יש לי שאלה...

שלולית3

New member
יש לי שאלה...

אני פשוט לא מצליחה לצלם טוב את התכשיטים במיוחד את העבודות עם חרוזי הסברובסקי. יש איזה שיטה מסויימת ? אגב המצלמה שלי מצויינת כך שלא בה הבעיה. תודה

noyuve

New member
אני לא מומחית אבל..

ניסית לצלם בלי פלאש כשיש אור מבחוץ? זה יכול אולי לעזור

night mistress

New member
איזו מצלמה יש לך?

כעיקרון יש כמה שיטות.. אני הכי אוהבת לצלם באור שמש,עם חלון פתוח ורקע כהה מתחת כמו שנוי כתבה מתחתי..

שלולית3

New member
יש לי מצלמה דיגיטלית..

המצלמה שלי דיגיטלית וניסיתי את בכל האפשרויות,בלי פלאש ובאור יום ומה לא עשיתי? פשוט לא מצליח לי . אני אנסה שוב היום בשעות בין ערביים מחוץ לבית ונראה,אני נותנת עוד צ'אנס ותודה

שלולית

לפני הכל אם אשפר לדעת אם יש לך על המצלמה מן ציור כזה כמו פרח. בתור חובבת צילום שנים אין לי בעיה להדריך אותך פה
יש כמה טריקים אבל נתחיל שאלה שאלה. ולגבי המסר שלך אני בכוונה לא עונה אני רוצה לעשות חיפוש בעצמי רק עוד לא הגעתי לזה.

שלולית3

New member
עידיתוש

אני לא יודעת לאיזה פרח את מתכוונת. בכל אופן כבר העליתי אותו לפורום,לדעתי זה בגלל שהאבנים מאוד בהירות כי לא קרה לי לפני זה מקרה כזה ואת הרי ראית את עבודותי,בכל מקרה אני הרמתי ידיים וכאשר יהיה מפגש אני אביא להראות אותו כי בעיניי הוא יפה ותודה לך שוב על העזרה שאת מושיטה

התכוונתי

שתסתכלי על המצלמה שלך, נכון יש עליה כל מיני ציורים מוזרים (שהאמת גם אני לא תמיד יודעת מה רוצים ממני) אמור להיות ציור של פרח פיצי עליה. אם יש זה מאוד עוזר שמצלמים מקרוב. ותנסי לצלם לפחות ממרחק של 50 ס"מ ומעלה לא פחות.

coral chan

New member
השיטה שבה אני עובדת ../images/Emo210.gif

זה להיות רחוק מהתכשיט,ולהשתמש בזום של הפרח,ככה רואים את התכשיט בבירור. ולשם היופי,הדגשת צבעי התכשיט וכו',תצלמי את התכשיט על משטח שצבעו מנוגד לצבע התכשיט. (רצוי לצלם באור יום ולא באור מלאכותי) [ובעצם כל זה עידית אמרה,אבל ניחא
]

צודקת

וגם אני הצלמנית המדופלת צילמתי טבעות והרבה מהם יצאו לכיוון פח המיחזור במחשב. חייבת לציין שלא קל לצלם קריסטלים. ולשם עזרה גם אפשר לשים איזה כמה ספרים כדי לעזור למצלמה לקבל תמיכה שלא זזים בזמן הצילום. שמשתמשים בזום היד נוטה לרעוד וכך האפקט של הצילום בהתאם
היום השתמשתי למשל בקופסאת תכשיטים לקבל מצלמה יציבה יותר.

אורנה 77

New member
כמה טיפים ממני...

1. כמו ששאר הבנות אמרו בלי פלאש. 2. להפעיל את הלחצן של הפרח (מאקרו). 3. לשחק עם הזום והמיקוד (מאקרו), ככה התצלום יוצא קרוב, וממוקד. 4. לגבי תאורה את יכולה ליצור לבד, פשוט לוקחים מנורות שולחן וקצת צעיפים שקופים ומתחילים לשחק ולראות מה עובד יותר טוב. בהצלחה.

למעלה