יש לי שאלה....

No Doubt

New member
יש לי שאלה....

מה הדבר הכי מגעיל שגבר אי פעם עשה לכן???

אממ...

פעם אחת היה לי חבר, שכל כך אהבתי אותו וזה... וכולם אמרו לי שהוא לא אוהב אותי כמו שאני אוהבת אותו וכאלה דברים...אבל לא הקשבתי להם. בלה בלה בלה. הוא נפרד ממני בטלפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אותכם עד מאוד ענת

dominogrose

New member
גם לי זה כמעט אותו דבר. . . . .

רק , שאני נפרדתי ממנו, כי הוא היה כזה מגעיל..... אבל לפחות אני מרגישה שהחזרתי לו... שאני נפרדתי ממנו.... (הוא לא אהב את זה, כאילו שיש לו ברירה....) כמה שזה ישמע אגואיסטי... אבל.. כמו שהוא פגע בי, אני פגעתי בו!!
אוהבת אתכם , ***סיון***

הטרדה מינית....

לא יודעת אם לקרוא לזה ככה אבל הוא נישק אותי בכוח... לאב יו בת אלי.

slim girl

New member
לי...

החבר שלי לשעבר - וחברה שלי נהיו חברים. אחרי שאמרתי לו שזה הדבר הכי הכי אכזרי שהוא אי פעם יוכל לעשות לי - כי תמיד ידעתי שהם יהיו ביחד בסוף - כי אני והוא רבנו ללא הפסקה אבל בכל זאת אהבנו אחד את השני. הייתי פגועה מאוד למש חצי שנה - שנאתי את שניהם (עדיין שונאת), לא יכולתי אפילו להסתכל להם בעניים שהם נגעו אחד בשני מולי כל הזמן ויעני עשו דווקא. יום אחרי ש"נפרדנו" הם התחבר בטיול השנתי..... אכזרי למידי, אה?

No Doubt

New member
ומה הדבר....

הכי אכזרי שאתן עשיתן למישהו??? אני: את החבר שניצל אותי מינית, זרקתי אותו ב-sms פגעתי לו קשה בגבריות שלו....גם כן גבריות.....שונאת אותו!!!

slim girl

New member
אני...

משהו שמתחרטת עליו עד היום: התקשרתי לחברה שלי, שתגיד לחבר שלי (לשעבר - לא זה שדיברתי עליו בהודעה האחרונה, זה שעכשיו - היה נחמד), שאני רוצה להיפרד. היא לא התקשרה אליו, התקשרה לחבר שלו שיגיד לו והחבר הזה הוא מלך המניאקים - מספר לכולם הכל. והוא אמר לו... אז אני מניחה שאתן מנחשות מה קרה..... אבל הי! הייתי מפגרת! לפני 5 שנים! אחרי כל הדברים שעברתי מאז אני גאה להגיד שהשתנתי לחלוטין! Slim Girl

הסיפור...

בגיל 12 וחצי ... הייתי חברה של מישהו הכי חמוד,חתיך ומקובל בכל מקרה הוא רצה כל הזמן שאני אתן לו ואני לא הסכמתי כאילו גיל 12 למה מה קרה... (דרך אגב הוא היה בן 14 באותו הזמן) אז יום אחד הוא זרק אותי דרך SMS !!! רק כי לא נתתי לו... בן **** אבל עכשיו יש לי את עומר המאמי שלי!!! מליאתו´ש

lala182

New member
אממ... שאלה טובה...

טוב בקיצר כל כיתה ט´ הייתי מאוהבת קשות בידיד שלי (להלן המטומטם) (והיה סיפור רציני עם כל זה למה גם חברה שלי אהבה אותו והכל הסתבך) טוב בכל מקרה יום אחד דיברנו על זה וגיליתי שגם הוא אוהב אותי ואז יצאנו והיינו בדרך ללהיות חברים... ואז יום אחד הוא החליט שניסיתי לסכסך בינו לבין ידידה שלו... (מה שממש ממש ממש ממש לא נכון!!!!!!) ולא הסכים לדבר איתי לא משנה כמה ניסיתי בקיצר שנה וחצי לא דיברנו.... וזה אחד הדברים הכי מגעילים שעשו לי.. והייתי נורא פגועה מזה... עכשיו זה שהשלמנו מוביל אותי לאחד הדברים הכי מגעילים שאני עשיתי לבן... החבר שלי עכשיו (להלן פשושון) השלים ביננו (הם כאילו מזה חברים טובים) וכפי שאתן זוכרות פשושון אהב אותי מאוד באותה תקופה אני מאחר ובאותה תקופה הייתי מטומטמת לאללה רק פגעתי בו והתנשקתי עם המטומטם שהייתי ברוגז איתו שבועיים אחרי שהשלמנו (די טמטום שוב... אבל זה רק כי רציתי להוכיח לעצמי משהו טוב עזבו...) בקיצר נשבענו שלא אומרים לאף אחד ושיקרתי לידיד הכי טוב שלי (פשושון) ושהוא גילה את זה לא היה כל כך נעים... בקיצר הכל נגמר ועכשיו אנחנו חברים וזהו קצת מסורבל יצא אבל מה לעשות נ.ב- רבתי עם פשושון היום ואני מאוד עצובה....
שלכן לה-לה לאחר שלושה ימים שלא נכנסתי לפורום נורא קשה להתעדכן פה!!

charmingirl

New member
על מה רבת איתו?

מקווה שתשלימי איתו.. ו..כן.. אני לא הייתי כמעט שבוע פה (שבכלל גם לא שמו לב שאני לא פה) ו...פספסתי המון המון דברים. אבל... עדיף שיהיה קשה להתעדכן בו, מאשר שיהיו הודעות משלושה ימים כי הפורום לא זז, לא? love עדי

lala182

New member
אמאלה ליאתוש´... איזה מנאיק

רצה שתזדייני איתו בגיל 12? ובגלל שלא הסכמת זרק אותך ? בנים הם עם חרא חלקם לפחות

lala182

New member
אממ אמרתי לכן שמסובך

נעשה סדר לא של זה שאהבתי בכיתה ט´ והייתי ברוגז איתו שנה וחצי (על שטויות לאללה) אלא של החבר הכי טוב שלו שהוא היה הידיד הכי טוב שלי שנה שעברה שהשלים ביני ובין זה מכיתה ט´ ואליו התנהגתי חרא וזה לא יפה מצידי אבל עכשיו הכל בסדר למרות שרבנו היום אבל אני מקווה שגם זה יעבור... קפיש ממי?

למעלה