יש לי שאלה

עבריה*

New member
יש לי שאלה

נניח שהיינו רוצים ליצור קשר עם בוב דילן, כדי להזמינו להופעה, איך בדיוק היינו עושים את זה ??? ולמה אני שואלת? אנחנו קהילה יהודית/ישראלית (קהילה גדולה ביותר) שרוצה לעשות משהו מיוחד ביום העצמאות, ומסתבר שכל מיני אומנים ישראלים שהיו פה, לא בדיוק מתאים לטעם היהודי/אמריקאי, ככה שהיו פה אי אילו אמנים שלא בדיוק הרגישו כמו בארץ. בקיצור, אני חשבתי שדילן בהחלט היה מגשר בן כולם (מבחינה מוסיקלית כמובן), עכשיו השאלה האמיתית, אם אנחנו "סתם" צוות תרבות פה, איך מגיעים לאמנים ברמה שלו? (דרך אגב, אם יש לכם רעיונות נוספים לאמנים אחרים - זה כמובן יתקבל בברכה, רק לי נתקע בוב דילן בראש). דרך אגב, אנחנו ממוקמים במזרח. תודה ויום שקט...

אני מניח שלזמרים בסדר גודל שלו

יש משרד/ים יחצנו"ת שלם עם כאלו שאחראים בדיוק על דברים כאלו. אפשר אולי לברר דרך האתר הרשמי WWW.BOBDYLAN.COM אבל אין לי מושג מה הסיכויים שבימים אלו הוא עושה הופעות בארועים פרטיים:/

Chocoholic

New member
באתר הרשמי שלו

ישנה כתובת בודדה שדרכה, אני מניח, ניתן לברר איך מגיעים למשרד/לאמרגן שלו. הכתובת היא [email protected], זו כנראה כתובת של מנהל האתר שמעביר הלאה את השאלות לגורם הרלוונטי. בימים הראשונים של הפורום מישהו כתב שמנהל האתר הוא בחור יהודי נחמד (אם הוא לא התחלף) ושיש לו קשר למקבץ ההקלטות שבאתר. לא זכור לי באיזה הקשר זה עלה... בכל אופן, אני חושב שזו הכתובת ממנה אפשר להתחיל. קשה לי לחשוב על אמן אחר בגודל שלו שיכול להתאים למטרה, מה גם שאמנים כאלה ודילן במיוחד, כבר לא בדיוק מופיעים על פי בקשת קהל והזמנות... בכל מקרה, דילן עדיין מופיע (כמה עשרות, כמעט מאה הופעות בשנה!) ולמרות שכרגע לא הוכרז על סיבוב הופעות, אני די בטוח שיהיה כזה, אולי אפילו שניים (כפי שבד"כ יש בשנים האחרונות), ואם אתם בחוף המזרחי ולא באיזה חור בוואיומינג, הסיכויים שהוא יעבור דרככם או לידכם הם גדולים. בהצלחה!

Chocoholic

New member
אגב, הופעות לפי הזמנה

נזכרתי עכשיו בהופעה שדילן נתן בעקבות הזמנה מיוחדת... זה קרה בקיץ האחרון, בסיאטל, בחגיגות העשור לחברת Amazon. גם Norah Jones הופיעה שם. ההופעה התקיימה באולם אך שודרה באתר החברה באינטרנט כך שיכלו לצפות בה בכל העולם.

עבריה*

New member
תודה רבה

אני אנסה לבדוק דרך האתר. ואגב אנחנו נמצאים באסיה ולא בארה"ב.

למעלה