יש לי שאלה

הקסם1

New member
יש לי שאלה

שלום לכל החורזות אני מעוניינת להתחיל למכור את עבודותי אך יש לי שאלה קטנה- היות ומבנה גופו של כל אחד שונה יש צורך להתאים את התכשיטים ללקוחותינו. אני מבינה ששרשרת ניתן להגדיל למשל ע"י שרשרת הארכה אך מה לגבי צמיד וטבעת- האם יש שיטות להגדיל מבלי לפרק את העבודה או שצריך לעשות מחדש צמיד וטבעת עפ"י המידות של כל אחד? מה לעשות?

היי קסם.

לגבי טבעות, אחרי שאת מכינה את הדוגמא של הטבעת ולפני הוספת הרצועה אז תקשרי ותגמרי את הטבעת. ואז עם חוט חדש תוסיפי את הרצועה ואז גם אם תצטרכי לפרק אז רק תפרקי את הרצועה ותעשי חדש.

wildspirit

New member
היי קסם ../images/Emo13.gif

גם בצמיד את יכולה לעשות שרשרת הארכה, אכן זה יותר נראה לעין לא כמו בשרשרת שמוסתרת עם השיער והצווארון של החולצה, אבל אין מנוס מזה. לגבי טבעת כמו שאמרה חרוזית, את עושה את הטבעת עצמה, ואחרי שסיימת את קושרת ואת הרצועה את עושה מחוט חדש, במידה וזה קטן ללקוחה אין בעיה להקטין במידה ואת צריכה מידה יותר גדולה אז את בסך הכל מפרקת את ההיקף ועושה מחדש. תמיד את יכולה להכין לך את אותן הטבעות בסטוק שיהיה לך גם בגדלים שונים של היקף האצבע

הקסם1

New member
תודה

תודה על הטיפים אבל איך מצרפים חוט חדש באמצע העבודה בלי שיראו שזהו חוט חדש? ועוד שאלה אם אני מוכרת בדוכן והלקוחה רוצה את העבודה על המקום איך אני יכולה לפרק ולעשות חדש? זה לוקח המון זמן.

wildspirit

New member
אין בעיה להוסיף חוט חדש בטבעת

כי לא יודעים שזה חוט נוסף. פשוט במקום להמשיך עם אוו חוט סיימי אותו ובקצה הוסיפי חוט נוסף - תאמיני לי אל יודעים ולא רואים לגבי הכנה במקום אכן זה לוקח קצת זמן, אין ברירה אלא אם כן את מכינה מאותה טבעת גדלים שונים ואז אין לך בעיה אבל תראי זה כמו בחנות של תכשיטים מזהב, אם אין להם במקום הם מכינים לך ואומרים לך תבואי בעוד שעה או משהו כזה. היא יכולה לשלם לך ואם את נמצאת במקום מכובד אין סיבה שתעלמי לה ושהיא תפחד שתעלמי ובינתיים את מכינה.

למעלה