san

New member
כל השרשור הזה מאד מפגר

זה שזהו פורום המיועד לבנות, לא אומר שחייבות להכתב בו הודעות בנוסח "גועל נפש ילדות שמנות וחוטיני" ותגובות בנוסח "וואו הצדק עמך". זה לא פורום עידוד אנורקסיה והורדת דימוי עצמי לחלקים מאוכלוסיית ישראל. אני הייתי מצפה מבנות להתנהג כיאה לבנות, כלומר כמו בנות תרבות ולא כמו חזירים ברפת. התגובות גם כללו עניין תמוה עד מאד- הגעלות קוקטיווית מתחבושות (לא משומשות אפילו). בואו נראה... תחבושת עשוייה אמנם מחומרים ביזאריים כמו ניילון, נייר וגרגרים חיננים כאלה שהופכים לג´ל במגע עם נוזל ("והרי ג´ל אינו נוזל!") אבל אני בכל זאת לא חושבת שהיא מהווה אובייקט מגעיל עד כדי צווחות וסרוב לגעת בפינה שלה כדי להרימה ולהשליכה לפח. הגעלות מתחבושות יכולה לאפיין בנים וילדים קטנים אבל לא נערות שמשתמשות בתאותם מתקנים מניילון ונייר חמישה ימים בחודש.

Black Cat15

New member
יוווו קרעת אותי עכשיו!! ../images/Emo6.gif

איזה קטעים!!! חחחחח... מטורפים!!

liran b

New member
מממ אני רוצה להגיב על זה..

אתם יורדים על אנשים על המראה שלהם...כל אחד ילבש מה שנוח לו ולא אתה ידידי ולא אני ולא אף אחד יגיד לו מה ללבוש גם אם זה נראה דוחה או בילתי סביל.... ולמה אתם צוחקים? מה שאתם שונאים שיעשו לכם....אל תעשו אותו לחברים שלכם.

No Doubt

New member
שמעו....

יש הרבה אנשים (בעיקר בנות) שהן לא ממש מתאימות ללבוש דברים קטנים יש לי חברה שהיא דיי מלאה, ולפעמים היא מתלבשת בבגדים צמודים ופעם אחת שמעתי שצוחקים עליה, וזה פגע בי אישית, אז הלכתי ונתתי לי עצה מאז היא הולכת נורמלי, והיא מתלבשת ממש ממש יפה אל תצחקו עליהם, תנו להם עצה כאילו, אני מודעת לזה שיש כאהל שזה ממש מגעיל לראות אותם, (עד היום אני עם סיוטים על איזה שמנה עם חולצת בטן ומיני...
סתם) בכל אופן, אני מודעת לזה שזה דוחה במיוחד עם חוטיני אבל אל תצחקו עליהן כי הן מסכנות הן כולה רוצות להתלבש כמו האחרות פפפחחחחחח.....בטח אתם חושבים עכשיו שאני שמנה ענקית, מי שרוצה לראות שלא, יש תמונה באיי סי

אלוהה...

קודם כל, למה ציינת שאתה לא הומו?
חוצמזה, תראה... אם נוח לה ובא לה אז בעיה שלה אף אחד לא הכריח אותכם להסתכל, וזה לא ממש צריך להפריע לכם.. זו דעתי... המורה שלי לאירובי למשל- התחת שלה ממש לא קטן (למרות שהיא מורה לאירובי !!!
) והיא לובשת חוטיני.. כאילו SO WHAT? שכל אחד יעשה מה שבא לו! בברכת
לשלטון, יעלית

galitay

New member
אז ככה

ציינתי שאני לא הומו כי ראיתי שיש פה רק בן אחד והוא דו מיני, אז דאגתי לציין שאני לא הומו.

אפשר להגיב?! טוב נו אני יגיד משהו

אממ...טוב אז ככה....איתי...גל..או ההפך...אני אישית חושבת שיש בנות מלאות ויש רזות...ויש את השמנות... אני חושבת שההבדל היחיד בין מלאות לשמנות זה הפרופורציות....אם את מלאה ולא בהגזמה של חייבת דיאטה של 20 קילו או יותר...אז את פשוט מלא...אבל ...אוף! לא יודעת מה הקשר! פשוט קראתי את כל השירשור והחלטתי להגיב לכולן! ולך... אישית אני במקומך...בתור בן...הייתי אולי נגעלת או צוחקת כמו כל בן אחר אבל בתור חברה הייתי מעירה או שולחת פתק שאותה אחת תדע... לפי מה שאתה כותב אתה טוען שכל הבנים! אבל כולם ראו זאת! אז מה....כאילו פירסמתם את זה ברבים או...שפשוט ראו את זה בברור..? לא משנה יש לך עצות הרבה יותר טובות משלי פה...משאר הבנות המתוקות פה... יש פה איזה תגובה של מישהי שבסוף טענה שבטח כולם תחשבו שהיא שמנה או מכוערת או לא משנה מה....אז...?! את לא צריכה להוכיח לאף אחד כאן כלום! אני חדשה אבל אני חושבת שלפי השם של הפורום הזה יש פה רק בנות ואנחנו כמו משפחה פה...או לפחות משהו דומה...ממש כמו חברות טובות...גם בלי לראות אחת את השניה ולדעת איך היא נראת..הרי זאת לא פגישה עיוורת עם בן או משהו! תראו אותי! אני למשל..יש לי תמונה פה...כנסו לכרטיס אישי שלי ותראו אותי! ותדעו שאני לא משהו מיוחד מאף אחת פה! כולנו פה שוות! ויפות! בכל זאת...אני אישית הלכתי בפעם הראשונה עם חוטיני לפני כמה ימים..נכון שיש אומרים שזה לא נוח כי זה נכנס....
אבל מה לעשות...יש לי חברה שיש לה רק את זה בארון...אני גם התחלתי להסתדר עם זה....ואני חושבת שאני ישאר עם זה אבל לא בתור בדבר היחיד שיש לי בארון... אני למשל אוהבת את הטוסיק שלי, אשכרה כמו של גניפר לופז! יוצא החוצה בלי חוצפה...וכרגיל דורש איזה פיצוץ או שתיים! אבל אני למדתי לאהוב אותו! ושאחרים ידברו כמה שהם רוצים...אני יודעת שאם זה ממש לא היה לי וזה היה בלי פרופורציות אז לא הייתי לובשת אותו ו/או לחברה הייתי מעירה...אבל בעדינות... שלכם בתי! אבל אין לי מושג מה רשמתי פה כי אני חולה והשפעת השפיעה עליי קשות!

למעלה