יש לי שאלה זה נכון כמו שראיתי בסרט "מתנה משמיים" של דובר קוסשווילי שהאמא בודקת אם הבת שלה בתולה ?
C celeste9 New member 30/4/06 #1 יש לי שאלה זה נכון כמו שראיתי בסרט "מתנה משמיים" של דובר קוסשווילי שהאמא בודקת אם הבת שלה בתולה ?
ק קטינוש New member 3/5/06 #3 יווווווווו ברור שזה נכון.... ../images/Emo4.gif מה לא שמעת??גם אפשר לדעת נכון??? נו באמת, עד לאן שאלתם של אנשים יכולה להגיע..., קצת מחשבה לא תזיק לך
יווווווווו ברור שזה נכון.... ../images/Emo4.gif מה לא שמעת??גם אפשר לדעת נכון??? נו באמת, עד לאן שאלתם של אנשים יכולה להגיע..., קצת מחשבה לא תזיק לך
ס סימה מיכאלי New member 9/5/06 #4 ממש ממש לא נכון.ובסרט לא משקף כלום מין העדה.לא יודעת מאיפה הביאו את זה?
R rovv New member 25/5/06 #5 זה כמו לשאול זה נכון שחווה הייתה דלוקה על הנחש? קצת דמיון ומחשבה לפני ששואלים שאלות
א אביב וסתיו New member 7/6/06 #6 אני לא מאמין שזה בכלל מייצג את כולם אולי רק במשפחות הכי פרימיטיביות -כאלה שעבדו בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב.
אני לא מאמין שזה בכלל מייצג את כולם אולי רק במשפחות הכי פרימיטיביות -כאלה שעבדו בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב.