יש לי שאלה

ליבי א

New member
יש לי שאלה

נקרעו לנו הרצועות של הנעליים. האם אפשר להחליף את הרצועות ואם כן איפה? או שצריך להחליף את הנעליים עצמם?

יחיאלוש

New member
אנחנו בדרככם

גם הרצועות שלנו עומדות על כרעי תרנגולת. כאשר הייתי במדי לייט בתל השומר שאלתי אם אפשר לתקן. אורן (המוכר) ענה שאם אשלח זאת למפעל יהיה זול יותר לקנות נעל חדשה. הוא טען שכל סנדלר טוב ידע לעשות את המלאכה. בהצלחה וד"ש לנוגה.

ליבי א

New member
לי אמרו בחנות

שאי אפשר להחליף את הרצועות וצריך לנעליים חדשות. ולדעתי אפשר לתפור את הרצועות כי זה נקרא בגלל אחד החורים שנקרע תראי מה זה לכל אחד אומרים משהו אחר ואכן הלכתי לסנדלר והוא אמר שהוא יתפור את הרצועות ב-10 ש"ח. לגבי הנעליים הם עוד טובות עליה לפחות לחצי שנה הקרובה אם לא יותר. איך יחיאל מתקדם? יש לו עוד מעט יומולדת לא?

יחיאלוש

New member
השבוע

חגגנו 9 חודשים. יחיאל עומד בעזרת חפצים, עושה כמה פסיעות עם הליכון (הכסא), זוחל בכל הבית, בקיצור- מתחיל להיות מעניין ומסוכן. ביום חמישי הבא אנחנו אצל ד"ר שינדלר. הוא עומד יציב על רגל ימין ורק נתמך באצבעות רגל שמאל. הוא צורח במתיחות ללא הפסקה. נקווה לטוב...

simchamiryam

New member
צודקת 100 %

זה בדיוק מה שעשינו תיקנו אצל סנדלר ב 10 ש"ח והחזיק מעמד עוד כמה חודשים בלי בעיה עד שהיה קטן. בהצלחה יונה

ליבי א

New member
וזה מה שעשינו בסוף

נתנו את הנעליים לסנדלר וזה בסדר ונראה לי שהנעליים יחזיקו עוד חצי שנה לפחות מבחינת הגודל כי יש לה רגליים קטנקנות. ותודה על העזרה.

למעלה