יש לי שאלה...

איש גשם

New member
יש לי שאלה...

כרגע הבחנתי על השולחן בסלון,מכתב שמוען לאימי,המכתב הוא מקבוצת אלמנות צה"ל שפועלת להפיל את החוק נגד אמלנות שיש להן חבר הידוע בציבור ובנוסף להחליף את פנינה כהן(אני מניח שכולם פה מכירים את הסיפור). מה שמוזר בעיני, היינו העובדה שאותה קבוצה של אלמנות שתהאגדו להפיל את פנינה והחוק המדובר, קוראת לאלמנות לבוא למפגשים שהן מקיימות על מנת לדון בהמשך צעדיהן, אני שואל פה,למה אני לא מוזמן? איפה ההזמנה שלי? הרי אותה קבוצה אוהבת לרשום בכל שורה שנייה "ארגון אלמנות ויתומי צה"ל" אז איפה אני בתמונה הזאתי?, אני לא יתום צה"ל?
אני מריח שוב לצערי נסיון ציני לעשות שימוש ביתומים על מנת לנגח את פנינה כהן. אני לא רוצה לקחת צד במאבקי הנשים האלו, אני רוצה רק צדק, ואם מישהו חרט על דגלו לחימה לצדק אז שיעשה זאת גם במעשים!, אני מרגיש שרק עדי שלנו נלחם למען צדק ושיוון ועצוב שכך, אותה קבוצה של אלמנות צריכה להזמין אותה ויחד כשני גופים נוכל לאחד כוחות לוגיסטים ואנושים כאחד! ואולי אפילו אם יתנו לנו להבחר לעמותה והציב נציגים כגון עדי וכמו כן שיפור זכויתנו אז אולי ובאמת אז אולי נוכל לאמר שזה באמת ארגון אלמנות ויתומי צה"ל. צודק או לא?

הזמנה לכנס האלמנות

שלום לך איש גשם, לפני שאתה שופט אותנו בוא תשאל. הכנסים מתקיימים בעקבות דרישה של אלמנות המאבק לפגוש את הצוות המוביל, וכך אנו עושות. הכנס החל במאבק של הידועות בציבור והיום הוא כולל את כל חברי וחברות הארגון, להדחתה של כהן ולרה-ארגון של הארגון - קרי בית ואוזן קשבת ליתומים ולאלמנות. מכיוון שאינך חבר ארגון אתה לא נמצא ברשומות שלי ולכן לא שלחנו לך. בכל מקרה יתום שרוצה לבוא לכנס מוזמן. כשתגיע לכנס תראה שדבריך נאמרו ללא בדיקה. וחבל! לכם היו גם כנסים ולא הזמנתם אותי. מדוע? אגב, עדי כספי יבוא לכנס. בידידות נאוה

almana73

New member
הכנס הראשון

יתקיים ב-28-2-06 בבית הצנחן ברמת גן רחוב רוקח 121 בשעה 5.30 כולכם מוזמנים/מוזמנות בואו בהמוניכם

איש גשם

New member
אז ככה,

אם לגבי שאלתך למה לא הוזמנת לכנסים שלנו,זה אולי כי זה היה ליתומי צה"ל בלבד,לא? ובנוגע לאמירתך שאנחנו לא מופעים כחברי ארגון,זאת כבר אפליה, בתור ארגון שנקרא ארגון "אלמנות ויתומי צה"ל" מין הראוי שגם היתומים יהיו חברים בו,לא ככה? ואם כן רצית להזמיננו אז היית מבקשת מעדי שיפנה ויאמר לנו ולא רק להזמין את עדי. כי דרך הארגון שלנו הייתן יכולות להזמין אותנו גם. חבל...

איש גשם

New member
אז אן הכנס הוא רק לאלמנות

אז למה אתן נקראות כנס של "ארגון אלמנות ויתומי צה"ל"? נראה לי שאותה אפלייה חוזרת על עצמה פה. אני לא זקוק לטובות שלכן שתאמרו לי פה שאני גם מוזמן אני רוצה לקבל הזמנה רשמית כמו כל אלמנה,למה? כי אתן אמורות לייצג גם את יתומי צה"ל,אחרת למה אתן קוראות להחלפת יושבת הראש של הארגון המשותף? מה שמצטייר כאן בעצם,שאתן מנסות להחליף את יושבת הראש ועושת שימוש בשם יתומי צה"ל מבלי לתת משמעות אמיתית של שיתוף פעולה ליתומים עצמם,וזה מה שמכעיס אותי
ובנוגע לכנס של יתמומי צה"ל שלא הוזמנת,זה מכיוון שזה היה רק ליתומים וגם נקרא העמותת ליתומי צה"ל,ולא העמותה לאלמנות ויתומי צה"ל ככה שמין הסתם לא הוזמנתן...

עמותה

שלום איש גשם, שים לב! אנו עמותה למניעת פגיעה בזכויות אלמנות צה"ל. לכן יתומים לא הוזמנו. גם כספי עדי אמר שמוטב להשאר בנפרד ואני מכבדת זאת. אגב למה אתה כועס עלי. אני לא משתמשת בשימך. אנו באמת רוצות לעזור. הכנס שלנו מיועד לאלמנות ולא ליתומים. אם יתומים רוצים לבוא, הם מוזמנים. אנחנו לא ארגון אלמנות צה"ל. אנו רק חברות בארגון. על המכתב צויין "העמותה למניעת פגיעה בזכויות אלמנות צה"ל". בידידות נאוה

No name for now

New member
שאלה טובה ותשובה טובה

איש הגשם העלה שאלה חשובה, גם במכתב לא צוין שיתומים מוזמנים. כיוון שהמכתבים כבר יצאו לדרך, מן הראוי לצאת בהודעה רשמית, בפורומים הרלוונטיים, שתבהיר שגם יתומים מוזמנים, תאריכים ומקומות את יכולה להוסיף לארועי הפורום, אם את צריכה עזרה פני אליי במסר אישי. אני מעדיפה שאת תוסיפי את הפרטים במקרה כיוון שעלולים להיות שינויים. שבת שלום לכולם

IlanJ71

New member
זה עניין טכני לחלוטין

אל תשכחו שפשוט אין לאף אחד חוץ מלפנינה כהן גישה לרשימות האלמנות והיתומים, ובוודאי לרשימת חברי הארגון. פנינה ממרה הנחיה של בית משפט בעניין הזה, ורשם העמותות כבר איים בסנקציות חריפות בשל סירובה למסור את הרשימות. בקיצור, אי אפשר היה להזמין יתומים משום שאין גישה למאגרי המידע בארגון. פניה פומבית דרך הפורומים או בעזרת ארגון היתומים נראית לי רעיון מצוין.

איש גשם

New member
אז אפשר היה לפנות לארגון יתומי צה"ל

ודרך עדי כספי להזמין אותנו תירוצים יש בשפע...

No name for now

New member
בואו נשמור על תרבות דיון

חוץ מזה לגבי פנייה דרך ארגון יתומי צה"ל לא בטוח שכל מי שחבר בארגון יתומי צה"ל ישמח שהארגון מעביר לכל מאן דבעי (ואני יודעת שארגון אלמנות צה"ל הוא לא כל מאן דבעי) שמות וכתובות של החברים בו. ושוב אני חוזרת על פנייתי: אם יש כוונה רצינית אני מבקשת הודעה רשמית עם תאריכים ומקומות ולא "אתם גם יכולים לבוא" בלי פרטים קונקרטיים.

almana73

New member
רשמתי לכם הזמנה עם תאריך

אני רושמת שוב 28-2-06 שעה חמש וחצי בית הצנחן רחוב רוקח 121 רמת גן. אנחנו נשמח מאוד אם תבואו. תקראו את ההודעה של נאוה שהיא מהצוות המוביל והיא הזמינה אותכם אז בואו בהמוניכם

מספיק, אישגשם

עזוב את זה. ברגע שבן אדם טועה, יש שלושה דברים שהוא יכול וצריך לעשות: להודות בטעות, להתנצל על הטעות, ולתקן את הטעות. לדעתי היא עשתה את כל שלושת הדברים, ולכן אין מה להמשיך עם העניין. אם אתה עדיין מתעצבן על זה אחרי שהיא עשתה את שלוש הפעולות הללו, זאת כבר בעיה שלך. אתה צריך לבדוק עם עצמך למה זה כואב לך, ולשחרר. שיטה טובה לעשות את זה היא להכנס לבד לאיזה חדר, לנעול את הדלת (להודיע קודם לבני ביתך שאתה הולך להשתגע קצת בחצי השעה הקרובה ושלא יבהלו). עכשיו פשוט תתחיל לקלל ולצעוק בכל הכח, במשך 10 דקות בדיוק. (תכוון שעון מעורר שיצפצף כדי שלא תצטרך להסתכל על השעון ותוכל להתמקד בקללות). חשוב מאד שתצעק מהבטן ולא מהגרון או מהראש, כדי שלא תצטרד ולא תקבל כאב ראש. אח"כ, במשך 10 דקות נוספות, שב בשקט, ותוך כדי נשימות עמוקות תנסה לשים לב איזה מחשבות עולות. (אם לא עולות מחשבות זה עוד יותר טוב. למעשה זה מה שאמור לקרות כשתהיה יותר מתורגל בטכניקה).

למעלה