יש לי שאלה

ערני100

New member
יש לי שאלה

אני מאוד מקווה שהשאלה הזו,איכשהו,קשורה לפורום. גם אם לא במישרין אז בעקיפין. לא מדובר בבעיה מינית או משהו כזה-פשוט איזשהי סיטואציה שרציתי לדעת כיצד רובם נוהגים. כל עוד נמצאים בקשר לא מחייב,אז אתם יודעים---שוכבים פעם עם זאת,פעם עם זאת--לפעמים עם ידידה,לפעמים סתם סטוצים.(כמובן עם קונדום ועם כל כללי הזהירות המחייבים). עכשיו,נגיד שפתאום יש מישהי קבועה.חברה.ורוצים להתחיל להוריד את הקונדום.ולעשות את זה הכי טיבעי שאפשר.(בהנחה שהיא לוקחת גלולות כמובן) והסיכוי להיכנס להריון הוא לא גבוה. אז מה עושים?? כאילו,ערב אחד מול הטלוויזיה היא אומרת לי "ערני,אם אתה רוצה שנעשה את זה ככה,אז לך להיבדק?? או שאני אומר לה את זה? (זה לא משנה מי אומר למי). זה לא קצת מעליב?? (בהנחה שאותו בנאדם יודע שהוא באמת נזהר). עכשיו אני יודע שכל הצדקנים יבואו ויגידו (מה הקשר וכו'). אז אני שואל שאלה פשוטה: באמת כל הזוגות נוקטים בשיטה הזו?? מתחילים עם אמצעי מניעה וכל זה (נגיד חודש,חודשיים,חצי שנה) ושהייחסים כבר ממש ממש טובים,אהבה פורחת,קשר אינטימי ובלה בלה בלה-פתאום באים עם הקטע הזה של "הבדיקה"? נראה לי מה זה מביך. כאילו,לא יודע איך להסביר את זה. אני ממש,אבל ממש מאמין לחברה שלי והיא מאמינה לי. אז עיזבו מה אנשים אומרים. איך אצלכם זה קרה?? מחכה לתשובות

ערני100

New member
ואיך הבדיקה נעשית?

ז"א,אחרי כמה זמן מקבלים תשובה? זה דיסקרטי לגמריי?? כל אחד מקבל את התוצאה לבד? או ששנינו מקבלים? וחשבתם על זה: שהבדיקה הזו היא בעצם ,מאוד גורלית להמשך הקשר. אם חס וחלילה,מישהו מכם (חס וחלילה) נמצא "נשא" "חולה" או השד יודע מה---זה גם בעצם סיומו המיידי של הקשר.(מי בדיוק נשארת עם נשא איידס)! כך שמעבר לבדיקה המפחידה כ"כ,יש לזה השלכות רבות יותר מאשר סתם "דקירה של 10 שניות". אני תמיד שכבתי עם קונדום.אבל זה מפחיד אותי לאללה הקטע הזה של הבדיקה.(אין לי מה לפחד,מבחינה הגיונית.אבל זה מפחיד אחרי כל הסיפורים שאני שומע).קונדום יעיל ב 90 אחוז.לא? אולי אלוהים כ"כ שונא אותי שאני ב 10 אחוז? (חס וחלילה.חס וחלילה חס וחלילה חס וחלילה !!! אתם רוצים להגיד לי שכל זוג שאני רואה עובר את זה? אשמח לתשובות

orrin

New member
תראה

הבדיקה נעשית באופן דיסקרטי, בכל מרפאה הקרובה למקום מגוריך. את התוצאות אף אחד לא רואה מלבדך- בהנחנה שאתה מעל 18. וכמן, כמו שאמרו פה לפני, זה מעיד על אמון בקשר.... ולגבי להאמין לה- זה לא קשור האם אתה מאמין לה או לא. ייתכן והיא לא יודעת או שאתה לא יודע, ואיידס זה מסוג הדברים שאין דרך חזרה מהם, אין אפשרות להתחרט. לכן עדיף להיות בטוחים.....עד כמה שניתן. רק טוב ובהצלחה

shaniza

New member
בדיקה דרך קופת חולים או פרטי

יש לך שני אפשרויות: 1. לעשות את הבדיקה דרך קופת חולים ללא עלויות- ללכת לרופא, לבקש בדיקת דם, ללכת להיבדק, התשובות מגיעות לאחר כשבועיים לרופא והוא זה שנותן לך אותם. 2. ללכת ישירות למעבדה ולבקש בדיקה פרטית- עולה לא מעט כסף ותשובות מגיעות אליך בדואר תוך ימים ספורים.

magenta73

New member
יש לך באיכילוב

מקום לעשות בדיקה. ברור שזה דיסקרטי. וחוץ מזה, אם אתה נשא, יש לך דברים אחרים לחשוש מהם מאשר איך בת הזוג תגיב. הדבר המרכזי יהיה הבריאות שלך. קונדום יעיל ב- 99%. וחוץ מזה, מאוד טבעי, בימנו, ששני אנשים שהסתובבו בכל מיני מקומות, ורוצים לנהל מגע אינטימי בלעדי זה עם זה, ילכו ויעשו בדיקה. לא צריך להיעלב מזה. מעבר לכך, שבדיקה גם יכולה לעזור לך, אפילו סתם...להרגע...

mika tal

New member
../images/Emo24.gifערני

שאני נמצאת במערכת יחסים עם גבר ונכנסת איתו לקשר רציני אני בהחלט מבקשת בדיקות.. אז נכון שבתחילת הקשר משתמשים בקונדום, אבל אח"כ אני רוצה לדעת שהכל טפו טפו תקין. אין לך מה להיעלב.. הבחורה פשוט חכמה.. ורוצה את השקט הנפשי שלה.. דווקא בגלל שהיחסים טובים והקשר אינטימי.. דווקא משום שהאמון הוא גדול.. ממש לא צריכה להיות בעיה..

אז ככה :

לצערי לא כל הזוגות עושים את זה... וזה חבל. כי איידס או מחלות אחרות (שאולי עלולות להתגלות בבדיקה) לא מועברות רק דרך יחסי מין. לא עלינו מחט נגועה או פירסינג (אפילו כזה תמים בפופיק) יכולים להכניס אותך לצרות. לגבי ה"מעליב" - אני הייתי רואה את זה כמחמאה מאוד גדולה - הייתי מפרש את זה בסגנון : "תקשיב, טוב לי איתך, אני לא רואה אותך כמשהו זמני, אני רוצה לקדם את הקשר הזה קדימה ולכן בוא ניתן לעצמנו את היכולת הזאת." ממש לא בקטע של חוסר בטחון או חשד. השיטה הטובה ביותר היא לאחר שלושה חודשים של ביחד (עם אמצעי מניעה) לגשת לבדיקה משותפת (כל אחד לעצמו כמובן) ולהוריד את החשש ואת האבן מהלב. אני יכול להגיד לך שאני עושה בדיקה כזאת אחת לשלושה חודשים וכל פעם מחדש אני חושש מהתוצאות למרות שאני יודע שלא עשיתי שום דבר בזמן הזה (לעיתים שלושה חודשים ללא יחסי מין...) - וזה התחיל בגלל קעקועים נטו.. החשש תמיד שם - תקרא לזה התרגשות לפני מבחן. אבל לאחר שאתה מקבל את התוצאות - אתה הרבה יותר שקט. ותוכל לפתוח דף חדש וטוב יותר בקשר שלך. בהצלחה

למעלה